Şu devirde gerçekten insanlar o kadar kötüleşti ki ne istediğini bilen ben ciddi bi ilişkide rol almak isteyen insanlar çok az ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de ciddiyim. Ama açıldığım kişilerden hep red alıyorum. Hala ciddiyim, ama açılmayı bıraktım. Bence asıl soru, ciddi düşüneni nasıl bulabiliriz? Ciddi düşünen için kriterleri sağlıyor muyuz? Ciddi düşünene nasıl açılırsak bir şansımız olur? Kafamda deli sorular.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bu daha mantıklı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sosyal medya devrinde talep fazlalaştı maalesef. Evliliklerde takılmalık ilişki oldu sıkılan tadına bakan boşanıyor. Ciddi olmasını istiyorsan ilk önce kafandaki üni ehliyet gibi hedeflerini bitirmelisin. Karşındaki insandan ciddiyetlik beklerken ben ne kadar ciddiyim diye sormalısın. Soruna mantıklı cevap verebiliyorsan o zaman da yol haritanı kendin çizersin başkalarından akıl almadan. Yani sorunun cevabı bu devirde ciddi ilişki diye bişey yok 😄
00 Yorumla
+1 yılinsanlar sadece kötüleşmedi insan olmaktan da çıktılar arkadaş kime güvendiysem hep ortada kalan ben oldum bir keresinde çok seviyorum çok ilgi gösteriyorum diye terk edildim o kadar saçma bir zamandayız yani ciddi ilişki insanıyım ama doğru insanı bir türlü bulamadım en çokta buna sinirleniyorum ama yapacak bişey yok nasip değil demek ki
00 Yorumla
+1 yılMaalesef hiç yok diyebilirim, kiminle ciddi düşündüysem hiçbiriyle olmadı hep terkedip gittiler. Konuyu ne zaman evliliğe getirsem hep uzaklaştılar işi bitirdiler. Şunu anladım ki değer verdikçe değersizleşiyorsun değer vermeyince de olmuyor. Valla nasıl olacak bilemiyorum böyle bekar yaşamaya devam sanırım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
48Cevap
Ciddi düşünmek nedir açıklamanız lazım.
Mesela ülkemizin güzide kızlarının ciddi düşünme listesi aşağıdakine benziyormu?
- Romantik olmalı
- birazda olsa yakışıklı olmalı (tüm dünya sakallı hocalara döndü ama makyaj diye beğeniyorlar tembel makyajını garip)
- iyi işi ya da parası olmalı (masaya araba anahtarı ayphone vede sağlığa zararlı şeyler koymalı
- eğlenceli ve komik olmalı
- evi baştan aşağı pembe döşemek için cebinde 500.000 hazır olmalı ya da bu miktarda borçlanabilecek bir finansal kapasitesi olmalı
- set takı seti, 4 burma, ... vsvs altın alabilmeli
- evin tüm eşyalarını daha hiç eve oturmadan almalıyız (gerekli gereksiz sonra karar veririz)
Tüm bunları yapıp mutlu olabileceğini düşünen kızlara sadece acıyorum.
hiç emek sarf etmeden aldığınız hiç bir eşya mutluluk getirmez.
Heleki bunca borca girip 2-3 yıl borç ödemek olan mutluluğuda alır götürür.
Sonra da dayak yediğini saklarsın tabi ki.
Adam sana bir sürü yatırım yapmış sonra sen onuda isterim bu eksik ayşeler bunu yapmış buraya gitmiş vsvs diye adamın kafasını yersen dayağınıda yersin öbür tarafa da gidersin.
Bu yukarıda yazan aptallıklar sadece "desinler" diye yaşanıyor bu ülkede
altı üstü yasa garantili sevişeceksiniz diye bu saçmalıklar çok insanın canını yakıyor.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef öyle hanımefendi. Sevgi sipariş edilebilir bir şeymiş gibi ilk karşılaştıkları insanlar ile sevgili oluyorlar. Çok saçma bir çağ maalesef
14 Yorumla- +1 yıl
Siz ne düşünürsünüz bu konu ile ilgili
Soran+1 yılYanii ben düşüncemi az da olsa belirttim soruda
- +1 yıl
Az bahsetmişsim biraz daha bahseder misin
- +1 yıl
Mesela neden böyle düşünüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılYokkk, var diyen erkeklerde yalancı inanmayın manüpüle etmeye çalışıyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Çocuk evlilik vadiye kandırılan çok kadın var ağzımı açtırma düşünerek sende anlıyabilirsin benim açıklamama gerek yok.
Soran+1 yıl@YasinTR kendisini baya geliştirmiş insanlar tanıdım biraz geç oldu ama yine de anladım. Bunu anlamak zorunda olduğumuz için üzülüyorum
Ben varım ama işte kendim gibi birini bulabilmem çok zor hiç sevgilisi olmamış cinselliğe elini bile sürmemiş birisi
00 Yorumla
+1 yılVardır illaki de herkes doğru insanı arıyor bekliyor. Halbuki kendimiz doğru insan olmaktan başlasak işler kolaylaşacak aslında. Hayırlısı..
