Aşk İlişkileri Reddetmenize rağmen ısrarla size yürüyen oluyor mu? CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor https://youtube.com/shorts/C2tJEASWOa0?feature=shareBöyle bir reaksiyon verilmesi muhtemel. Reddetmenize rağmen ısrarla size yürüyen oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Hayır bana hiç bir kız yürümedi maalesef 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Erkeğe yürüyen olmuyor galiba, bana olmadı daha doğrusu, çevremde de görmedim 😁🤣 1 2 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Bahtsızız 😂 Yorumla kafkefsago +1 yıl Var mı ki yürüyen de erkeklere de🥺🤣 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Maalesef oluyor. İnsanların hayır kelimesini anlamaması can sıkıcı. 1 0 Yorumla
Nemix Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Öyle bişey var mı oluyormu 😢 bana nedennolmadı hiç ya 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oluyor evet ben de ısrarla reddediyorum😎 1 0 Yorumla
peritan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl oldu oluyor ve gerçekten rahatsız edici... 1 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Oluyooooo 1 5 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Yooo 😂 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Daha bugün benim icin aglayan birini red ettim.. Allah affetsin Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Neyse hadi doğru kabul edelim Yorumla QueenOfSea +1 yıl Askolsun🥺 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hadi tamam tamam 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır bana hiç bir kız yürümedi maalesef
Erkeğe yürüyen olmuyor galiba, bana olmadı daha doğrusu, çevremde de görmedim 😁🤣
Bahtsızız 😂
Var mı ki yürüyen de erkeklere de🥺🤣
Maalesef oluyor. İnsanların hayır kelimesini anlamaması can sıkıcı.
Öyle bişey var mı oluyormu 😢 bana nedennolmadı hiç ya
Bana yuruyen yok asoyalim uzagim hepsinden zaten
Oluyor evet ben de ısrarla reddediyorum😎
oldu oluyor ve gerçekten rahatsız edici...
Çok şükür olmadı. Olmasın da.
Yok hayır olmadı.
Çok kez oldu sinir bozucu bi durum
Oluyooooo
Yooo 😂
Daha bugün benim icin aglayan birini red ettim..
Allah affetsin
Neyse hadi doğru kabul edelim
Askolsun🥺
Hadi tamam tamam 🤣
Evet 🙄
Umursamıyorum
Tabiki
Olmadı