Bir ilişkinin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için hangi cinsin yön vermesi daha doğru olur?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ilişkinin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için hangi cinsin yön vermesi daha doğru olur?

Aklı başında olan insanların birileri tarafından yönlendirilmeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ve bunun akabinde ilişki içerisinde evlilik sevgililik gibi durumlarda her iki tarafında birbirinin eksikliklerini kapatabilecek şekilde kusurlarını örtebilecek şekilde bir anlayış modeli içerisinde ilişkilerini sürdürmeleri düşüncesindeyim belirli zaman ve durumlarda tabii ki de ilişki içerisindeki kişiler insiyatif alıp bazı durum ve konularda ön planda bulunabilir bunun da bir sakıncası yok açıkçası
Bu bir ekip işi ve uyum meselesi. Mesela kadın akşam üzeri buluşma ayarlarda adam da çay içilecek yeri ayarlasin. Pikniğe gitmeye karar verdilerse kız evde kek yapsın sarma sarsın erkek et getirsin mangalı yaksın. Bunun gibi özel hayatta dahil birçok örnek verilebilir. İlişkiye yön vermeden önce ikili arasında uyum şart.. uyum olunca ilişki zaten kendini bırakır ille bir gün biri başka gün diğeri yön verir..
Güzel yorum 👍
Merhaba,
İlişkiyi herhangi bir cins yönetmemelidir. İlişki oyun değil ki konsol değil çocuk değil, yönlendirmeye gerek yok en azından tek bir kişi tarafından...
Ortaklaşa yönetme taraftarıyım, yönlendirilelim, eşit hak sahibi olalım. Daha güzel olur, olabilir..
Ben aşkıma uyma taraftarıyım, önceliğim aşkımdır, aşkımdandır aşkımdandır! 😅
Sen uyumlu birisin bence kadın yönlendirsin isterdin 😄
Evet sence ne katıyorum her türlü 😅 Okuması bile hoş 😅 Hoşuma gitti 😅
Sen hangisini severdin 😅
Ben eşitlikten yanayım ama kadın baskın ilişkiler daha yolunda gidiyor gibi
Aaaa çok güzel düşünüyorsun vallahi katılıyorum bence de yani 😅 çok mantıklı baskın olsun aşkım bastırsın altta kalanın canı çıkmasın 😅
Kadınlar biraz daha naif narin hassas O yüzden önce bir bırakıyorum yani
Kesinlikle doğru bir yere değindin ilişkiye naiflik katar 😄
Teşekkürler senin güzelliğin iyi akşamlar dilerim 🌸
Teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim bende 🌸🧚
Ricalar ve teşekkürler 🌸
En akıllı olan hangi tarafsa o yönlendirmeli ama genelde kızlar kendilerinden daha aptal olan birine bakmadığı için ilişkileri erkek yönlendiriyor 😂 zaten kızlar da genelde yönetilmek ister
Yönetmek isteyen kadınlarda olabilir
Erkek beyinli kadınlar onlar, çok atarlılar gördüğün yerde kaç 😂
Sen kaç ben neden kaçıyorum 😂😂😂
Sen de kaç, hedef gözetmiyorlar 😅 😂
Sen git ben gelirim arkadan 😂😂
Sen önden git ben seni korurum 😅 😂
Teşkürler asdlkfjl
Ricalar hsdhe
Cevap
37Cevap
Ben sevdiğim kadın yönetsin isterdim çünkü baskın kadın seviyorum. yani mesela beni merak etsin ve karar verdiğim zaman onu sorgulasın isterdim her dediğimi yapmasın isterdim zaten aşık odluğumuz için birbirimizden zıt kararlar da almazdık.
mesela film izleyeceğimiz zaman izleyeceğimiz filmi eşim seçsin isterdim. ya da yemek yiyeceğimiz zaman eşimin sevdiği istediği yemekleri yiyelim isterdim. ya da şarkı dinleyeceğimiz zaman eşimin sevdği şarkıları dinleyelim isterdim ben.
ama kişiye göre de değişir ben bu şekilde daha mutlu olurdum tabi ki de
Bizim evde annem yönlendirir yani babam 'peki karıcım' diyerek son sözü söyleyen erkeklerden de değildir. Bzide ilk sözü de son sözü annem söyler babam da her zaman anneme bırakır ve açıkçası ailemi gözümde hep ideal aile, babamla annemi de ideal ilişki olarak gördüm inşallah ileride benim de böyle bir ailem olur diyorum:)
Valla beni kandın yönlendirsin. Bi doya doya kadınım var diyebileyim. Kadınımı bir güzel seve bileyim. Kadını, kadınımsa severim. Yok ben karışmam, bana göre değil, kendi başına takıl falan gelemem öyle şeylere. Ya kadınımsın ya da değil. Bu kadar basit.
Kadın ve erkek tüm işlerde ortak akılla ve âhenkle hüküm sürmeliler. Bazen kadın üstte olur, bazen de erkek ve gerçekten bu sadece y@takta geçerli olmayan mükemmel bir püf noktasıdır😎.
İlişkiyi yönlendiren de yöneten de erkek olmalı. Kadının yönetici olduğu tüm ilişkiler bitmeye mahkûmdur. Kadın tarafından yönetilmek erkeğin varoluşuna aykırıdır. Kadınlar tarafından yönetilenler genellikle insel ve PUA erkek tiplerdir.
Beni reddeden kadına her zaman saygım var. Ama beni yönetmeye çalışan kadına s. ktiri çekerim.
Her iki cinste ortak hareket etmeli bana göre.
Her iki tarafta olmalı bence sonuçta iki kişinin arasında olan bir şey ortak karar alınıp verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Erkek yönlendirse kadınlar için zor kadın yönlendirse erkekler kaçıyor bence ortak olması lazım.
