Lütfen biri beni şu duygudan kurtarsın?

Merhaba ben sevgilimle 8 aydır çıkıyorum ve onu 4 yıl sevdim en sonunda olduk onun için ölümü bile göze alırım o benim en değerlim fakat bazı sorunlarım var etrafta dolaşırken sevgilim olduğunu belli etmek hoşuma gidiyor ama nedense tek erkekler değil insanların ilgisini çekmeye ihtiyaç duyuyorum ne kadar herkesten iltifat alsamda aynaya baktığımda hepsi gidiyor insanların bana bakışlarını çok inceliyorum ve erkeklere öyle bakınca aldatıyor gibi hissediyorum onun dışında bir arkadaşım var 2 sevgili 4 flörtü var onunla dolaşırken değişmişim gibi hissediyorum bi erkek görmüştük ve beğenmiştik bu normal bişey bende şakasına Instagram alayım mı falan dedim ama içimden asla yapmıcamı biliyodum çünkü sevgilimi aşırı çok seviyodum ama bir anda fotosunu falan çektim o an neler oldu anlayamadım hemen sildim pişman oldum gene ve sonra başka bi yere gidicektik ama kafamda o kadar düşünce var ki bir taraftan aldattın bir tataftan sevgilimi seviyorum bir taraftan erkekli ortamlarda olmak istiyorum derken düşüncelerimden asla çıkamıyorum gidiceğimiz yerde erkekler de olur diyince bi mutlu olmuştum ama asla biriyle konuşcağımdan falan değildi bunu asla yapmıcağımı bende biliyordum bunların sebebi acaba kendimi beğenmemezliğimden olabilir mi? Lütfen aldatmamış olayım sevgilimi kendimden çok seviyorum lütfen birşeyler diyin düşüncelerimden yanlış davranışlarımdan bıktım çok sadık bi insan olduğumu herkes söyler ama bu olaylardan dolayı çok kötü hissediyorum

Lütfen biri beni şu duygudan kurtarsın?