Bazı insanlar vardır kimi insan güzel düşünür anar, bir çok insan da söver, benim ilişkim olmadı sizin aşk durumunuzu dinlemek istiyorum.

05 Ağustos, 2023 Cumartesi 20.15
Bazı insanlar vardır kimi insan güzel düşünür anar, bir çok insan da söver, benim ilişkim olmadı sizin aşk durumunuzu dinlemek istiyorum.

05 Ağustos, 2023 Cumartesi 20.15
Arkasından atıp, tutarım. Benim dilimden kurtulamaz. Beni terk etti gitti sanki benden daha iyisini bulabilecekmiş gibi derim. Hatta beni terk ettiği için biraz sinir olmuştum ona zamanında. Hatta ona beddua etmiştim zamanında inşallah kimse seni sevmez falan diye böyle bir aşık olur mu? Normalde olmaz dediğinizi duyar gibiyim. 😄 o bana öyle yaparsa benimde böyle yapmam daha olası gerçi kızlar çabuk evleniyor. O da zamanında frikik vererek etkiliyordu erkekleri 🤣
Kanka bence kolay kurtulmuş gibisin boş ver 🤣
Eskiden yakın olduğum arkadaşımın sevgilisi ondan ayrıldı. Çocuk kızın arkasından etmediği hakaret kalmadı.
Kızın yüzüne diyemediği kelimeleri sosyal medyadan iğneleme yaparak yayınladı.
Terbiyesizliğin daniskası.
Biri bir sabah sizi sevmediğini söylerse tek cevabınız "nasıl istersen öyle olsun" olmalıdır.
Bazen en ağır cevap sessiz kalmak ve tepki vermeden hayatına devam etmektir. Susmaktır en ağır cevap.
Birisinin arkasından laf atmak erkekliğe sığmaz, sonra erkeğim diye ortalıkta gezinir bu kişiler.
Ayrılmışlığım var sırf bu sebepten
Rica ediyorum
Kimse hakkında konuşmam. Nefretim kolay kazanılmaz ama kazanılırsa da pek iyi olmaz.. zarar vermeyi denediyse bile misliyle karşılığını veririm ona. Arkasından izinden konuşarak değil.
Teşekkür ederim🌸
Rica ediyorum
Cevap
14Cevap
Her ne kadar geçmişe ait olsa da yaşanmışlıklar vardır ve her zaman güzel anarım..
Eski sevgilim yok olsa da konuşmam zaten ya da hiç bir şekilde arkasından bir şey demem iletişim de kurmam yazsa bile yanıt vermem
Exlere selasız cenaze töreni yaparım bir daha da gönül sistemi tanımaz.
Heyt ve Ablam 🤠
Kovboy şapkasını sevdim 😎👍
Konuşulmayacak yerler vardır mesela yeni sevgilinin yanında konuşmamak hayırlıdır sağlık için 😂
Kesinlikle 🤣
Hayır yaşanmış bitmiş birsey için ya da birey için konuşmam
Adı üzerinden eski sevgili (ex) yani konuşulacak birşeyin olduğunu düşünmüyorum.
Konuşmam, gerek yok, bana eski sevgilisinden konuşanda sıkar.
Konuşmam. Adı üstünde eski, yorum yapmak bana düşmez.
Bir tane sevgilim oldu onunlada evlendim
Maşallah
Rakı masalarında konuşmuşluğum var. 😃😃
😂😂 neler döküldü kim bilir
Olanı söylemişizdir. 😃😃
Hayırlısı ne gral
Gerek yok eskide kalan eskide kalmıştır yeni defterler daha taze ve güzeldir :)
Hatırlıyor muyum diye sorsana 😄
Üşenirim ben.
Konusu açılırsa, çok detaya inmeden 😉
Sevgilim hiç olmadu rahatım
Benimde olmadi
Konuşmam.
Tebrik ediyorum
Olmasi
konuşurdum
Ben konuşmam
Sevgilim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?