Sizinle sevgili olmak isteyen biri size nasıl yaklaşmalı? Direk gelip çıkma mı teklif etmeli mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizinle sevgili olmak isteyen biri size nasıl yaklaşmalı? Direk gelip çıkma mı teklif etmeli mi?

Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama bana açılacak biri önce kendini bana fark ettirmesi lazım. Bi göz teması kursun, ilgimi çekerse bakışlarımla geri dönüt veririm zaten. Baktı bakışıyoruz, gelsin konuşmaya çalışsın benle mümkünse yüz yüze olsun. Instagramdan falan yazmasın bana gelsin bi kahve içmeye davet etsin muhabbet açsın. Benim için böyle diğer insanları bilmem. Biriyle tanışma, iletişim halinde olma, ilişkiye devam etme bunlar kesinlikle reel yaşanmalı dijital kısmı olabildiğince az olmalı. Tarafların birbirlerini, mimiklerini, istediğini anlayabilmek için yüz yüze olmak çok önemli. Uzak mesafe ilişkisine karşı olduğumu anlamışsınızdır haliyle. Bir ilişki güven üzerine kurulur ve sanal olarak güven üzerine ilişki kurmak bir hayli zordur. Sanal ilişki yapmış biri olarak söylüyorum bunları. Konudan şaştıysam kusura bakmayın fikrimi zaten belirttim diye şey ettim. (Yani soyut olarak bir bağ kursun benle önce ondan sonra gelip konuşsun özetlemek gerekirse. Ben de bi ilgi duymak isterim önce çünkü. Karşınızdakinin bakışlarınıza karşılık verdiğinden emin olun arkadaşlar. Ve de flört dönemini yani birbirini tanıma dönemini bir hayli uzun tutmazsanız sonunda üzülürsünüz acele işe şeytan karışır.) Dinlediğiniz için teşekkürler allaha emanetsiniz.
Uzun açıklama için teşekkürler. Faydalı bilgiler. Sende Allah'a emanetsin asljkfkj
Mmm ne demek teşekkür ederim
Yeni tanışmaları seven biri değilim. Biri bana adım atıyorsa ortak bir noktamız ya da önceden bir diyaloğomuz falan olmalı. Ben seni beğendim tanışalım derse nooooo derim
asldfklj noooo mu dersin. ya ingilizce bilmiyorsa 😅 😂
Başka dillerden de birkaç nooo söylerim bence anlıycaktır jdjrrj
😅 😂 anlamak istemezse? 😅 😂
Yeni bir sapığa merhaba deriz 😂😂 sonra da boğazına basar adios deriz bunu da anlamaz mı diosun djjdjd
Onu uçurumun kenarına çağır. o uçurumdan aşağı bakarken arkasından itelim onu 😅 😂
Tamam o düşerken el sallarız adios demezsem içimde kalacak 😂
asdlfjds sen geride dur. onu atarken kendin düşersin aşağı şimdi. adios ırz düşmanı sapık diye ben söylerim. Sopayla aşağı itelim. Delil falan kalmasın. Sopayı da sonra yakarız. temiz iş oldu alkjsdflkj
Eee ben geride durursam tüm zevkli kısmı sen yaşıcan olmaz 😂 bu işi biliosun senin geçmişi araştırmak lazım korktum senden sjjejeje
😅 😂 valla bilmiyorum sadece ayakla itersek ayak izimizin üzerinde kalacağını düşünerek şey ettim. elle itersek parmak ve el izimiz kalır. en iyisi sopayla itmek iz kalmasın. ayrıca süpürgeyle falan ayak izlerimizi de yerden silmemiz lazım. ne kadar titiz davranırsak o kadar temiz bir iş olur. faili meçhul cinayetler içerisinde yerini alır 😅 😂
