Arkadaşlar selam erkek arkadaşım benden ayrıldı dışarda ona yakın durmadım diye. Son konuşmalarımız bunlar ne düşünüyorsunuz :( böyle bi mesaj alsaydınız ne yapardınız

Arkadaşlar selam erkek arkadaşım benden ayrıldı dışarda ona yakın durmadım diye. Son konuşmalarımız bunlar ne düşünüyorsunuz :( böyle bi mesaj alsaydınız ne yapardınız

Öncelikle seni küçümsüyor yanlış 1, sen buna karşılık ayrı yürüyorsun, yanlış 2. O öyle diyorsa tepkini normal bir şekilde göstermen gerekiyor, oturup ciddi konuşman ve bundan hoşlanmadığını söylemen gerekiyor. Gerçekten çocuk gibi küsüp ayrı yürümekle olmaz, büyüyün biraz.. Derdinizi konuşabilin. Onun da neden böyle dediğini oturup değerlendir trip atacağına. Benim sevgilim de bazen beni bebek veya çocukmuşum gibi seviyor o an hoşuma gidiyor şimdi çikip bana çocuk musun dese ciddiye bile almam jşahğsjh.
Benim ayrı yürüme neden kaç kez eve çağırdım gelmedi yanıma. Sadece s. eks isteyen bi kız için onca yolu gelip zahmete giremem dedi
Cevap
3Cevap
Ayyy p*slik ya 🫨 kendisi cocuk gibi hareketleri düsünmeden yazan bi tip. Cok takintili yarin bi gün baska sebeple hareketlerini ters görse kiyameti kopartir bu
Kadınların kafasını anlamak zor biz erkekleri oyuncak gibi seni seçtim benimsin demeleri yok mu /onun gibi tavır da olmaları
"Sen benimsin "
🤣🤣🤣🤣
Burdan bu sonucu nasıl çıkardın
Kardeşim buna tecrübe diyoruz ve emarelerin bunu gösteriyor
Öyle davransaydım elini tutardım ama ben umursamadım. Başta öyle yaptım doğru amaa bi zaman sonra yok yani
bazı kadınlar paranoya derecesinde takıntılıdır sen de o potansiyel var demek ki onu görmüş kaçmıştır, o paranayoklaklık illa açığa çıkmasına gerek yok bazı emareler bunu belli eder senden kaçmaya yer arıyormuş ve ilk fırsatta kaçmış ki sana kendine göre haklı bir sebebim var demiş aslında dürüst olmuş kendine aşık edip zaman geçirip gitmemiş en azından
Yol ver be sala, partininkarizması. boş ver. Onun istediği gibi olacaksan hiç olma daha iyi
Drfolsun gitsin yalancı
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
Ben bi şey yapmıyorum. Ayrıldı zaten benden engelledi her yerden
Yani sen onu seviyor musun sevmiyor musun şu anda
Sevmiyorum aksine nefret ediyorum böyle yaptığı için.
Xperin yetiyorsa bana ulaş
Sana tavsiyem var
Ayrıl rezil etme kendini. Adamın peşini de bırak
Bıraktım ki. Engelledi zaten beni ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?