Güzel bir kariyeri olan, sporunu bakımını aksatmayan çok da güzel bir kadın olmasına rağmen, ilgisine, alakasına, anlayışlılığına ve geçen 2 yıla rağmen neden hala platonik aşkını unutmaz erkek? Sevgilisinin yanında emeklerinin değerini ne zaman anlayabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin kadına bakış açısı bozulmuştur… yani erkekler hep birbirini zehirler … kadınlara değer vermenin yanlış olduğunu söyler biliyor musun… bunu da genellikle bu tarz erkekler … dili yanan erkekler söyler ve yayar…. Değer verildiğinde kadınlar kıymet bilmez algısı var… bu onda da artık mevcut….
Sana değer vermicek ve bu sebeble zaten sen değer veriyorsun ona … o sana değer verse sende aynı tüm Kızlar gibi kuymrt bimiceksin….
Birçok erkek erkler dünyasında anlatılan yayılan bu zehir ile bakıyor günümüzde…. Erkekler artık kadını araba gibi eşya olarak görüyor bazısı değerli eşya bazısı değersiz … bu da açıkçası çekici de gelmiyor değil bir çok kıza sonuçta badboy bir bakıl açısı04 Yorumla
Soran+1 yılO kadınla hiç ilişkisi olmadı. Aşık olduğu kadın evli ve 2 çocuğu var. Ben kıymet veriyorum keşke görse anlasa o da kıymet verse
Cevap sahibi+1 yılAma işte diyorum ya … kadın algısı bozuluyor… o da vere ebru sefer sen üste çıkacaksın sanıyor
Cevap sahibi+1 yılBak kadınlara değer verirsen seni bu hayatta mahveder ederler diyor erkekler
Cevap sahibi+1 yılO kadın karlılık vermemiş o da sana vermiyor işte ama sen kılıçı çek… deki ya kendine çeki düzen verirdi benim kıtmetşmş bil de ya da yol ver de sen de kıymetinş bilene git onun gibi yapma
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiçbie zmaan anlamaz anlasa idi zaten gitmezdi. Eğer birgün anlarsa da zaten çok geç olur herzman
065 Yorumla
Soran+1 yılGitmiş değil sevgiliyiz
Soran+1 yılBaşkasına aşıktı olmadı onunla hiç. Biz sevgili olduk. Unuttururum zannettim ama 2 yıl oldu unutmuyor
Soran+1 yılGerçekten çok sabırlıyımdır ama ben bile yoruldum artık hassaslaşmaya başladım. 1 senedir görmediği kadının vesikalık fotoğrafını saklayıp bakıyor ya atacak diye beklerken unutacak diye beklerken
Soran+1 yılNe yazık ki gerçek. İnanasım gelmiyor benim gibi birini nasıl nasıl tercih etmez hala başkasına karşı hisleri devam eder anlayamıyorum. Aşık olduğu kişi evliymiş. Onunla olamayacak diye acısından bana tutunmuş ben bu olayı ilişkimizin 6. Ayında öğrendim. Bilseydim kabul etmezdim ama çok bağlandım. Sonra ha gayret unutacak zamanla dedim 2 yıl geçti. Kadın hayatında hiç yok 1 yıldır görmüyor onu. Ona rağmen duyguları değişmedi. Çok ağır çok zor zamanları geride bıraktık ama geçen zamana rağmen yaşanmışlıklarımıza rağmen nasıl devam edebiliyor onu sevmeye ve beni nasıl üzüyor anlam veremiyorum. İyi bir kariyerim var, çok güzel bulunan çekici bir kadınım. Sevmek yerine beni kendine zulmediyor
