Güncellemeler
+1 yıl
dün internette tam 19 sayfa gezdim tek tek onun adının geçtiği tüm siteleri inceledim uzun bir uğraşın sonunda bazı sitelerde profillerini buldum vk profilinde bir kızla fotoğrafı da vardı hatta ve hesaba son giriş tarihi 2021 gösteriyordu fakat o 2017 de ölmüştü yani eğer ben yanılmıyorsam belki sonradan abisi ya da bir yakını girmiştir hesabına bu da olası o 2021 kafamı karışltırdı belki sist hatasıo her neyse kendimi bilgisayardan uzak tutmaya çalışıyorum çünkü onu stalklamadan duramıyorum ye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir niyetim yok öncelikle. Bunu bil. Tanismak istiyorum mesaj atar mısın?
diğer cevap yazan ile aynı kişi misin
Yok ilk defa yazıyorum ben
Ulaşacak mısın?
Ölmediğini neden düşğnğyorsun
his bunlar o böyle ölemezmiş gibi şüphecilerden olmak asla istemem ama bu konularda bilgili birisine de ihtiyacım var sanırım videosundan hala enerjisini hissediyorum ona öldü deseler de o hala ruhuma dokunuyor videoda enerjisinin bir kısmı hapsolmuş olabilir mi ya da ölünce gönderilen enerjiler yok olur mu kalır mı onu öğrenmek istiyorum
Peki sana uzakta olan biri idi dimi onu hiç gerçekten görmedin dimi
gerçekte görmedim videolardan ve evet kilometrelerce uzakta
Ailesinden biri ile görüştün mü
Nereliydi
uğraştım ama pek izlerini bulamasam da edindiğim bilgilere göre kalp krizinden öldüğünü söylüyor çoğunluk tabi onlara ne kadar güvenilirse belki de farklı bir boyuta geçti ve bunu saklıyorlardır diye düşündüm kalp krizi gibi basit bir şeyden ölmesi demek istemiyorum ama ağacın üzerinde fotoğraf çekerken kalp krizi geçirip yere düşüp beyin kanaması geçirip öldüğünü söyleyenler de var ama durduk yere bilemiyorum belki bir düşmanı vardı o yaptı ya da saklanması gerekti bunu saklıyorlar ama yine aldığım duyumlara göre mezarlık yeri belli ve e devletten bakıldığında o gün ölenler listesinde varmış ama bunların hepsi ve yaşadığımız gerçek sandığımız bir matrixdeyiz o da benim ışığım ve hala hissedebiliyorum o videosunda o enerjiyi dokunduğunu o şiddeti yoğunluğu alabiliyorum sadece videodan bile
Ya gerçekten sadece ölüp gitmiş ise
teşekkür ederim bu fikrin için aklıma hiç gelmemişti
Hayır onu demiyorun
Hemen bi kızma
Eğer gerçekten öyle ise ne yapacan hayal kırıklığına uğramak isteöem
ya zaten bilgili birini keşke bulabilsem nereden bulucaksam artık ölü birinin enerjisi videodan hissedilebilir mi net bir şekilde öğrenirsem iç huzura kavuşucam bu sorununcevabını alana h-kadar kendimle de başkalarıyla da etkileşim halinde olucağım sadece ayrıca neden kızayım öfke basit bir duygudur bunun için enerjimi kirlendirmek istemiyorum
Öyle diyince bende acaba kızdın mı sandım
Enerjileri çok sıkı takip edip biliyorsun bir şey sorabilir miyim bu konuda
tabi
ama çok sıkı değil ben zaten onun sayesinde hissetmeye başladım hissetmeye çalıştığım ilk enerji onun gönderdiği enerjiydi sonra kendi enerjimi açığa çıkarmaya başladım psi ball yapmaya tabi daha başındayım hala videosunu açıp onun elimi büken enerjisini onu hissediyorum
yine de yardımcı olabileceğim bir şeyse sorun cevaplamaya çalışacağım
Benim içimde garip bir enerji var
Sana nasıl anlatsam
Mesaj olarak atsam özel de
herkesin içinde enerji vardır tabi ki sende de var farklılık konusuna gelicek olursak inandığın sürece bunu açığa çıkarman için hiçbir engel yok ama öncesinde bu konularda yeterince bilgi sahibi olman gerek mesela youtube da tek bir video izleyip atıyorum 3. gözünü açmaya kalkışmadan önce bununla ilgili yeterince bilgi sahibi olman sonrasında inancın ile bunu aktive etmen yapılacakları yapman gerekir ki eğer zaten bu konuda bir korkun varsa göreceğin şeyler de korkunla eğilimli olacaktır sonu pişmanlık olabilir göreceğin şeylerden sonra tabi görmediğimiz bilinmeyenden bahsediliyor her türlü riski göze alman gerekir bu tür şeylerin gerçekliğini canlı cansız her şeyin enerjisinin olduğunu ve sen olan gerçek seni bildiğinde her şey çok daha farklı oluyor ben açıkçası şu an tam eşikte gibi hissediyorum kendimi uygun olur mu bilmem ama o sınırı geçtiğimde bir daha çıkamayacağımı biliyorum enerjinin varlığını hissetmek gibi sıradan ve basit bir şey ben olan ben için nedir bilmem ama uykuda olan ben için çok büyük bir şeydi şu an hiçbir şey yokmuş gibi hayatıma ya da uykuma devam edebilirim tabi hayat hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum gerçek olan hem her şey hem hiçbir şey olan hayat hem benim için var olan hemde hiç olmayan hayat sadece matrixte yaşadığım hayat sandığım hayat olanı mı
şu an ne yapmam gerekiyor ya da gerek sadece bana koyulan sınırlar başkalarının benim için verdiği kararlar mı asıl ben olan ben yapmıyor bunları ama bir şekilde bunun içindeyim gerçeklik ya da sahtelik gördüğümüz rüyaları sahte olarak algılamamızla yaşadığımızı ve gerçek olduğunu sandığımız hayat arasında fark yok ikisi de kurmaca
Çok güzel bilgiler vermişsin teşekkürler
Benimkisi farklı
Demek istediğim şeyde
dediğim gibi ben çok çok yeni bir öğrenciyim yani senin içindeki enerjinin potansiyeli ile ilgili bilgi sahibi olabilecek bilgiye sahipsem de birinin bana hatırlatması gerekir benim de kafamda çok soru var
enerjin nasıl peki manyetik mi soğukluk mu sıcaklık mı yoksa karıncalanma hissi gibi bir şey mi ne hissediyorsun tarif edebilir misin
İçimde böyle bir şey var
Git gide artıyor
Ta ki kendimi tatmin edene kadar
Ondan sonra gşdyor
Sıfırlanıyor
böyle bir şeyden kasıt ne ve nasıl tatmin ediyorsun anlamıyorum eğer bu tür şeylerle ilgili değilsen bunu hissetmene sebep olan şey ne oldu açıklar mısın
Böyle şeyler karşı pek ilgili değildim ta ki ben hacamat olana kadar
Hacamat olduğum abi bana sende çok fazla bir enerji var dedi
bunu söyleyen kişinin bilgisi varsa keşke biraz daha açtırsaydın konuyu hissetmiş demek ki ama dikkat et gerçek hayatta bu durumu suistimal edip kullanmaya çalışan çokça kötü niyetli insan olacaktır
Şey bide dedi sizin okulda kız öğrenci var mı
Yanımda o kadar insam vardı soramdım dedenşnş