Çok mantıklı 😂😂 intikam alınacağı zaman sendeyim temiz bir işçilik istiyorum lütfenn 😅
😅 😂 çok temiz işçilik çıkarırım bana güven. faili meçhul garantili cinayetin tek adresiyiz 😅 😂
Dedi devlet memuru 😂😂
Nooooo iftiraaaaaaaa yok öyle bir şey 😅 😂
Tertemiz sicili var gelmiş burada hava atıyo 😂😂
Şşşşşşş havamı bozma ya ne güzel havam olmuştu aljksdfljkfd
Puffffff söndü😂😂😂
😅 😂 Geri şişir beni hadi alskdflkj
Nerden şişirsem elimde kalır patladın bitti skjsje
asdfljklkjf Patlamadım ya havam indi sadece. Üfle bol bol geri şişerim. Herkes beni kocaman sansın 😅 😂
maalesef öyle bir hizmetimiz bulunmamakta size sönmüş halinizle başarılar dilerim 😂
adksfljkjljl yaktın beni Allah'ın perisi 😅 😂 ne güzel gizem kasmıştım 😅 😂
Yakma işi bende tişkürler 😎😅
adkslfjljkfd işe alındın. etrafımdaki kişilerin havasını söndüreceksin, çıralarını yakacaksın. etrafımda kimse benden daha havalı görünmeyecek 😅 😂
Olmayan havanı zor parlatırız ama neyse kazancım ne olacak 😅
Kazancın bir litre su olacak. Gelecekte sudan daha değerli bir şey olmayacak diyorlar ona göre. Sakla suyu gelir sağduyu demişler ajlksdfjlkf
😒😒😒 anlaşmadık kendine başka parlatan bul hıh
adsfljlkfd bulamammmm anlaştık anlaştık. su ileride çok değerli olacak hem. altından bile değerli. sana hazine veriyorum farkında değilsin 😅 😂
Kalbime göre samimi olsun cevabını veririm ama aklıma göre nasıl yaklaşırsa yaklaşsin istemem cevabını veririm. Ayrıca aklım da ağır basar kalbim ne kadar duygudan yana olsa da
Cevap
36Cevap
Şu ana kadar nasıl yaklaştıysa izin vermedim, bu onlardan dolayı değil benden kaynaklıydi. Şimdi şu saatten itibariyle bazı şeylerin değmediğini gördüm.
Benimle konuşması yeterli ama neden tanışmak istediğine göre değişir. aşk ve sevgili olaylarını şu an istemem. arkadaşlık için olabilir ama onda da zaten kendiliğinden gelişmeli bence. özellikle bu sitede güvenmiyorum
En iyisi akışına bırakmak
Gelip kendi soylemiycek bilirim ki kendi yanıma cesaret edip gelebiliyorsa lavuktur gelemiyorsa pamuktur ben de pamuk kalpli erkeklerden çok hoşlanırım niye mi lavuktan öküz ateşe odun ölüme davetiye boktan oyun evliliği oynarsın zaten bu tiplerle sadece vur oynasın çal oynasın derler tanı sadece gönül eğlendirir bu tiplerlen vicdansız olurlar tam tersi egerki çocuk bir bayanı yolluyorsa yanıniza ondan korkma ama büyük bir bayan olmalı gönderdiği jadin bide erkek olmamalı erkekler gidip bı çocuğa git su kıza söylesene bu kızdan hoşlanıyorum sakın inanmayiniz ama belli yasta kadın göndermesi ciddi oldukları ni gösterir
Tesadüfi tanışmaları daha gerçek buluyorum onun harici karşı taraf benimle tanışmak istiyorsa (aynı ortamda bulunduğum biri ise) baba karşı hal ve davranışları hoşuma gittiyse kabul ederim. tanışırım ve ona göre karar veririm. ( hiç alakamın olmadığı biri ise) çok yolu var çünkü tanımıyorum.. insanlar güvenilmez, niyeti kötü olabilir ama iyi yaklaşırsa düşünebilirim.
