Ben tatile cıkaçagım için bir işle ilgili bana geri dönüş yapmasını istedim ama geri dönüş yapmadı ona lütfen unutma dedim oda yok unutmam hatta not aldım dedi ve hala geri dönüş sağlamadı bu bana değer vermediği anlamına geliyor dimi.. ama en azından değerimi görmüş oldum gözünde bana gözümü açtırdı belliki ben kendimce kendimi onun gözünde değerli hissediyormuşum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır değer vermemek anlamına gelmiyor. Bazı insanlar cidden unutkan olabiliyor, değer vermek herkes için farklıdır ama herkes aynı karaktere sahip değildir. Ben sık iletişim sevmem ama değer vermiyorum mu oluyor bu ama oysaki ben delice aşık olsam bile böyle sıkı fıkı ilişki sevmiyorum ya da her gün sesini duyayım demem, bir ay duymasam da olur ama delice severim. Yani demem o ki kendi değerini bununla ölçme, o kişinin belki yapısı öyledir ya da unutmuştur, takılma buna fazla. Sevildiğini hissediyorsan ve özel bir ilişkiniz varsa böyle detayları es geçmeye çalış, kötü yorumları çok dikkate alma
Doğru diyorsun ama önemli bir konuydu not ettim dedi ben ona bizzat gidip hatırlatım unutma dedim ona rağmen unutması normal mi?
Açıkçası kadınsak duygularla ben de incinirdim böyle bir durumda ama baktım karşımdaki unutkan, takmıyor bazı şeyleri, yaşayarak öğrendim. Ve unutma erkekler bizim gibi değil, düz mantık. Onların elinde olmayabiliyor bu durumlar, çoğu tamam unutmam diyor ama unutuyorlar. O yüzden ilişkindeki herşeyi değerlendir, sadece bu sebepten ötürü değersiz hissetme. Sen de ona aynısını yaparsın 😁 ama böyle düşünüp kendini boşuna üzme, seviyorsa seviyordur yani sevgisini hissediyorsan böyle konularla kendini strese sokma, ben de aynı yollardan geçtim, geceleri uyuyamazdım ama artık rahatım, aman onun huyu bu vs diyip aldırmam
Ozaman sana bir sorum daha var bu durumlarda baya bilgilisin şimdi yazacaklarımın bir kısmı yukarıda yazdıklarımdan 15 dk önce ve bir kısmı sonrasında oldu. Yanıma gelip iyi tatiler dedi gözlerime baktı elini verdi ama elini uzun süre cekmedi ve bana kafana bir şey takma git güzel güzel keyfini cıkart dedi bende sende aynı şekilde dedim bir laf vardır gidipte dönmemek dönüpte bulamamak var oda deme ya öyle dedi gülümsedi ve başka yerr baktı kısa ikimizde hem gözlerimize baktık hem gülümsedik böyle nebilim garip olduk sonra aradan 15 dk falan geçti bekliyorduk kapının orada ve uzaktaydı yanımdan cok yakın mesafeden geçti bedrnrn sanki bana doğru geldi ama gelemedi anlatabildimi bilmiyorum bişey diyecek gibi ama diyemezsin ya içinde kalır istersin ama yapamazszın gibi öyleydi garipti ve o ara tekrardan gözlerimin içine baktı ve geçti önümden gitti bilmiyorum garip bir hiss anlatamıyorum (biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz dışarıda herhangi gibi bir şey olmadı olamazda ama böyle aramızda uzaktan size anlatamadığım bir şey var bir enerji bazende açaba oyunmu diyorum
Yorumunu şimdi gördüm, kusura bakma lütfen çünkü uyuyakalmışım:) aslında her ilişki ve her birey farklıdır, o yüzden yapılan eylemler ve karakterler doğrultusunda ilişkiyi değerlendiriyorum. Dedim ya birisi 24 saat arar ve o çok seviyor gibi algılanır ama birisi günde bir kez bile aramaz o sevmiyor algılanır ama işin aslı öyle değil. Herkesin sevgisini gösterme şekli farklı, değer verme kalıpları da farklı. Yaşayarak tecrübe ettim, sadece kalben hissettiysem benim için diğer detaylar çok önemli olmuyor artık. Demek istediğini çok iyi anlıyorum, sanırım o kişi duygularını bastırıyor biraz, belki de erkekler duygusal olmamak için çabalar ya o da veda anında aslında diline gelenleri söylemek istemiş ama söylemeyi becerememiş olabilir, o anki ruh haliyle insan bazen ne iyi ne kötü bir şey diyemiyor. Sonuç olarak onun hislerine güveniyorsan ki insan zaten hissediyor sevilip sevilmediğini, bu soruyu kendine sor ve ona göre hareket et lütfen. Bazen zaman gösteriyor bize ne yapmamız gerektiğini, sen elinden geleni yap, sevgini de esirgeme, anlayışlı olmaya da çalış, eğer her şeye rağmen bir gün ayrılacak bir banane bulursa ve giderse de onun pişmanlığı olur. Bu arada ilişkinizin tam olarak ne boyutta ve ne kadar sürelik bir durum olduğunu bilmediğim için çok net konuşamıyorum. Yani pat diye evleneceğim adam ya ben onun evleneceği kadınım, bu aşamalara geldik dersen farklı yaklaşırım ama henüz bu konular konuşulmadı ve tanıma sürecindeyiz dersen farklı yaklaşırım. Ve ilişkini asla başkasıyla kıyaslama, insanlar örnek verir benimki şöyle vs gibi, onlara da takılma, sen mutluysan sorun yok demektir
Yok işte ilişkimiz falan biz aynı iş yerindeyiz benden hoşlanıyor farkındayım belirtiyor bayadır zaten 8-9 aydır peşimde ve neler neler yapıyor görsen küs olunca dayanamaz hemen gelip özür diliyor ama benim aldıgım duyumlara göre hayatında zaten birisi var e buda beni doğal olarak ondan itti o adımı hiç atmadım hep oldugumuz yerde saydık o hep cabalamasına rağmen.. yani anliyacagın biz imkansızız ama bazen bana davranışları şüphe ediyor şu yani çapkınlık için fazla bir süreç yani nedir bu çaba bukadar pes etmeden uğraşmak nedir bu arada hiç bir mesaj telefon şu bu bişey aramızdan geçmedi sadece aynı iş ortamı
Evet, gerçekten değer veren biri not alır, hatırlatıcı kurar yine unutmaz.
Değer vermicekmişsin değersizlere