Kimseye deger veremiyorum?

Ben öyle çok flörtmüş sevgiliymiş takılan birisi değilim. Bundan 7 ay oncesinde birisiyle konuşmaya başladım. O kişiyle durumlar biraz karışıktı. Tam istediğim gibi birisiydi. Sporcuydu, mizahımız uyuşuyordu, hobilerimiz aynıydı, zekiydi. Tıpa tıp aynımdı resmen. Her gecesini bana ayırırdı, bende erken yattığım halde onun için gece 2'lere kadar uyumamaya çalışırdım hatta erken uyuduğumu bildiği için bana tavuk derdi. Sonra konuşmanın 3. ayında başka kıza çıkma teklifi ettiği bi mesajı story attı. Ben şaşırdım tabi ama hep arkadaşça konuştuğumuzdan dolayı normaldir olur dedim. Ki bende onu arkadaşım olarak goruyordum. Daha sonrasında 6. ayımızda yeni flört olduk. Çalışıyordu ve her molasında yazıyordu, akşamları gece 2'lere kadar benimle konuşuyordu sabah 5'de işe gidiyordu falan. Daha sonrasında yeni atılan sarışın kızlarla ilgili bi videoyu begendigini gordum, normalde hep sporla ilgili videoları beğenirdi. Ustelik de ben kıvırcık saclıyım. Daha sonrasında bi yere yatıya gidecektim ve ona hiç yazamadım, bi baktım hiç yazmamış kaç gündür. Sonrasında cok soğudum hiç konuşmamaya başladık. Ne o yazdı ne ben. Aslında konumuz bu çocuk değil kimseye değer veremiyorum. Bende bi huy vardır bana yazmayan insan benim aklıma bile gelmez. Ben bana deger veren, benimle konuşmak için hep uğraşan insanlarla muhattap olurum. Ufacik bir olayda da hayatımdan çıkartmaktan gocunmam. Bu olay gibi değer verdiğim bi insana verdiğim değer anında sıfıra inebiliyor, kimsenin yokluğunda acı çekmem. İnsanlara nasıl değer verebilirim? Çocuk hakkındaki görüşlerinizi de söylerseniz mutlu olurum simdiden tesekkurler

Kimseye deger veremiyorum?