İlişki göz önüne geldiği zaman erkek, göz önünden çıktığı zaman kadın yön vermeli.
Hmmm farklı bir görüş
Dengeler dengelerr
Göz önünde neden erkek yön versin kadın verse olmuyo mu 😅
Oldu boğazına da tasma geçirsin çişe falan çıkartsın istersen 😂
🤣🤣🤣 Bi çıkın şu kalıplarınızdan yaa alfa kadınlar da var bu dünyada
Benim yanımda kalfa olur yeter ajdjdj
İlişkide yönlendirme olmaz. Erkek "şuraya gidelim" der belki, kız da "ben oraya gidemem" der plan değişir, kararlara, gidilecek yerlere saygı varsa o ilişki yürür.
Kısa ve net. Her durumda ortak olucaklar. Karar mercii rasyonel kararlarda erkek, duygusal kararlarda kadın. Bu kadar öz. Bu şekilde hayattiniz daha sorunsuz ve tatlı olur.
Kimse... yani her iki tarafta anlayış içinde olursa, sorun çözme becerisi olursa, dengede durur diyorum.. bugun kadın küser, adam alttan alır. Yarın erkek küser kadın alttan alır gibi.
Bence ilişkilerde az seven yönetiyor çünkü çok seven bazı seyleri göremeyebiliyor ama az seven daha objektif bakabiliyor o yüzden iliskinin gidişatına göre kimin yönlendirecegi belli olur
Bir ilişki tek kişi ile yürümez koyun güder, gibi.
Her iki cinsinde emek ve değer vermesi lazım.
İlişki yönetilmez yaşanır, yönetim varsa duygu alışverişi yoktur ve monotonlaşan bir döngüye girer sonunda da ayrılık olur...
Ahenk önemli. Bir kişi tarafından tamamen yönetilmek istemem, bir iliskiyi yönetmek de. Uzlaşmak, orta yolu bulmak mühim
Tek tarafın yönlendirmesiyle ilerlemez çünkü bu sefer karşı taraf sıkılır. İki tarafında eşit derece de adil şekilde ilerletmesi lazım
Adı üstünde "ilişki" yani iki kişilik bir yürüyüş.
Dolayısıyla tek başına bir taraf yön veremez.
Yuvayı dişi kuş yapar demişler bu bir atasözü o yüzden bayanlar yönlendirmeli.
İlişki yönlendirme gerekmeyen bir kavram. Araba park etmiyoruz sonuçta
öyle bir sçenek yok yalnız. ebilir eki yanlış olmuş çünk artık sadece kadınlar yönetiyor erkekler de köpek gibi itaat ediyor başka bir durum kalmamış.
Erkek yönlendirmeli. Kadın yönlendirirse erkeği adam yerine koymaz.
Beraber yürüyüp gitsinler. İlla biri yönetmek zorunda değil. Benim için fark etmiyor zaten.
Kadın erkek ilişkilerinde erkeğin yönlendiren olmasını beklerim..
Denge sağlanmalı çünkü bi taraf kendini pasif hissederse sağlıklı bir ilişki olmaz
Herkes eksik olan yönünü karşıya devrederse tüm sorunlar çözülür bence
İlişki yönetilmez/yönlendirilmez. Sadece duygular ve akıl yönetir, biz yaşarız.
Kadın kocasına sahip çıkmalı bu pis devirde onu söylerim
Kadın yönlendirmeli gemiyi… rüzgarı da erkek vermeli djdj
Kadının yön vermesi
Erkeğin yol vermesi uygun olur
Erkeğin tabiki tam tersinde kadın bir süre sonra sıkılıyor güçlü olmalısın evet ama hayatındaki erkek daha güçlü olmalı daha baskın
Erkek her zaman bı tık önde olmalıdır baskın olmalıdır ben böyle seviyorum.
Onun bildiği konuda o benim öğretmenim ve benim bildiğim konuda da ben onun öğretmeni olursam bizi kimse ne ayırabilir, ne de etkileyebilir!
Erkeklerin yönlendirmesi daha mantıklı olur. Kızların yönlendireceği ilişkilerin çoğundan bir hayır gelmez.
Bunun farkinda oldugunun kanaatindeyim :D
Neymiş peki farkında olduğum 😄
O senin yorumun. Diğer görüşlere bakarsan sadece kadının yönlendirmesini isteyen de var erkeğin yönlendirmesini isteyen de.. soru hakkımın dolması için bir çabam yok istemesem soru sor diye zorlayan da yok 😄 iyi akşamlar dilerim
Bence her 2 tarafta birbirini dinleyip saygi duymalı
Her iki cins de tabiki
Bence akışına bırakıp ilerlemek en güzeli
Kadın yönlendirsin isterim
Az seven yönetir, çok seven ona uyar.
beraber alınan kararları seviyorum
erkeğin yönettiği ilişki bitmeye mahkumdur
Gizliden kadinin yonlendirmesi gerekir.
Bence cinsle alakası yok hangi taraf mantıklıysa
Eğer dangalak değilse erkeğin
Erkek. Daha çok severse evliliye gider
Bu çabaya girildiğinde ilişki falan kalmıyor
Kadın yönlendirmeli hep uzun ve sağlıklı ilişkilerde bunu gördüm.
Tabiki kadın her zaman
Yönlendirmeden yürümelidir
iki cinste yön versin
Ortak olmalı birlikte yön vermek en sağlıklısı
Kesinlikle kadın
Erkek
Kadın
Daha hiç ağizdan öpüsmedim
Kadın yön vermeli
yerine zamanına göre değişir.
İki taraf
Ortaklık olmalı 😃