Soran+1 yılBen hep hoşlandım ondan. Yıllardır tek bir ışık yakmadı. Şimdi ise beraberiz. Benimle olmak istiyor diye çocuklar gibi mutlu olmuştum artık benim farkımda diye. Aslında beni farketmemiş başkasından kaçıp bana sığınmış. O kadar zor süreçler yaşadık ki. Hep hastalanıyordu bir anda 10 kilo verdi zaten zayıftı daha da zayıf düştü o toparlasın diye neler yaptım.. takviyeler güç toplayacak gıdalar. Sebebi aşk acısıymış. Sonra buna rağmen kabullendim üstesinden geleceğiz dedim unutturucaz beraber ama 2 yıldır hisleri değişmedi. 1 yıldır kadın yok. Göremez onu. Ama aklından çıkaramadı. Hemen anlıyorum gözü daldığı anda aklına geldiğini. Yanıbaşında olan benim zor zamanında ona destek olan benim neden beni daha çok sevmek yerine o kadını unutmuyor anlam veremiyorum
Soran+1 yılEvet bitiremiyorum. Çok kere aklımda bitirdim ama yapamıyorum. Mantığım ne yapıyorsun diyor ama kalbim devam et doğru yoldasın unutacak ve mutlu olacağız diyor. Taş olsa severdi o kadar zaman o kadar yaşanmışlık, her dk beraberiz nasıl aklından çıkaramıyor gerçekten garip
Soran+1 yılNeden inanmazdın o kadar mı tuhaf durumdayız. Ya kabullenemiyorum bana rağmen başkasına olan duyguları nasıl son bulmuyor anlayamıyorum. Gözardı edilecek biri değilim. İyi bir kariyerim var güzel bulunan biriyim.. ikinci plandaymışım hissine kapılmak istemiyorum ama bazen çok kötü hissediyorum
Soran+1 yılÇok güçlü biriyim. Ama 2 yıl hiç kolay değil. Neler yaşadık ne anlarına şahit oldum. Ya ilk zamanlar adını bile sayıklıyordu uykuda. Deli gibi saç döküyordu. Zaten hep zayıftı iskeleti belli olacak kadar zayıf düştü 10 kilo verdi. İlk zamanlar daha zordu sonra duruldu ama aklında yine unutamıyor. Halbuki bana odaklansa hayatımıza geleceğimize odaklansa geçmişe takılı kalıyor çok.
Soran+1 yılAilemle tatile gittim 1 hafta onsuzdum. İlgi alakasında sorun yok aslında zaten ince ruhlu biri kibar. Ama 2 yıldır ilişkimiz sürüyor ben 27 o 30 yaşında herkes evlenirler gözüyle bakıyor bekliyor hiç bir adımı yok ilişkimizin adını koyma noktasında. İlk bir sene anlarım ama 2 sene doldu. Aileler tanışmadı vs. Hala sevgiliyiz sadece
Soran+1 yılHayır hiç bahsi bile geçmiyor. Ben yaptığım da bir şekilde konu havada kalıyor. Zaten 10 yıldır tanışıyoruz.. tanışmaksa mesele zaten çok iyi tanışıyoruz
Soran+1 yılTeşekkür ederim yine de derdimle dertlendiğin için. Onunki de çıkmaz sokak 2 çocuklu bir kadına aşık çünkü.
Soran+1 yılUmarım kör kuyu değildir. Böyle olup da kendisine çeviren kendisine aşık eden insanlar olmuştur eminimki imkansız bir şey değil sonuçta
Soran+1 yılTerapist ücretleri olmuş 1500. Spor salonunda kaydımız var oraya ödemem var, tekrar binicilik kursuna yazıldık ona ödemem var. Neden bir de üstelik biliyor musunuz? Aktif bir yaşamla, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur mantığıyla beraber spora ve biniciliğe yazıldık. Olabildiğine doldurduk vakitlerimizi niye unutsun diye? Hani spor antidepresan ya, serotonin dopamin salgılaması artıyor vs
- +1 yıl
Yani sizde olamasi gereken her şey var aşkta sevgide. Hatta çoğu evlilikte olmayan çoğu şeydr var. Gerçekten bu adam nasıl halen eskisini düşünür. yani büyü mü yaptı ki inanmam böyle şeylere. bunca şeyi yaptığın sevgiline nasıl aşık olmaz bir insan. Bazı insanlar 3 ömür bile yaşasa bulamaz böyle aşkı. Senin değerini anlayamıyor anlamdiramiyorum. Çoğu erkek böyle aşk için kendini öldürür.
