Arkadaşlar erkek arkadaşımla bir ay oldu kıskanç biri ama tatile gittim ettim saygılı davrandı. Fakat bugün kadının araba kullanmasına karşı olduğunu söyledi şaşırıp kaldım. Sebebini sordum yüzyüze konuşuruz dedi üstüme gittim korkarım çekinirim dedi. Biri laf atsa al başına bela dedi. Özgürlüğünün kısıtlanması gibi algılıyorsun dedi. Çok üzüldüm Arabistan’da bile alınıyor ehliyet kullanıyorlar dedim. Maalesef uyuşmadık bu konuda ne yapmam gerekir sizce ailemin tek kızıyım ve bu bir hayat konforu sonuçta
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gençken hepimizin böyle saçma düşünceleri vardı. Zamanla olgunlaştıkça geçiyor… Birde yaşadığı şehirinde etkisi olabilir içanadoluda kücük şehir ve kadabalarda araba süren kadın gördüklerinde uzaylı görmüş gibi bakıyorlar
Ya değişmezse bana her dediğine evet dememi bekliyorsun dedi az önce
Fazla saçma bir düşünce. İleride hayır geleceğini düşünmüyorum.
Bahane mi buluyor diyeceğim ama yok galiba kafa yapısı bu
Daha fazla üzülmek istemiyorum yatacağım dedim üzülecek bir şey yok iyi geceler dedi
Üzülecek bir şey yok demek benim için senin hissettiğini önemsemiyorum demek. Kolay gelsin.
İlk defa bana böyle davrandı sence bu şekilde yazayım mı ona
Yazdım valla
Senin ne düşündüğün, ne hissettiğin önemli. İyi geceler dilemiş zaten, bence otur düşün, bir tart. Sonrasında kararını kendin ver.
Neyse sildim yazdığımı da kesin uyudu ve yarın sorar
Evet bir sorguladım bu hareketini ve söylediğini bu insan benim eşim olabilir mi diye
Pazartesi günü halamla tanışacaktı gelecekti sence gelmemesini mi söylemeliyim
Tekrar aynı şeyi söyleyeceğim, kararı yine kendin ver. Bu kararı senin yerine ben veya başkası veremez.
Bazen kör oluyorum ondan özellikle sordum dış göz olarak
Anladım, ancak fikrini etkilemek istemiyorum, dolayısıyla bir şey diyemeyeceğim. Tek tavsiyem; ne tip insanların kadınların araça kullanmasına karşı olduğuna internetten bir bak, veya çevrene sor.
O çocuktan olmaz sana kestirmeden hemen dön 😅
ya anlamıyorum çok anlayışlı gibi de ama bir anda böyle özellikleri çıkıyor çok tuhaf
Kız bunların hepsi böyle gerçek yüzlerini her zaman gizler bunlar 😅
Az önce her dediğine evet diyeyim istiyorsun dedi ben de daha fazla üzülmeden yatayım dedim bunda üzülecek bir şey yok iyi geceler dedi cidden ilk defa böyle oldu ve bi sorguladım
Kim sallar senin karşı olmanı diyemedin mi
Diyemedim babam tam tersi cesaretlendirmiştir diyorum tek çocuğusun her şeyi görüp öğrenmeni istemiştir diyor
Başka nelere karşı acaba kim bilir
Of of açık da biriyim saygı duyduğunu söyledi ama sonradan kapan falan diyebilir bence bu
Ayrılacak mısın
Sence ne yapmalıyım
Soru sorcam biraz olur mu direk aklına geleni yaz… ordan anlarız
Ya boş ver geri kafalı biri bence büyük sorunlar yaşarız hissediyorum
Soğumuşsun…. O kişi bu kişi değil mi.. hayatının aşkı değil mi? Bugünden bağımsız söyle
Soğuma evet bu kadar geri kafalı olmasına
Öyle kastetmemiş bile olsa…
Yaa bu kadar çabuk soğuduysan zaten hiç sevmemişsindir … boş ver zamanını harcama…
Az önce her dediğine evet dememi istiyorsun dedi ben de daha fazla üzülmeyeyim bence yatayım dedim üzülecek bir konu yok iyi geceler dedi sadece
Terket onu
Onu hak ediyor gerçekten
Geri kafali aw bırak
Evet şok içindeyim ne yapacağım bilmiyorum değişir mi diyeceğim mümkün değil
Daha bilmediğin ne huyları çıkar şimdi bunun hiç uğraşma belli ki bunun ailede geri kafalı böyle görmüş büyümüş düzelmez bu saatten sonra sana da baskı yapar
Çok sinirim bozuldu ya bir de ciddi ilişki bu evlenmeden böyle bence evlenince burnumdan getirir neden her dediğine evet dememi bekliyorsun diyor ben evet de demedim görüşümü söyledim orta yol bulabilir miyiz diye baktım dedim