Aynen haklısın. Çok temkinli yaklaşmak lazım. Ne çıkacağı belli olmaz
Ortak ilgi alanları,
gülümser bir yapısı olan,
insana olan saygısı,
bağlılığı,
egosu olmayan,
egoist hiç olmayan,
paraya değer vermeyen,
Beni anlayabilen,
Bana arkadaşmış gibi bakmayan,
Benimle kusurlarım yüzünden dalga geçmeyen ve bununla ilgili benimle dalga geçmeyen,
Beni aldatmayan, kandırmayan ve talan söylemeyen
Çok katı kriterlerim var değil mi?
Yok aslında katı kriterler değil, gayet normal ve olması gereken şeyler
Hiç yaklaşmasa daha iyi çünkü yeni insanlar tanımaya kapalıyım😅 ortak bir ilgi alanımız veya önceden bir karşılaşmamız yoksa kabul etmem. Gerçi bunlar olduğu halde kabul etmediğim de oluyo ama neyse
O zaman sana biraz sinsice yaklaşmak gerekiyor alsjdfklf
Kendiliğinden gelişebilir aslında. Kiminle konuşmayı kabul edeceğim belli olmuyor.
O anki moduna mı bağlı oluyor
Olabilir. Hislerime veya keyfime bağlı. Seçici olduğum için burada bile pek kimseyle konuşmam. Konuştuğum kişi sayısı 3 ü geçmiyor.
Neye göre seçim yaparsın?
Onu söyleyemiyoruz maalesef skdjfk
Taktik öğrenmesinler diyorsun yani alsjkfjkl
Aynen öyle
Backgroundu sağlam olmalı, benim hakkında dusunceleri olmalı biraz tanımalı hayat tarzım nasıldır ne severim ne sevmem.. biraz emek harcamali ve girişini ona göre yapmalı -aaa çok güzel hossunuz gibi girişler çok itici
Kısacası biraz ter dökmesi lazım diyorsun akjsdff
Belki adam belasını arıyordur o yüzden bulaşmıştır akljdsfkf
Yani ilk olarak arkadaş olarak yaklaşmalı , karşıdaki kişinin kalbinde yer etmeli , zaten o zman kendine uygun olup olmadıgını arkadaş kalma zamanlarında daha iyi anlar zaten eğer aklinda bir şüphe yoksa çıkma teklifi edebilir tabiii (karşı taraf kesin kabul edecek diye birsey yok cahzhxhdjdhxxi )
Jet hızıyla her şey oldu bittiye getirilmemeli diyorsun yani, aferin yine çok haklısın 😅 😂
Bir daha haklı olduğunu görmeyeceğimm, bir daha haklı olmayacaksınn 😅 😂
Geride kalma hızlı yürü ajsdklfljkf
Kaybolucan sonunda alsjdfkklj
Seni kaybetmek istiyorlarsa olursun asldfjlsdfd
aldsfkjkjfd seni bulup sevinmek için kaybetmek istiyorlarsa demek istedim 😅 😂
Şşşşş bizde R olmazzzzzzz 😅 😂
Aferin beni güzel savunuyorsun, işe alındın 😅 😂
Avukatlık işi, beni savunacaksın 😅 😂
İyi kovuldun aljkdsfjlkfd
Tazminatını muhasebeden gidip alma çünkü tazminat yok alkjdsfj
Gömdüm bay mı diyim şimdi ne diyeyim. Ergenlik damarlarımı tutuşturma benim aljkdfsjklf
laksfsljkdf biraz
Birazın bir tık üstü. Son teklif kabul et alksjdfjklf
İyi pazarlık yapıyorsun alkdfjjkl
Hali hazırdaki sevgilim aşırı detaylı bir araştırma yapmıştı sitedeki görüşlerimde. Ne severim ne sevmem erkekten neler beklerim gibi. Yaklaşımı buna göreydi.. ince düşünmesi kalbimi fethetti
Sevgilin yaman çıkmış. Mutluluklar
Teşekkürler
Ricalarr
Yoooo öyle çıkma teklifi merhaba falan yooook o ne sapik gibi. Beni güldürecek cool olacak sokak ortasında tanımayacak arkadaş cevremde olacak hatta telepatiyle etkileyecek
Seni tavlamak zor biraz askljflkj
Arkadaş ayağına bana yürümeli ama alttan alttan da niyetini belli etsin diğer türlü istemsizce reddediyorum abaza gibi geliyor
Niyetini nasıl belli eder?