Soran+1 yılBilmiyorum yapmış da olabilir belkide 2 çocuklu kadın biliyor musun? Hem herkes sen daha güzelsin bebek gibisin fiziğin manken gibi falan diyor. Kapalı kadın fiziği nasıl bilemem ama. Gözleri renkli bi o var işte farkı
Soran+1 yılTam tersi çalışıyor mantığı dediğin ne tam olarak
- +1 yıl
Erkek kendine deger vereni onu yücelteni unutamaz. Ama değeri veren sensin aşkını sevgisini alan o kadın. Yani olaylar tam tersi olmasi lazım. Sen bahçeyi ek sula ilaçla meyvesini başkası yesin yani kalbî öbür kadında olsun. Geçerken ya otur karşısına konuş herşeyi ya da bitir bu işi. Senin sevgini hakedecek yüzlerce insan var dışarda
Soran+1 yılÜstelik o kadınla hiç bir zaman olamayacak buna rağmen beni kaybediyor
Soran+1 yılAma beni bu ilişkiye söylemeden dahil eden o. Bilmeden ilişki yaşadım ben onunla bağlandım. Duygularım zaten vardı daha da çoğaldı
Soran+1 yılSöylediklerini söylüyorum kendime 2 yıl diyorum 2 yıl. Sonra geçiyorum aynaya kendime bakıyorum senden vazgeçemez mükemmelsin, senin üstesinden gelemeyeceğin hiç bir şey yok. Az kaldı sabret. Çünkü gerçekten her konuda başarılıyım. Motive biriyim. Güzelim. Beni sevdiğini bile anlayamıyor olabilir bir kadın büyüsüne kapılmış belki aşık zannediyor kendini… bu arada bu bahsettiğim kadına arkadaşı da aşık olmuş.. aralarında bir tartışma çıkmıştı.. aşık olduğundan maraz çıkarmış çocuk.. saklayamıyor bakışları vs kadının üzerinde ve erir gibi bakıyor. Anlamamak için kör olmak lazım. Ne var bu kadında? Erkekler neye aşık olur tam olarak?
Soran+1 yılBen aslında içten içe hep ona karşı bir şeyler hissettim. Biliyor musun üniden beri tanışıyoruz 10 yıl olacak neredeyse. Okul zamanı da sonra da hiç bir kadın olmadı hayatında. Aileyle yaşamıyor. Çok çalışkandı öğrenciykende öyleydi şimdi de öyle. Evlerinde kaç kere kaldık. Kaç kere yalnız da kaldık hiç en ufak bir yakınlaşması olmadı. Hep arkadaştık. Bende başkalarıyla oldum o hiç anlamadı ya da bana karşı bir şey hissetmedi diye. Sonra bir anda bana geldi. Her şey rüya gibiydi. Sonra bir anda öğrendim ilişkimizin 6. Ayında. Bana bir şeyler hissettiğinden gelmemiş ki kaçmış. O kadından kaçıp bana sığınmış… öğrenince dünyam başıma yıkıldı. Ama çok geçti ona çok fazla bağlanmıştım. Sonra kadın karşılık vermiyordu verse bile 2 çocuğu bırakıp olmazdı yani. O kadınla olamayacaklar beni de sevebilir ki sevmese iletmezdi bu kadar. 2 yıl kolay mı? En zor zamanları aştı. Hastalandı neler neler. Şimdi iyi ama ben hastalanıyorum artık midem rahatsız oluyor sürekli nezle oluyorum bedenim artık tepki veriyor. Artık bizim için bir şey yapması lazım
- +1 yıl
bir şey yapmiyacak biliyorsun dimi? Sende bende çok iyi biliyoruz. Yapsa 2 yılda yapardı. Bak senin benden benim senden beklentim yok o yüzden sana direk söylüyorum yapmayacak. Evli kadını seven bir adamdan ne bekliyorsun ki sevgilisi varken. Birgün o kadın he dese bırakıp seni gidecek biliyorsun dimi. Kendine bu eziyeti neden yapıyorsun neden? Daha bu başlangıç sen düşüşüne daha da sağlığın gidecek, gidecek biliyorum bende aşk acısı çektim herkes gibi. Ama yaptığın fedakarlığın hiçbir manası yok tek kürek ile okyanusa acıkmısin. Bak sadece zeki olmayan insanlar aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar beklerler. Aşk insanı aptallastirir kör eder