10 YorumlaGerçekten bulmak çok zor. Hepsi takılmak cinsellik istiyo maalesef aralarında az vardır ciddi ilişki isteyen.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi ilişki isteyen erkek çok ama aldatmayan kadın yok o yüzden bir ilişkiye başladığımda kendimi ona tam veremiyorum ben hiç aldatılmadım ama çevremde aldatılan çok oldu onların o halini görünce insan bir korkmuyor değil
03 Yorumla
Soran+1 yılBu erkekler için de geçerli ama
Cevap sahibi+1 yılHe he erkekler içinde geçerliymiş kızım şu teknoloji devrinde kızların seçeneği o kadar fazlaki hiçbir kız bu ilgiye kayıtsız kalamıyor ve birlikte yol yürüyüdügü insanı yarı yolda bırakıyo
Cevap sahibi+1 yılCiddi ilişki denilen şeyi tamamen kadın yürütür bak çevrene ciddi ilişkisi olan hiçbir kadın partnerine ihanet etmemiştir ciddi ilişki olmayan her kadın sevgilisine ihanet etmiştir bak düşün
Ciddi ilişki, ciddi ilişki... insanlar bunu denemekten o kadar yoruldular ki, artık flört bile bulamıyoruz...
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki istemekle olunmuyor hissetmediğin sevgide ciddiyet samimiyet yoksa tanımaya üşeniyorum bu devirde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru insanı bulmak gerçekten çok zor önceden evlenirim yuva kurayım istiyordum anne olmak ama şimdi istemiyorum çünkü karşıma çıkan insanlar yordu beni kimseye güvenemiyorum
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin karşına öylesi çıkmıştır benim karşıma nasıl biri çıktı biliyormusun yalan söyleyen evlilik teklifi yüzüğünü sattirip Borcunu odeten ayrıldıktan 3 ay sonrada yaptığı evlilik teklifinin parasını isteyen biriydi
Soran+1 yılAynı şekilde ben de öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsandan insana değişiyor işte ne kadar üzüldüğümü anlatamam bile Nişan ayımda ayrıldım artık kimseye güvenemiyorum anne olmayı çok istiyordum ama simdi evlilik fikrini aklımdan sildim
Cevap sahibi+1 yılHer erkek kadın aynı değil ama yaşadıklarımızdan dolayı birine güvenemiyoruz çok zor oluyor
- +1 yıl
Evet çok doğru bende sevdim aşık oldum ama bu ♿ halim yüzünden beni reddettiler dış görünüş sadece gözle görülen bir şeydir, görme engellileri düşünün nasıl aşık oluyorlar 🤔 hissederek kalbini hissediyorlar sevdiği insanın ama ne yazık ki şimdi ki benim yaşıtlarım daha aşık olmanın ne olduğunu bilmiyorlar ben bu dönemde ki kafa yapılarından değilim
Cevap sahibi+1 yılBenimde engelim var
+1 yılÖyle cesaretli erkek yok bence belli maddi belki başka sebepler
03 Yorumla
Soran+1 yıl@-Sisu- kadınlar gibi değil. Erkekler gibi
- +1 yıl
Vallah ben kadinlardan hep görüyorum bunlari istatistikler bile artik kadinlarin lehine döndü neyse tartismak bir şey degil hep iyileri ve kötüleri vardir sen tanisdigin bir avuc erkekle ben tanisdigim bir avuc erkekle yorumlarimiz kötü cünkü biz öyle gördük ama 85 milyonluk ülkede herkes kötü olamaz 👍
+1 yılVar kimi gördüysem ciddi ilişki istiyor ama ciddi olanı görmedim hiç
10 Yorumla
+1 yılSadece iyi ve Namuslu Aile Çocukları Evlilik istiyor..
00 Yorumla
+1 yılTabiki var biride ben ne o kısa ilişki hiç benlik değil
00 Yorumla
+1 yılZaten amacım ciddi ilişki diger türlüsunü Allah Nasip Etmesin🤲
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes istediğine sahip olabiliyo sorumluluk istemiyo artık kimse
00 Yorumla Uzun süredir bu ciddi ilişki arayışındayım ama kendime göre birisini bulamıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kızlar paraya erkekler cinselliğe bakıyor nasıl olsun?
00 YorumlaCiddi ilişki kaldıracak kadın var da biz mi istemiyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılNe tesadüf ki bende kızlar için aynısını düşünüyorum. Ciddi bi ilişki arayışında olan birisi yok. Bilmiyorum belki de tip ten kaybediyorum
00 Yorumla
+1 yılTakılmalık varken kimse ciddi ilişkiyle uğraşmaz 🎩
00 Yorumla
+1 yılCiddiyet azaldı, vefa yok. Herkes otobanda işine bakar gibi oldu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle ciddi ilişkiler yerine günü birlik tercih ediliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar az ki sayıları onları bulmak çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler bukadar aç oldukça ve sosyal medyada oldukça evlilik kurumu ortadan kalkacak. şu an evliler bile asla sadık değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılciddiye alınacak insan mı kaldı da ciddi ilişki isteyen insan olucak kızları falan kullanıyorum yani artık 3 4 tane var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok ısterım ama hıc akrsıma cıkmadı daha dogrusu hıc sevgılım olmadı ya sende? :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSivilmeyi hak edicek bir kız olsa ciddi ilişkiye açım bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz ciddiye alınca kadınlar kazık atıyor...
