Daha 1 haftalık sevgiliyiz bana sormadan çıkarmış herkesi çoğu arkadaşım çıkarma demiştim takip isteklerinide silmiş
Kim haklı şimdi kavga etsem ben haksız duruma mı düşerim?
Kim haklı şimdi kavga etsem ben haksız duruma mı düşerim?
Kusura bakma böyle insanları hayatında tutman dahi büyük bir hata bugun seni bu şekilde kısıtlayıp hayatını kötü hale getirebiliyirsa yarın neler yapar bir düşün derim
Sizce şimdi ne yapıyım bu yaptığına tepki veriyim mi tepkisiz mi kalıyım çok sinirlendim ya
Bunu derdim de direk salamıyorum çocuğu çünkü bende onun hesabından bi kaç kişiyi çıkardım lazim değiller cikar dedi
O benden 60 kişiyi ben ondan 7 kişiyi çıkardım duruma bakınca tabiki ben haklıyım galiba😃
Cevap
3Cevap
Sen bir haftalık sevgiline Instagram şifreni mi verdin
O bana verdi ben hesabındakileri çıkardım onun kadar çok çıkarmadım tabide
Bende ona vermek zorunda kaldım
Saçma sapan bir sevgili ilişkisi arkadaşım birisi için Kendinizi bu kadar ipotek altına almayın en büyük yaptığınız hata bu birazcık kendi özeliniz olsun kendi hayatınız olsun her şeyinizi Karşı taraftaki insana açıyorsunuz sonra bir şeyler yolunda gitmiyor Arkasından da şantajlar tehditler gelmeye başlayınca şaşırıp kalıyorsunuz ne yapacağınızı da bilmiyorsunuz ve istediğiniz gibi hayatınız da olmuyor
Tamam haklısınız şimdi ne yapıyım daha fazla bana karışmasını istemiyorum nasıl tepki vermem lazım
Halen Instagram şifren o kişide mi u arada sizin yaşlarınız kaç İnternetten mi tanıştınız
O 19 ben 18 instagramdan tanıştık 3 defa buluştuk öyle
Klasik tanışmalardan yani kızların son dönemde yapmış olduğu tanışma şekillerinden sana şöyle bir önerim olacak Öncelikle birilerinin üzerinde daha bu yaşta Hakimiyet kurmasına müsaade etme annenin babanın sana yapamadığını yapmasına müsaade etmediğin şeyleri Bir hafta önce tanıdığın bir erkeğe sunman Kusura bakma ama cehaletin önde gideni olmaktır Aynı zamanda da akıldan beyinden yoksun bir harekettir bu yapman gereken şey şu Öncelikle Instagram şifreni değiştireceksin ve de şu cümleyi koyacaksın benim hayatımın içerisine bu kadar müdahale etmeni istemiyorum net ve kararlı olacaksın
1 haftadır tanıdığın adamda şifren ne arıyor?
1 haftalık sevgilime. sifremi asla vermem
Yani arkadaslarini falan cikardiysa hoş değil
Sizce nasıl tepki vermem lazım şimdi kavga etsek çok abartıp haksız duruma düşmek istemiyorum
Kuzenimi bile çıkarmış ya sinir oldum
Bende onun hesabindakileri çıkardım zaten pek kız yoktu ben ondan 7 kişiyi falan çıkardım o benden 60 kişiyi çıkarmış
Şimdi söylesem kesin kavga ederiz en iyisi yol vermek
Pardon bide 60 değil 72 kişiyi çıkarmış
Bide sormadan hikayeye yanıt verme ayarınıda kapatmış🙄
Dün neden kapattığını sordum sen başkalarının sana yazmasını mi istiyosun beklediğin biri mi var dedi
Doğru
Neresi doğru sence bunun
Tek doğru diyen sensin
Sen dedin
Yalan söyleyecek halin yok ya
O haksız
Kavga etsem haklıyım ben demi sorması gerekirdi
Haklısın tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?