Soran+1 yılSöylediklerine hak veriyorum. Ama benimle olmasa bile o kadınla olamaz ki. Diyelim ki kadın boşandı 2 çocuklu kadını mı alacak hayatına? Kolay mı? O çocuklara rağmen nasıl olacak? E ailesi sorun çıkarmayacak mı? Bekar adamsın evli çocuklu kadınla ne işin var demeyecek mi? Nasıl olabilir anlamıyorum. Hayatında tek görmedim bu zamana kadar ne oldu da böyle kendini kaybetti bir kadın uğruna akıl tutulması bu. Bizse birbirimize uygunuz hem herşeyimiz uygun denk
Soran+1 yılDer mi gerçekten yapabilir mi? 2 çocukla hayatına devam edebilir mi? Bunu göze alabilir mi? Çok zor.. insanlar çocuk bile yapmıyor tahammül edemedikleri için hele bir de başka bir adamın çocuklarına tahammül etmek… benim tutulmam daha normal değil mi. Sevgilim ailesi olan birine ben kalbinde başkası olan birine. O kadın birinin eşi ve çocukları var
- +1 yıl
Çok masum düşünüyorsun bence. Bende evlendim boşandım. 1 oğlum var annesinde kalıyor. Sonra başkasıni sevdim 2 çocuğu vardı ve kabul ettim tabi sonra başka sebeplerden olmadı. İsterse 5 çocuğu olsun. Aşk öyle birşeydir ki ne laftan ne sözden anlar. Sen bizim sözlerimizden nasıl anlamıyorsan onunki De anlamaz. Aşk öyle birşeydir
Soran+1 yılBen ne yapacağımı bilmiyorum ya. Çıkışsız kaldım. Çok kötü hissediyorum. 2 yıl boyunca yaşadıklarımız vs aklımdan çıkarıp vazgeçemiyorum. Şimdi sen beni daha da yargılayacaksın ama biz ilişkiye vs de girdik hemde öyle başladı ilişki. Ben onlarda çok kere kaldım hiç yaklaşmamıştı daha önce. Ama bir akşam bir anda öptü bende karşılık verdim sonra ileri gittik vs derken birlikte olduk. Şimdi biz zaten arkadaştık ya beraber olduk vs ama sadece bu şekilde ilerlemedi tabi mesela dışarıya çağırdı sinemaya vs gittik sürekli bir şeyler aktiviteler bildiğin çıkmaya başladık. Ben ona çok bağlandım bu süreçte. Zaten hislerim vardı şimdi her zerrem o oldu sanki
- +1 yıl
Seni yargılamiyorum ve yargilyamam hakkım yok. Sadece üzülüyorum senin için. Ben 37 yaşına kadar öğrendiğim tek şey asla başkasına aşık birine gönül verme. O asla senin olmayacak, çünkü başkasına ait kalbi de ruhuda. Aklı sende olmayani yüreğinde taşıması çok zor biliirm. Şimdiki aklım olsa idi geçmişte kendime şunu derdim arkana bakmada yürü çünkü o senin sevgine degmez. Sen onun için ağlarken , o başkası ile gelecek planlıyor hayalinde o var. Bunu anlamak yıllarımı aldi
Soran+1 yılAbi yanlış anlama çirkin de görünebilir ama ben gerçekten çok güzelim. Manken gibi fiziğim yüzümde güzel. Temizim. Tüy kıl bırak çatlağım, selülitim bile yok. Sıkı vücudum göbek möbek yok. Yani yanlış anlama erkekler güzelliğe önem verilmiyor mu? Arkadaşlarım hepsi fiziğin çok güzel vs diyor. Yaşıtlarım hep göbekli falan. Güzellik tek başına yeterli değil komik eğlenceli uyumlu da biriyim iletişimim güzeldir. Çok güldürüyorum onu esprilerime çok gülüyor. Yani bu yüzden beni seveceğine hep inandım ben. Güzel, eğlenceli olmam, ona karşı olan bu desteğim, merhametim vs etkilenmiyor mudur onu?
