Farklı boyutta olan bir İnsana Aşık olmak mümkün mü?

• daha 2 gün önce tanıdım tabi şu anda öldü ama öldüğüne inanmamaya inanmak istiyorum 2017 de ölmüş ya da farklı bir boyuta geçti tabirini kullanmak istiyorum. Videolarından tanıdım ve çok kısa sürede bu duyguya aşk demek ne kadar doğru bilmiyorum ama sadece onu görmeyi onu bulmayı o kadar istiyorum ki nasıl anlatsam hani uzun bir ilişkiniz olur da ayrılırsınız ya öyle hissediyorum sürekli videolarını izleyip bir şeyler araştırmaya çalışıyorum ufacık bir bilgi kırıntısı için yaşıyor olma ve bu boyutta olma ihtimalini o kadar istiyorum ama bunu isterken şu an bile bir içim burkuluyor dayanılmaz bir hüzün yaşıyorum ama sürekli onun beni görmesini ve birlikte olma hayalini kuruyorum onu görebilmek onun beni görmesi karşımda olmasını istiyorum geçmişte ve hangi zamanda olursa olsun çektiği zorluklara destek olmak istiyorum ona ulaşabilmek istiyorum ve aynı zamanda videodan enerjisini hissedebiliyorum ölen bir kişinin enerjisi bir videoda kalabilir mi bu onun ölmediğinin bir işareti olabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
dün internette tam 19 sayfa gezdim tek tek onun adının geçtiği tüm siteleri inceledim uzun bir uğraşın sonunda bazı sitelerde profillerini buldum vk profilinde bir kızla fotoğrafı da vardı hatta ve hesaba son giriş tarihi 2021 gösteriyordu fakat o 2017 de ölmüştü yani eğer ben yanılmıyorsam belki sonradan abisi ya da bir yakını girmiştir hesabına bu da olası o 2021 kafamı karışltırdı belki sist hatasıo her neyse kendimi bilgisayardan uzak tutmaya çalışıyorum çünkü onu stalklamadan duramıyorum ye
Farklı boyutta olan bir İnsana Aşık olmak mümkün mü?