:
:D :P :D :P <3 <3 <3 <3 ..
#birerkeğikendinenasılbağımlıyaparsın?

:
:D :P :D :P <3 <3 <3 <3 ..
#birerkeğikendinenasılbağımlıyaparsın?
Kadınlarda gözüme batan 2 özellik.. m
1. Tercih ettikleri erkekleri kendilerine doğal yollarla, eğer olmazsa büyüyle bağlayıp hür iradelerine ipotek vurmaları
2. Ellerinde tutamayıp ihanete uğradıkları erkeğin intikamını kendilerini gerçekten seven ama yetersiz gördükleri erkekle alay ederek yıkılmış egolarını tatmin etmeleri.
Neden böyle bir patoloji içindesiniz matmazel.
Biz erkekler bunu asla yapmıyoruz. Bize yanlış yapmış kötü ruhlu bir kadının intikamını asla bizi seven ama bizim beğenmediğimiz bir kadından almayı utanç sayarız. Sizi bu kadar narsist hale getiren motivasyon nedir?
Yanlış düşünüyorsunuz matmazel. Güzel olmayan, aurası olan bir kadın asla bir erkeği memnun edemez.
Benim başıma geldi lisede. Okulun en çirkin, en çocuksu kızı bana teklif etti. Ama ben reddetmedim. Beni memnun ettiği için değil. Çünkü reddedilmenin acılarını geçmişimde çok yaşamıştım. Aynı acıyı ona yaşatmamak, benim için insanı ve tarihsel bir sorumluluk haline gelmişti.
O kızla bir hafta çıktım. Ama o bir hafta öyle b. rzoluklar yaptım ki kız kendi isteğiyle benden ayrılsin istedim. Amacıma da ulaştım. Sonra o kız öyle değişti ki öyle kendine bakmaya başladı ki. Eğer ben onu başta reddetseydim onun kendine olan güveni/saygınlığı altüst olacaktı.
Zannettiğinizin aksine erkekler, bu kadar ince ruhlu olabilir matmazel.
*Güzel olmayan, aurası düşük olan bir kadın asla bir erkeği memnun edemez.
Birinci tahrik ederek bu bilimsel bir çalışma sonucu ortaya konmuş bir gerçektir, sonrasında güven ver, hobileri ve düşünceleriyle gerçekten ilgilen, onunlayken savunmasız ol, olduğun gibi davran, müsait ol ama fazla müsait değil😃, zekan parlasın buna izin ver ama gösteriş yapmadan👍🏻, otantik ol ve onunlayken neler hissettiğini paylaş, onu kendine bağımlı hale getir😅
🙂teşekkür ederim
İletişimi iyi olan ve empatisi yüksek olan her kadın başarılı olabilir. İyi iletişim kurmak ilişkinizin temel taşıdır. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça ifade edin, ama aynı zamanda partnerinizin de görüşlerine değer vermek gerekir.
Güzel sohbetle, neşeyle, güler yüzle ve can alıcı bir öpücük ile bağımlı yapabilirsiniz hanımlar 😄
Teşekkür ederim 😄
Cevap
9Cevap
Bir insan gerçekten aşıksa kalpten zaten bağımlısı olur sevgilisinin :)
Bu hususta hiç mahir değilim lakin cilveli kadınlar kazanıyor bence, erkekler cilveli, işvel, cıvıl cıvıl kadınları özlüyor, seviyor cilveli kadınları erkekler, şehvetli ve cilveli kadınları vazgeçilmez buluyorlar, erkeğe değer veren, değerli hissettiren aynı zamanda kendi sınırlarını koruyan kadına bağımlı oluyorlar bence
Ona erkek gibi hissettirerek. Saygı duyarak , dinleyerek, söylediklerine önem vererek, takdir ederek tabi bu içten gelerek olmalı
Bunu özellikle yapmam. Sohbeti güzel akışkan, konuşurken pür dikkat dinleyen, onu düşünen ve düşündüğünü belli eden insanın yokluğu belli olur bence
Birini kendime bağlamam için çaba sarfetmem her zaman doğal olurum karşımdaki kişiyi çok seversem bağlanıyorum bana ilgi gösterirse ve tatlı davranırsa tamamdır bu iş
Erkeğe göre değişir. Hatta bazılarını ne yaparsan yap bağlayamazsın.
Zor oldu ama başardık
Bilmiyorum erkekler alanıma girmiyor
Karşılıklı sevgi ve aşkla olur
Anlayisli ol
Yapamam
İple
gül köleolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?