Soran+1 yılÖyle tabi ki ama 2 yıldır benimle birlikteyse ve bu kadar samimi olmasına rağmen bana karşı kayıtsız olamaz mı? Mesela bitirsem ilişkiyi beni özlemez mi? Benden dolayı acı çekmez mi?
Soran+1 yılAlışkanlık mı? 2 yıl ve onca şey alışkanlık acısı mı olacak onda sadece
- +1 yıl
Sence sana aşık mi önce sen onu söyle. Sen atamadan arıyor mu? Sana günaydın demeden güne başlıyor mu? Senle konuşurken gözlerinin içi gülüyor mu? Senin söyledikleri dikkate alıp seni dikkatle dinliyor mu? Sen bir üzülsen o bin üzüyor mu? Seninle evlilik planı kurup bunu sana söylüyor mu? Aşkım derken bile çenesi mutluluktan titriyor mu? Elini tutarken dünyanın sonu gelmiş gibi hiç bırakmayacak gibi sıkıyor mu?
- +1 yıl
Levent Yüksel ile Sertap Erener zamanında Sevgili idi. Serap baya hasta idi. Levent yıllarca yanında kaya gibi durdu sevdi destek oldu. Sertap demir Demirkan için leventteb ayrıldı. Sonra Levent ve Sertap yıllar sonra bir konserde düet yaptı. Şarkının sonunda levent şöyle dedi; yıllarca seni sevdim yanında oldum seni iyileştirdim ama sen yine de başkası için gittin. Çok ağır ve anlamli bir söz
Soran+1 yılAbi zaten aşık olduğu bir kadın var. Aynı anda bana da aşık olamaz. Ama imkansızlığı gözönünde tutarak şunu düşünüyor tahmin ettiğim kadarıyla ve onu tanıdığım kadar. O ile mümkün değil, onunla olmayacaksa başkasıyla olur. Alamazsam sevdiğimi, severim aldığımı mantığı. Beni seviyor arkadaşken de benimle olunca keyifli oluyordu. Muhabbetimiz zaten tutuyordu. Şimdi sevgiliyiz araya duygusallık, romantizm ve cinsellik girdi ekstra olarak. Beni beğeniyor onu da görebiliyorum. Gül alır, saçımı okşar bana davranışı çok güzel. Tutku desen o da var. Abi zaten onda kalıyorum genelde. Bizde tek sıkıntı bu zaten. Her şeye rağmen 2 yıl gibi bir zaman geçmesine rağmen ciddi bir adımı yok. Aşık diyemem ama seviyor diyebilirim
- +1 yıl
Yaşın 18-20 olsa düşündüklerij ve hissettiklerin mantıkli diyeceğim ama değil. KS deki cevaplarda ortada. Sen söylediklerimi duymuyorsun. Sozlerim Kalbinden geçip mantığına işlemiyor orada kalıyor. Anlattığın tamam her şey güzel ama hikâye eksik ve en önemli parça eksik aşk. İki insanı aşk bağlar birgün bu adam gidecek
Soran+1 yılAbi çok düşündüm. Ben unutamıyorum. Ayrı kalamıyorum. Bir de şu boyutu var ki. İlişki bitse ben direkt kullanılmış konumuna düşmüş olacağım. Bir de sonsuza kadar beni istiyorsa yanında o ihtimale son vermiş olacağım
- +1 yıl
Vallaha ben ne fedakârliklar yaktıp eski eşime ve diğer sevgililerime ama hiç birisine değmedi. Simdi yorumlarda anlatamam ama. Değmiyor yinede sen bilirsin tâbi. Hayat senin hayatın. Ama bu kadar sevme , çünkü bu kadar asla sevilmeyeceksin. Yaşadım biliyorum teori değil gerçekler
Soran+1 yılHaklısın abi. Bana unutmak için bol şans o zaman. Çok çok teşekkür ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim abi. Çok sağol
Soran+1 yılSağol abi. Hayat sana hep gülsün..
