Burada assolist teklifi alan kız aslında. Her şey onun için yapılıyor. Benim görüp tecrübe ettiklerime göre ise, hanım kızlarımız teklifin romantizminden çok, o teklifi insanlara göstermenin derdinde. Yıllardır benim de kafamda bir teklif fikri var ama o da kalabalık ortamı gerektirmeyen bir teklif. Bakalım, hayırlısı 😊
Mekanın önemi yok başbaşa kalınan bir anda yapılması yeterli. Eğer konsept tarzı yapılacak olursa kadın zaten bunu anlar ve sürprizi kalmamış olur. Bir anda hiç beklenmedik olursa hem sürpriz olur hemde daha anlamlı.
Sakin ve baş başa olduğumuz herhangi güzel bir ortamda olur. Gözlerime bakması ve söylemesi bile yeterli. Gelecekte aklıma geldikçe sadece tebessüm etmek, gülümsemek istiyorum. Bence evlilik teklifi kalabalık ortamlarda hoş olmuyor, yalnızken çok daha güzel ve anlamlı olduğunu düşünüyorum.
Ben şu anki kız arkadaşıma tam tren gekirken rayların üzerinde teklif etmiştim çünkü benzer bir sahneyi bir filmde görmüştüm (filmi hatırlamıyorum) ve tren gelmeden 20 sn falan önce kolumdan çekip sarılırken yüzüğü takmıştı o heyecanla kucağıma alıp dönmeye başladım fakat 3 metre ileriye gitsem ya da ayağım takılsa trenin altında kalacağımızdan hiç şüphem yoktu ve geri indirmek zorunda kaldım
Genelde gelip söz taktıktan sonra evlilik teklifi yapıyorlar. Benim çevremde öyle sjzjsnd o yüzden zaten evlilik teklifi yapacağı belli adamın ne surprizi kaldı ki😂🤷♀️ evlilik teklifini yolda yürürken de yapsan fark etmiyor böyle 😂
Kampüste ilk tanıştığımız yerde olsun isterdim hep, bir başımıza, aniden. Cidden bunu hayal ederdim ve oyle de etti. 🥰
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim hayalimdeki evlilik teklifi umarım çalmazlar fikrimi gece saatlerde sahilde yıldızların mükemmel ve eşsiz göründüğü an dilek feneri uçururken falan olsa o duygu yoğunluğunu düşünemiyorum
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
O romantikliği yapabilecek bir erkek var mıdır bilemeyeceğim 🙄
Herkesin içinde evlilik teklifi etmek çok güzel bir his çevrendekiler oooooo uuuuuuu diyerek alkışlıyorlar ve evlilik teklifinde bulunduğun kızda yüzüğe bakarak, gözlerini iyice açarak, eliyle ağzını kapatarak şaşırıyor o sırada da 😊
Göl kenarı sakin bir yerde piknik yaparken olsa güzel olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben başbaşayken etme taraftarıyım. Birkaç günlüğüne gittiğimiz tatilin son günü hiç beklemediği bir anda çıkarmıştım yüzüğü zaten günlerce kıvranmıştım fırsat bulamamıştım😅😅
Mekân önemli değil önemli olan karşımdaki kişiyle mutlu olmam ama göl kenarında sakin bir yerde olabilir benim için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yatta evlilik teklifi aldım boğaz köprüsünde benimle evlenir misin yazıyordu her şey güzeldi anladım ki yapılan yerin alınan hediyenin bur anlamı yok ki karşındaki adam gibi adam karakteri Düzgün olsun yeter
Sessiz, sakin, cebinizi yormayan, abartılı organizasyonların da olmadığı, yalnızca ikinizin bulunduğu huzurlu bir ortam, en güzeli. Neresi olursa artık.