00 Yorumla23 yaşındayım sevgili yapmayı beceremedim bile kalp kalmadı onun için ciddi ilişki diye bir şey yok bence
00 Yorumla
+1 yılDeli gibi ciddi ilişki istiyorum ama buna karşılık verecek kadın bulmak zor gerçekten
00 YorumlaNe yazikki bu karşılıklı oluyor kadınlarda bozuldu biraz sebebi bu
00 Yorumladeli gibi sevmek istiyorum birini bir gün nasip olucak nedense içimde öyle his var
00 Yorumla
+1 yılÇok zor Bende ciddi isteyene denk gelmedim ama kendim şahsen ciddi arıyorum ama bulamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPartnerimle kuracağım ilişkide yeterince bilgi sahibi olduğumu ve olgunlaştığımı hissedince ciddi ilişki yapabilirim
00 Yorumla
+1 yılCiddiden kastın evlilik mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Evlilik isteme benden
Buz gibi soğurum senden.
Soran+1 yıl😂
Yıldım bıktım insanlardan yoksa ben de isterim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılPahalı pahalı, masraflı. Neden isteyelim?
07 Yorumla
Soran+1 yılOlaya sadece maddiyat olarak baktığın içim böyle düşünüyo olabilirsin.
- +1 yıl
Eninde sonunda maddiyatsız olmuyor ciddi ilişki
Soran+1 yılHayatının sonuna kadar tek olarak yaşamaya alış o zaman 😄
- +1 yıl
Yoooo neden tek olayım? Kadın mı yok?
Soran+1 yılHayata kadın için mi geldin. anlık olarak zevk ben mutluluk tatmak isteyen bi insanın manevi yönde olaya bakacağını düşündüm pardon
- +1 yıl
Herşeyin erkekten beklendiği evlilik saçmalığında sizin gibi toz pembe gözlüklerle bakıp onu isterim, bunu isterim, şunu isterim diyip şımarıklık yapamıyoruz maalesef. O mutluluk dediğin şey yüzbinlerce lira borca giren adama nasip olmuyor. her şey maddiyata dökülmüşken maddiyatla işi olmayan kadın tarafı da işte manevi yönden bahsediyor.
yok
Varsa bile burada yok00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olsa da denk gelmiyor
00 YorumlaVardır da bize denk gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi bir gün elbet çıkar.
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi laylaylom pesinde
00 Yorumla
+1 yılmaalesef çok az var şekerim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama doğru insanı bulmak çok zor
00 Yorumla
+1 yılBen istiyorum valla 😅😅
00 YorumlaVardır elbette. Mesele doğru kişiyi bulabilmekte
00 Yorumla
+1 yılKızları memnun etmek zor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörünürde isteyen çok evlenen yok
00 Yorumla Var ben ciddi ilski insaniym
00 Yorumla
+1 yılVar deneyle olmuyorku sevmek gerek hoşlanmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok, sadece yatak arkadaşı arıyor insanlar
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılYani şu an insanlar çok sabırsız ve çok çabuk istediği tarzda karşı cins bulabildiğim için hedefe kilitlenmiş , ihtiyacını giderecek kişiler arıyor.. Manuel takılmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil mi?
Soran+1 yılBi yere kadar ama
Cevap sahibi+1 yılYok 70 yaşına kadar aynı yani görüyorum, duyuyorum..
100 kişiye ilişki teklifinde bulundu 99 u kabul eder ,1 i de korkar.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire kiz yok niye ciddi isteyim ki
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin yüzünüzden yok.
Cevap sahibi+1 yılBen ne yaptim la evde oturup canimi sıkiyom
Soran+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi ilişkiden kastın ney
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik tabiki
Cevap sahibi+1 yılKriterlerini değiştir
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılYani bşraz olurunda ol
Soran+1 yılGerçekten anlamadım. Ne demek istedin
Cevap sahibi+1 yılGörücüleri değerlendir
+1 yılVar tabi neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ama yaşım yüzünden beğenilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin en evlenilesi yakisikli oldugu zamani 25 29 arasidir begenirsin kanka
Cevap sahibi+1 yıl@Melissim0272 Yok bee 36 oldum ben.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl20 yıldır evliyiz. Daha ne ciddiyeti...)))))
00 Yorumla
+1 yılnedenmiş sen burdan cıddı ilişki mi yapacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılburdan ciddi bi ilişki yapacağımı söylemedim soruyu tekrar oku istersen
- +1 yıl
bebegım buradakılere soruyorsun ya hanı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBencede çok az
00 Yorumla
+1 yılYok galiba
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?