Gizli Üye(25-29)+1 yılo erkek başkasını sevecek ben buna göz yumucam ilişkimin prensesi değilsem karşımdaki prens yapamam canım
017 Yorumla
Soran+1 yılBir gün unutur umuduyla kendime de güvenerek giriştim ama 2 yıl oldu. Artık sabredemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhaklısın aşkım senin ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum
Soran+1 yılÇok uysal biriydim agresif birine dönüştüm hassaslaştım resmen
Cevap sahibi+1 yılsenden çok şey çalıyor bu ilişki
Cevap sahibi+1 yılnapıcaksın bu böyle devam etmez
Soran+1 yılBilmiyorum 2 kere bitirecek gibi oldum sonra diyorum belki tünelin ucundan geri dönüyorsun
Cevap sahibi+1 yılonunla diğer kız hakkında konuştun mu hiç
Soran+1 yılKonuştum. Çok konuşmakta istemiyor. 2 çocuklu evli bir kadın bu arada. İlk zamanları hep hasta oluyordu 10 kilo verdi saçkıran oldu yeni yeni toparlıyor ama aklımdan hala silebilmiş değil
Cevap sahibi+1 yılay aşkım ışığını söndürür bu senin neden karanlığa hapsoluyorsun
Soran+1 yılOndan hep hoşlandım kendimi bildim bileli. Ama hiç adımı olmadı. Sonra bi anda geldi beni farketti artık zannettim ilişkinin 6. Ayında aslında bana geldiğini değil o kadından bana kaçtığını bana sığındığını öğrendim. Öyleydi böyleydi 2 yılı devirdik
Cevap sahibi+1 yılevli bi kadınla birlikteydi yani
Soran+1 yılHayır evli bir kadına aşık oldu. Birlikte olamadıkları için rahatsızlandı
Cevap sahibi+1 yılak vizyonsuz köpeği
Soran+1 yılÖyle deme ama
Cevap sahibi+1 yılay sinir oldum sal nolur şunu ya
Soran+1 yılAşığım bende ona :(
Cevap sahibi+1 yılof valla üzülüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman anlamayacak
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Hiç bir zaman anlamaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbir zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol içini ferahlattın
+1 yıltakıntılı demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı olanak ne var ki ben daha bile güzelim o kadından
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşa zaman kaybı
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu unutur ne zamana kadar sevebilir hayatında olmayan birini
+1 yılBakmıyor işte kendini paralama
025 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyor dediğin sevgilim yalnız
- +1 yıl
Başkasına aşık adam diyorsun
- +1 yıl
Bu swvgilik değil kusura bakma metres ilişkisine dönmüş
Soran+1 yılBaşkasına aşık ama imkansız bu. Sevgilisi benim. Benimle olabileceğini düşündü ki benimle oldu?
- +1 yıl
Senin beynin yanmış Allah yardım etsin kullan at gibi kullanıyor seni
Soran+1 yılKullan at gibi kullanılmak için 2 sene fazla değil mi?