Vakit geçirdikçe açılsın
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Ne alaka hoşlanıyosa direk beyeniyorum seni diyecek bence ne öyle popon yiyim ayağı tapcam arkadaş falan
Merhaba diyebilir mesela 😄 sonra tanışma sohbet falan sonra açılma oldu bu iş 😄
Mümkünse gelmemeli.. ben tesadüf tanımaları daha samimi buluyorum. Planli haberim olan tanımalari aevmiyorum
Benim için plan yapsın, kurgulasın ve uygulasın diyorsun yani. Ben av olayım, o avcı olsun. Bana tuzak kursun diyorsun yani alkjsff
🙄tam tersini yazdim. Bir daha oku... ben tesadüf tanismalari seviyorum.. tanışmak icin plan program sevmem
İşte adam direk gelmek yerine tesadüf bir tanışma olmuş gibi kurgulayıp oynayacak alskjdjlkf
He.. iyide bunu nerden bilebilir jsjjss burdan duyurduk hadi real icin geçerli bu sözlerim 🙄🤣
İçine doğarsa bilir, belki nasibindir ve içine doğar adamın alskjdfljk
Şimdiden soğudum sjsis olmayan tesadüf bir tanişmadan bile soğuyorum inci bu biraz şov be kızım🤦♀️
asdjkfljkl olmayan o gence bir şans ver asjdflkf
Kapattik karşim gelen kapıda kalir.
Beklesin biraz işi ne adsjklff
Gölgelik yerde beklesin bari bak kiyamadim simdi jsjs
Gölgelik yerde beklerse şımarır. Güneş altında pişsin biraz aslkdfjlkjf
🙄yazıııkkk
Güneşin altında kurur cıvıklığı gider daha iyi askdjfljk
hemen çıkma teklifi etmesi fazla aceleci olur. Ben nazik olmasını isterdim. İlgi alanlarımız da ortak olursa tadından yenmez
Kesinlikle bodoslama dalarsa kafasını yarar askljdfkjl
Damdan düşer gibi gelip benimle sevgili olmak istediğini söylemesi direkt reddedilmeye girer. Bu şekilde birkaç kişiyi reddetmişliğim var
Sen reddettikten sonra ısrarcı olmaya devam ederlerse fikrin değişir mi?
Ruh hastası psikopat sapık olduğunu düşünür paranoyaklaşırım yolda giderken hep önümü arkamı kontrol ederim
Evet beyler ısrarcı olmak gibi hatalar yapmıyoruz 😅 😂
Uzun uzun yazmaya üşendim. Diğer kadın arkadaşlara katılıyorum, dan diye gelip tanışmalara hayır derim.
alksfklj güzel cevap aljdkfl
BENİM GİBİ biri olmalı. zaten anlıyorum az cok enerjisinden, genellikle konustugum insanlarla da aram iyi olur direkt, aramın iyi olmayacagını anlasamayacagımı bildigim insanla zorunluluktan muhatap olurum sadece.
Bende daha bilmiyorum ki onlara ne söyleyebilirim 🤷♀️☺️
Allah yardımcınız olsun de adsklfjkl
Beklentilere girmeden arkadaşça tanışmak en güzeli, diğer türlü ters tepebilir
Kesinlikle birden sevgili moduna girmek ters tepiyor
Yani kabul etmen kendini açtığın anlamına gelmiyor. Sana güven vermeli asjkldfk
boş ver tanışma kimseyle çünkü kimse kimseye değmiyor biliyonmu
Ya o an gerçekten değecek biri karşına çıkmışsa?
