Evli bir adamla oldum her neyse ve kendisi benim ilkim bu kısmı yargılamadan sorulan şeye yorum yapın lütfen.
Şimdilerde karısının yanında olduğu için (bir de yeni bebek var) Instagram hikayelerini bana gizlemiş yani ben öyle anladım çünkü öne çıkanları profilinde görünmüyor artık.
Ben üzülmeyeyim kendimi kötü hissetmeyeyim diye mi gizledi ne bu?
Şimdilerde karısının yanında olduğu için (bir de yeni bebek var) Instagram hikayelerini bana gizlemiş yani ben öyle anladım çünkü öne çıkanları profilinde görünmüyor artık.
Ben üzülmeyeyim kendimi kötü hissetmeyeyim diye mi gizledi ne bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzak dur ondan madem. oyle yapıyor sende sana ulaşmasını engelle zaten evliymis cocugu olmus eşitledi arasi iyi demek ki arada birakma kendini maddi bir yardim sağlamıyorsa boş ver onu sana bir gelecek saglayamaz seninle ciddi degil
Bi de yeni bebeği var düşün. Allah aşkına escrtlar bile olmaz para olmadan kim niye onunla olsun. Ha belki başkalarına harcıyordur bana harcamıyordur bilemem. Bi tek 10 bin kredi kartı borcumu ödememe yardımcı oldu o da güç bela. Sanki 10 bin ona koyacakmış gibi ve borç olarak. Yemek istediğimde bile ısmarlamamıştı. Yani cimrilik mi yapıyor kendimi kötü hissetmemi mi istemiyor anlamadım. Ya da çocuğunun karısının rıskını yedirmek istemiyor ne bileyim o zaman neden aldatıyor
Cimrilik yaptığı kesin bu devirde 10 bin TL beraber olduğun insan için az bile o da zor bela diyorsun paranın değeri mi kaldı yemek ismarlamayan birisinden hic bir sey olmaz oyle olsa neden aldatıyor seninle aldatması bile eşinin rızkı o açıdan bakarsak yani sana hic bir faydası olmayan birisi için beynini kalbini ruhunu tüketme boşuna sen düşünürken o hayayina hic bir sey olmamis gibi yaşanmamış gibi devam ediyor sen yokmussun gibi eli açık comert sana ilgi gösteren saygı duyan güvenebileceğin birisine yer vermelisin bence
Sen üzülme diye değil seni de karısını da elde tutmak içşn gizledi daha çok ahahah
Keşke inamöasaydın
sana maddi destek sagliyor mu durumu nasıl
Valla durumu iyi ama bana bir faydası yok
o zaman kendini daha fazla kullandırma elini sallasan ellisi ben de evli adamlayım bir senedir ilkim olmadigi halde her ay maas gönderiyor tatilimden hediyeme kadar herseyimi karsiliyor
Bana bu habire sanki herkesle bunu yaşıyormuş gibi lanse ettirmeye çalışıyor kim niye olsun onunla ki para vermeyecekse
bekar olsa bir nebze evliyse zor yakısıklı degilse daha da zor
Bi de yeni bebeği var düşün. Allah aşkına escrtlar bile olmaz para olmadan kim niye onunla olsun. Ha belki başkalarına harcıyordur bana harcamıyordur bilemem. Bi tek 10 bin kredi kartı borcumu ödememe yardımcı oldu o da güç bela. Sanki 10 bin ona koyacakmış gibi ve borç olarak. Yemek istediğimde bile ısmarlamamıştı. Yani cimrilik mi yapıyor kendimi kötü hissetmemi mi istemiyor anlamadım. Ya da çocuğunun karısının rıskını yedirmek istemiyor ne bileyim o zaman neden aldatıyor
sana herşeyi fazlalık görüyor bir kuruş harcasa eşine vicdan azabı çekiyor sana acımıyor bilinçaltında seni bozuk görüyor
Bozuk mu? İyide benim düzgün biri olduğumu biliyor Allah aşkına 27 yaşındayım her şeyimi onunla yaşadım ben