- +1 yıl
Adam akıllı seven biri olsaydı köşesine çekilip severdi
Bir yanda da kendi zevkleri için başka kızla olmazdı adam olan
Soran+1 yılAşık olduğu kadın evli. Evli birine aşık olduğu için acı çekti hastalandı 10 kilo verdi zaten zayıftı daha da zayıf düştü.. birine aşık oldu diye sağlığından hatta hayatından mı olsaydı?
- +1 yıl
Bak sen olumlu düşünüyorsun sana sözüm yok
Ama bu hikayede yanan sen olma dikkat et
Soran+1 yılTam vazgeçicem belki tünel çıkışına yaklaşmışken geri dönüyorum diye bırakmıyorum. Zaten bıraksam boşluğa düşer, alkole düşer üstesinden hiç gelemez
- +1 yıl
İleriki zamanda insanlar genellikle nankördür o kız buna ışık yakınca seni ortada bırakıp gitmesi çok korkunç olur
Soran+1 yılAma evli bir kadın ve iki çocuğu var. İki çocuklu biriyle mi olucak?
- +1 yıl
Hiç belli olmuyor biliyormusun orası aşk bazen namus kelimesini yok ediyor
Soran+1 yılNamus ne alaka ki? 2 çocukla aşk mı yaşayacak kadınla. Çocuklar sorumluluk. Kolay değil ki
- +1 yıl
Namustan kastım bakirelik
İnsanlar zaten sorumluluk almasada yaşıyor herşeyi
Soran+1 yılBakire olmak zorunda mı sevmek için? ya da bakire olmadığı için sevmez mi?
- +1 yıl
Evet sevmez böyle bir durumda var
Soran+1 yılBen değilim. Yani eğer söylediklerinle beraber beni hiç sevmeyecek mi? Ama neden 2 yıldır beraberiz? Niyeti kullanmak da olsa insan sevmediği birine tahammül edemez 2 yıl
- +1 yıl
Eğer aranızda cinsellik varsa 5 yıl da tahammül eder
Soran+1 yılEvet var ama alışmaz mı bu şekilde daha da bağlanmaz mı
- +1 yıl
Adam akıllı seven bir kişi zaten böyle bir şey yapmaz
Doğru yolda değilsin benden sana söylemesi seni bırakınca anlarsın ancak
Soran+1 yılNeden yapmasın beraber olmak körü bir şey olsa sen ben olmazdık. Doğanın kanunu bu aşkı cinsellik besler zaten aşık olduğumuz insana dokunmak isteriz
- +1 yıl
Allah'ın yarattığın düzen ve dinde çoğu şey yazıyor okumanı tavsiye ederim
Soran+1 yılBen deistim ama
- +1 yıl
İşte bu yüzden doğruyu yanlışı anlamıyorsun ve böyle kötü duruma düşmüşsün
- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılZor süreç
03 Yorumla
Soran+1 yılÇook
- +1 yıl
Sabır ve kolaylıklar diliyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlamaz, en fazla takılmalık olur
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık takılma mı olur?
Cevap sahibi+1 yılEmek veren kadından bahsettim
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım? 2 yıldır emek veriyorum işte?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi olayı netleştirelim
Bir adamı seviyorsun, bu adam birini seviyor platonik olarak, sen de bu adama emek verip sana gelmesini bekliyorsun, doğru anlamış mıyım?
Soran+1 yılEvet tam olarak öyle. Ama baştan bilmiyordum ilişkinin 6. Ayında öğrendim
Cevap sahibi+1 yılSana doğruca, dürüstçe şunu söyleyeyim
Bunu beklediğin sürece gelmeyecek sana, yoluna bakacaksın, başka yola gireceksin, gelecekse o zaman gelecek, gelmezse zaten hiç gelmeyecek.
Hayat geçiyor beklemeye değmiyor.
Hiçbir zamann
00 Yorumla
+1 yılTwrkedil7nce
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başkasına aşık olan adam, kendisini sevsin diye emek veren kadın emeklerinin sonucunu ne zaman alır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler