Sevgilimle ilişkimiz çok güzel gidiyor 4. Buluşmamız olacak pazartesi kahvaltı için eve çağırdı bende hemen kabul ettim
Yanlış bir şey yok demi bunda
Yanlış bir şey yok demi bunda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 10 yıldır çalıştığım yerdeki eve bile girmiyorum yanlış düşünmesinler diye geresini sen düşün imza olmadığı bir ilişki de eve gitmek nasıl normal olsun ama takılmalık ilişki gönül eğlencesi ise normal ikiniz adına da alan razı veren razı sonuçta derim
Yok takılmalık değil öyle olsa burada sormazdım
Yapılan yorumlardan dolayıda gitmekten vazgeçmiş gibiyim ama ikimizinde kötü amacı yok ilişkide güven var en önemlisi
Guvenmi hangi devirde yaşadığını unutuyorsun sanırım 😄bu devirde bedeva seksin adını aşk koymuşlar kendini kandır ma sana sevgisine kıyamayan erkek olsaydı zaten evine davet etmez di harbi komedi düşüncelerin😄
Niye iki karşı cins normal kahvaltı edemesin herkes +18 düşünüyor
İstersen evde kahvaltıyı hazırlar başka yere gideriz dedi
Bulunduğumuz zaman yüzünden her şey yanlış anlaşılıyor
Yanlış anlaşılacak durum yok bugün bunu ister yarın başka bir şey ister
1,5 yıldır sevgiliyiz bir kez bile birbirimizin evine çağırmadık çok da güzel ilişkimiz var birbirimize güvenmediğimizden değil ama ikimizin de ince çizgileri var diyelim bu sana bağlı ve de yaşına ben 18 yaşındayım erkek arkadaşım 22 yaşında mesela daha oturaklı olduğumuzu düşünüyorum sen 18 o 18 falan olursa ateşle barut muhabbeti olabilir hayatım
Yani kısaca gitme diyorsun anladığım kadarıyla
Oda evde kahvaltı hazırlar başka yere gideriz istersen dedi yani güveniyorum kötü amacı olduğunu da düşünmüyorum yorumun için teşekkür ederimm
prensip meselesi aşkım sana kalmış beni yanlış anlama
Cevap
8Cevap
Hiçbir problem yok dostum sevgilini taniyorsan istemedin bir şey olmaz istediğini de yap gitsin insan gibi kahvaltıya çağırmış problem yok bunda
Sonunda benim gibi düşünen biri teşekkür ederim
Öyle zaten insanların kalpleri pis insan gibi iki insanın kahvaltı edebileceğini düşünemiyorlar
Seviyeli olduktan sonra bir şey yok tabikide herkesin niyeti bozuk diye yargilayamayiz hakkımız değil.
4. buluşmada eve giden 10. buluşmada köprü altında iş bekler
4. Buluşma eve gitmek için gerçekten erken mi ben güveniyorum ona ve ikimizinde kötü amacı yok
Tabi canım kesin öyledir. 4. buluşma nedir ya. :D
İlerisi için yanlış bir şey yok ise ne diyebilirim
Yalnız eleman işi biliyor film izleyelim veya gel birseyler iceriz aksam demiyor kahvaltıya gel diyor kız bile düşünmemiş
Kız bile düşünmemiş derken
Düşünmeden evet demişsin yani
Kahvaltıya gitmektemi normal değil😂
4. Buluşmada sevismek normal geliyorsa git sevis
Sevişmek ne alaka o sizin kendi düşünceniz
İkimizinde kötü amacı yok
Sevismek kötü amaç mi? Erkek evcilik oynamak icin seninle gorusmuyor ya djhdjd
Evet evli veya nişanlı olmadığımız için şuanlık "sevişmek" kötü amaç taşıyor bizim için simdi cahil falan demeyin biraz bilgili olup yorum yapın
Erkeklerin amacı sevismektir. Kadınlar sevismekten fazlasını ister. Erkek sevistikten sonra fazlasını düşünür ya da düşünmez
ewden izin alıp mı gidiyorsun
erken
4. Buluşma olacak yani neden erken ki
4 cokmu? 4 te nabız yoklar 5 10 derken sonrası ateşle barut
Yetiştiriliş tarzınlada alakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?