O an diyon sonrası için yine degmiceni göreceksin o an için sakın değer bu diye düşünme derim her insan yanılır
Ama evde kalırız o zaman, evlenemeyiz, bekar ölürüz ajdffklf
Kalmazsinda keşke evde kalsaydim dersin o kesin ve net tecrübe konuşuyor ha seninki kötü diye herkesinki kötü olacak degilya deme artık herkesin ki kötü benden söylemesi
Olsun yine de şansımı denemek istiyorum. Risk almaya değer gibi alksdfjk
Sonra ağlayarak gelmede buraya ama bir kadın olarak diyorum bunu sana hemcinslerim fena çarpar seni sonra böler daha sonrada çıkarır hayatından yokmuşsun gibi davranır demedi deme
Defalarca yaşadım o dediğini. Gerçekten bende çok merak ediyorum, kızlar neden öyle yapıyor?
Kizlar en iyisini bulmak için defalarca terkederler Bi bahane bulup ama hiç bir zaman en iyisini bulamazlar hatta en kötüsüne düşerler öylede safız yani yapacak bişe yok
O zaman boşa uğraşmamak lazım, duygusal bağ kurmamak lazım, nasıl olsa terk edecekler asdjkf
Bencede karşındaki nasıl davranıyorsa sende öyle davran
Kızlara güven olmuyor ki işte, bir gün hayatındaki tek gerçekmiş gibi davranıyor ertesi gün soğudum diyor aldsjfj
Sende de bende senden soğudum de kendini Bi halt sanmasın eziyorsa kelime olarak sende ez bazen had bildirmek gerekir herkes hakettini yaşamalı dimi
Kesinlikle haklısın ama bazen yapamıyorsun işte
İhtiyaç duyuyorsun bir kalbe dokunuşa sevgiye aşka değilmi maalesef de umduğunu bulamıyorsun hayat bazen böyle acılar verir olgunlasabilmemiz için o yüzden kalbimiz arada acır ağlar huzunlenir ama hepsi geçecek
Taş kalplere çatıyorsun hep. Kırıp içine gireceğim diye zorluyorsun ama kendin kırılıyorsun. Hayatta bir gün geçip bitecek. Salalım en iyisi her şeyi asdkfjlkf
Akışına bırakmak lazım muhakkak iki kalp bulacaktır birbirini kalbini heyecanlandirmayan kimseyle konuşma derim onu gördüğünde elin ayağın birbirine giriyor kalbin çok fazla atiyorsa işte aradığın o kişiyi bulmussundur oda aynı şekilde olmali seni gördüğünde
Bence tam tersi. Duygularını çok etkileyen biri yanlış kişidir. Çok acı çekmene neden olur askljdfj
Terside olabilir bilemeyiz salla gitsin ya valla 🤣🤣
Ben sallayıp uyutuyorum o zaman. Uyusun da kurtulalım asljkfdjkl
Aynen öyle yap uyusun 🤪
Bir daha uyanmaz umarım asljdkfj
Zamanı gelince uyansin
Ben sevgili olmam takılmalık ilişki severim sadece.
Neden sevgili olmazsın?
Ciddi ilişki insanı değilim takılırım geçerim.
Peki sana ciddi yaklaşan birini ret mi edersin?
Evet
Direk merhaba yazabilir zaten sohbet bir merhaba ile bir selam ile başlar örnek selamün aleyküm aleyküm selam gibi sonra gerisi gelir zaten nasılsın vs yeterki insanlar tanışmak istesin
Kibar ve seviyeli yaklaşmalı. On senelik arkadaşı gibi, ya da pavyondaki konsomatrismişim gibi yaklaşırsa fena yaparım.
