Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Delikanlı gibi istedim yüzüğümü taktım yine olmadı. Benim olayım biraz farklı da normalde kaçırmak bir çözüm yolu değildir. İş kızda bitiyor. Ailesi vermiyorsa kız bekler sevdiğini. Eninde sonunda aile verecek eğer aile bireyleri damat adayında kusur görmüşse o zaman kıza güzelce anlatabilir durumu kimsenin yangından mal kaçırır gibi kız kaçırmaya hakkı yok. Kız kendi kaçıyorsa da başına geleceklerinden kendi sorumlu olur. Ya mutlu olur ya da doğru düzgün tanımadığı için karşındaki insandan veya ailesinden zulm görür. KS da bunla ilgili konular vardı kız severek kaçmış sonra pişman olmuş ailesinden çekmiş kocadan çekmiş kocasından şiddet görmüş boşanırsam ailem kabul etmez diyorlar böyle çaresizlik bataklığına düşebiliyorlar. Kadının kaçmadan önce ailesinin de vermek istemediği o noktada aklını kullanabiliyor olması önemli. orada ilk yapacağı şey damat adayını ailesini iyi araştıracak huyunu husunu iyi bilecek kimse başta ben böyleyim demiyor sonradan çıkan huyu husu ortaya çıkıyor oda alışma psikolojisinden sonra.
Ben kaçırmam yani ailesinden istemek varken ama bazıları kaçırabilir. Bir ilişkiyi sürdürmek veya sonlandırmak, her zaman dikkatli düşünülmesi gereken bir karardır. Eğer sevdiğiniz kızın ailesi ilişkinize karşı çıkıyorsa, bu durumda dikkatli bir şekilde düşünmeniz ve iletişim kurmanız önemlidir. İlk olarak, sevdiğiniz kızın duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışın. Onun ne hissettiğini ve nasıl bir gelecek hayal ettiğini anlamaya çalışın. Aynı şekilde, ailesinin endişelerini ve düşüncelerini de dinlemeye açık olun. Ancak, bir ilişkiyi yürütmek için sadece ailelerin onayını almak yeterli değildir. Önemli olan, sizin ve sevdiğiniz kişinin arasındaki duygusal bağ, uyum ve ilişkinizin geleceğine dair ortak vizyondur. Eğer her iki taraf da ilişkinin değerini anlıyor ve birbirinize olan sevgi ve bağlılık sağlam ise, ailelerin görüşleri bu denklemin bir parçasıdır, ancak tek belirleyici faktör değildir. Sonuç olarak, ilişkinizi ailelerin onayı olmadan sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar verirken, hem kendi duygularınızı hem de sevdiğiniz kişinin duygularını dikkate almalısınız. Kararınızı verirken dürüst olmalı, iki tarafın da mutluluğunu ve refahını ön planda tutmalısınız.
Benim sevdiğim kızda öyle kültür olmaz
Evet kaçırırım da bunu da hiç istemem
Cevap
8Cevap
Sevdiğim kızı ailesi vermese kaçırmak istemem eskide kaldı o kaçırma şeysi ailesini ikna etmeye çalışırım çabalarım kız beni seviyorsa ikna ederiz bir şekilde çünkü aile önemli bir şey sevgilimin ailesiyle arası bozulmasını istemem
Erkek olsam yapmazdım ne gerek var kaçıncı yüzyıldayız.
Kaçırmam ama dedede ki çakallık değil döt korkusu.😊
Kızı bulup teslim ettiyse aptallık, diğer türlü çakallık 😂😅🤣🤣
Hayır kaçırmam. Ailesini üzmeye gerek yok. Olmuyorsa olmuyor işte üff uğraşamam ben.
Kaçırmam. Ne olacaksa Allahın emriyle olsun.
Bu şaka pek fazla yaşamaz
Kızın ailesine yazık ya gerek yok böyle şeylere.
Kaçırmak nedir ya :)))
Kaçma yaşım geçti , çabuk yakalarlar.
Kaçırırım
Tam tersi için söylüyorym lezbiyen değilim
Ailemin istemediği kişiyle işim olmaz
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?