Hem cinsine duyulan ilginin popülerleşmesinde yatan sebepler nelerdir😀

Hem cinsine duyulan ilginin popülerleşmesinde yatan sebepler nelerdir😀
Hemcinse olan ilginin sonradan popüler olması zaten kişinin heteroseksüel olduğunu ama sonradan bazı şeyleri denemek istediğini gösterir benim için.. Gerçek anlamda biseksüel eğilimi olan insanlarda bu durum doğumdan itibaren yaşanıyor. şu an sadece karşı cinste umduğunu bulamayan insanların anlık oyunları olarak görüyorum ben bu durumu. Asla tatmin de olamıyorlar, sadece denemek ve havalı görünme kaygısı :D Ki kaldı ki bu durum havalı görünmek için kullanılamaz.
Unutulmamalıdır ki bu tanımlar teoriktir. Uygulamada, her kişi yönelimini kendi tarzında deneyimler. Etiket kullanıp kullanmama seçimi ve bu seçimin arkasındaki sebepler kişiseldir. Örneğin, kendini biseksüel olarak tanımlayan biri, cinsiyetin ikili (erkek/dişi) olduğu fikrini benimsemez ve cinsiyeti değişken olan birine ilgi duyabilir. Bu nedenle, biseksüellik ve panseksüellik arasındaki farklardan bahsetmek yerine, bu yönelimlerin ortak noktalarından, yani birden fazla cinsiyete duyulan çekimden bahsetmek daha uygundur...
Buna katılıyorum çoğunun dilinde ama yaşamak farklı
Kesinikle öyle, zaten ah bir anlasam daha çok yazacağım ama işte!! Trans kadın Trans kız nedir?
Ya kadınsın ya erkek gerisi zamane uydurmaları
Sadece fantezi belkide diyeceğim ama daha fazlası olduğunuda gördüm
bunun fantezi anlamı bile bana ağır geliyor
Ama nasıl zevkli:))
:D şaka yaptığını anlamasam şüpheye düşecektim :D
🤣tmm tamam düşme
sağolasın :D
Cevap
10Cevap
Sosyal medya olabilir.
Kapısında dövündüğümüz medeniyetlerin çağdaş toplum anlayışının bir parçası.
Medya ve internet başta olmak üzere bir çok kurum ve toplumun bir kısmı bu olayı normalleştirmeye başladı.
Bizimde payımız var
Benim yok :)
Sende olmaz 😀
Olmaz tabi :)
aile baskısı en büyük çoğunluğun sebebi bu erkekle arkadaş olmasın izin vermiyorlar katı oluyorlar onlarda mecbur kızlarla takılıyor sonradan lezbiyen olmaya başlıyorlar aileler bazı konuda çok acımasız
Netflix olabilir :D
Dizi film ve özendirenler bence
Bence dizi ve filmler
İlgisizlik duygusuzluk ve farkli fabtezi istekleri
Sosyal medya
Popüler kültür ve yetişkin siteleri
Özentilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?