Ne yaparsın dövermisin
Benimle tanışmak isteyene kapım açık oluyor tabii benimde beğenmem lazım baktım tanıştık bir şeyini beğenmedim uzaklaşırım
Merhaba veya Selam diyebilir. Rastgele bir konudan girmesi yeterli konu ilgi çekiciyse zaten sohbetin devamı gelecektir.
Benim onu bi süzgeçten geçirmem lazım. It midir kopuk mudur necidir bu jdjdjdjd. Ondan sonra konuşuruz tanışırız kafalar uyuşursa
Centilmen ağırbaşlı yaklaşmalı, ısrarcı veya aceleci davranmamalı, arada küçük sürprizler yapmalı
Kimseyle tanışamıyorum içimden gelmiyor nasıl yaklaştıklarının önemi yok
Selamun Aleykum yakışıklı gel bir kahve içelim.
Demeli.
(!)
Merhaba diyerek kimsiniz nerelisiniz ne tür hobileriniz var gibi
Direk gelsin çıkma teklifi etsin güneşi görmek istiyorum desin oyalamasın ayağıma dolaşmasın;)
Hiç düşünmedim ki. Birinin yanıma gelip de tanışmak isteyeceği türden birisi değilim.
Arkadaşça yaklaşmalı güven vermeli art niyetli olmamalı
Direkt gelip de çıkma teklifi etmesin tabii ki. Belki ben onun düşündüğü gibi biri değilimdir bunu anca bi süre konuştuktan sonra anlayabilir.
Evet ama işte seni tanıması için de sana yaklaşması gerekiyor
Evet biraz tanımak gerekiyor sanırım
Kesinlikle dürüst ve samimi olup az da olsa hayatım hakkında bilgisi olmalı
Sadece görünüşünü beğenmişse ve hakkında bir şey bilmiyorsa?
Önce iletişimimiz olmalı, tanımadığın biri böyle şeyler deyince biraz korkutucu oluyor 😬
adkfjsljk haklısın korkutucu oluyor biraz 😅 😂
mesela begendiyse gelip sizi begendim tanismak istiyorum diyebilir
Öyle söylerse tanışma teklifini kabul eder misin?
begenirsem tanisalim derse tamam derim konusurum sans veririm
Biraz cıvık yaklaşırsa, sen teklifini kabul ettikten sonra bebeğim canım gibi cıvık cıvık konuşmaya başlarsa uzaklaşır mısın?
evet hatta sogurum basima gelmisti sogdum konusma tarzin hosuma gitmedi dedim niyetin bozuk by derim ceker giderim
Tanıştıktan kaç ay sonra cıvıklaşabilir?
ben sevmiyorum civik ama tandikran sonra niyetin bozuk degilse sadece canim falan diyebilir
Peki teşekkür ederim cevaplarınız için
Normal merhaba diyerek yaklaşabilir ama konuyu sohbeti o devam ettirmeli ben çabalamam tanıyana kadar
Doğal olmalı, taktik gibi saçma sapan işlerle uğraşmamalı
Ben sokakta yürürken çok hoşuma giden birini görsem bile hemen gider konuşurum birdaha nerde gör em o fırsatı kaçıramam direk cok beyendim sizi bu fırsatı kaçırmak istemiyorum derim kadına
Ulaşılmaz biriyim gerçek hayatta.. bu dönem hariç
Yaklaşmasa daha iyi olur sanki 😅
Ateş misin, yaklaşanı yakar mısın? akdjlsfjkd
Hem de nasılll 😁
alksjdfjlkf yaklaşmayın yakar aljdkfsjkl
Biraz zaman geçirmeli, sohbet edilmeli.. yavaş yavaş kendini belli etmeli.. pat diye senden hoşlanıyorum demek ters teper 🌸
valla nasıl yaklaşmalı bir şey diyemem ama bir tanesi naptın dayı diye gelmişti cafedeyken :D üstüne tanımam D:
Yaklasmamali 🤣
Belki canına susamıştır? asjkflfd
Ben susamaya da izin vermiyorum.. benim harici nerde istiyorsa sulanabilir 😀
Tehdit büyük, sana yaklaşmamak lazım alsdkjflf
👍
Ne olursa olsun yaklaşmasın
Çarpılır mı akljsdf
Ekmek kırıntısının üstüne basarsa çarpılır sjsjs
akjdsfjlk ekmeğe ayağıyla yaklaşırsa çarpılır alksjdf
Once arkadas olmamiz gerek
Bence de en uygunu bu olur
Yaklaşmamalı. d
Neden sen ateş misin alsjkfjklf
adkjlfjlk sana suyla yaklaşmak lazım alfkjlfd
İnsan gibi yaklaşsın yeter
Benim çıkar mısın fıstık diye bir soru sorarsa ne cevap verirsin?
Kardeş ben erkeğim ne fıstığı?
İşte cıvık bir şekilde yaklaşırsa yine kabul eder misin? cıvık biriyse yani?
Yok kabul etmem vardır bir dengesizlik
Haklısın başa beladır
Kesinlikle
Güleryüzlü, samimi olması yeterli
Biraz yılışık, cıvıksa ne yaparsın?
Peki cevabın için teşekkürler
Yaklaştırmam ki
Yaklaştığı an saldırır mısın askdjflj
vgjgcjhb hayır da ne gerek var şimdi
Ne bileyim işte yaklaşıp benimle çıkar mısın diye sorarsa ne cevap verirsin alkjdfljkf
Haram bro derim zaten boş yani sevgili falan
Direk evlenme teklifi ederse?
Tanımadan? Ben öğrenciyim abe der kaçarım bide boşvermiş bi ruh halinde olursam ikisine de "ne gerek var" derim
Sevgili olmak istemiyorsun ya o yüzden dedim. Sana yaklaşmak imkansız o zaman alkjsfdlkj
vbmhvjhb yess
Tşörtünün üzerine böyle bir baskı yaptırabilirsin 😅 😂
www.uyaritabelasi.com/.../...ehlikesi-yaklasma.jpg
vgjhg tişört giyeydim belki zaten yanaşmaya çalışan olmuyor şükür 🤌
Olmasın da zaten boş ver aslkjdff
Kendi olmalı. Yapmacık tavırlar beni tiksindirir.
Direkt gelip "Benimle çıkar mısın?" derse ne cevap verirsin?
Mantıklı bir cevap asdfjkl
Çıkma teklifi ne ya jskdlssl
Eskiden öyle diyorlardı 😅 😂
Selamun aleyküm
Aleyküm selam, cevap bu mu? alkjsfdlk
Iygffgjkmnhgggt gülünecek bir durum yok
Soruya cevabın nedir akljdfjk
Çok zor o yüzden cevap veremedim
Kimsenin sana nasıl yaklaşılması gerektiğini öğrenmesini istemiyor musun?
Kimsenin umrunda değil bu 🫨🫨
Belli mi olur belki ileride birinin umurunda olur, sen şimdiden yaz ve ona taktik ver akljsdfjkl
Yoohhhhhg
Peki sen bilirsin alsdjfl
Ne gülüyor durmadan ağzına vururum bir tane
Alıp beni kaçırmali☺️
Uzaklara mı ajldksf
Güven verip ciddi yaklaşmalı
Cıvık ama seni seviyorsa ret eder misin?
evlenme teklifiyle gelmeli
Direkt sonuç ile gelsin diyorsun ajklsdfj
Gizliden çikarmısın Geliyorum müstakbek
Güven vermeli. Gerisi gelir zaten
Direkt gelip çıkma teklifi etsin.
Annesini gönderirse konuşuruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?