Grup derslerine katılıyorum stil geliştirme üzerinde yüzüyoruz tabi ben yüzemiyorum orası ayrı konu neyse hoca benimle ilgileniyor sağolsun ama hocanın gözünde asla yüzmeyi beceremeyecek kadar salağım 😅 bende yüzme bilmediğim için sarılmak zorunda kalıyorum bazen ama can havli ile çünkü 3 kez su beni çekti boğulmadan döndüm ben özel ders almam gerektiğini söyledim hocaya ders bitti ben tam eve gidiyorum peşimden koşarak geldi numaramı vereyim özel ders için konuşuruz dedi aldım numarasını telimi çantama koydum ee keşke bişey yazsan da bende kaydetmiş olurum dedi bende yanında whatsapptan bişey yazdım ayak üstü sonra eve gittim saatler sonra yazdığım mesaja kalp attı sizce ne yapmaya çalışıyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gönül rahatlığıyla engelleyebilirsin yaptığı hiç etik değil
Evet etik değil belki ama özel eğitimi ben istedim acaba beni yanlış mı anladı ya
Bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok özel dersi bi erkek istemiş olsa sence aynı şekilde kalp atar mıydı?
Doğru amacı iyi niyetli bir sevgi olamaz diyorsun yani
Olamaz, olsaydı zaten bu kadar hadsizlik etmezdi herşeyin bi yolu yordamı adabı var
Of yaa ben neden erkeklerin niyetlerini çözemiyorum hiç
Beyin kullanılmayarak sergilenmiş davranışların sebebini beynini kullanarak çözmeye çalışırsan çözemezsin tabi
4 dersim kaldı gitmesem iyi olucak sanki her gidişimde bir gelişme oluyor çünkü herkese siz atlayın suya diyor bana sen atlama ben tutucam seni diyor
Diğerleri yüzme biliyor mu peki
Evet diğerleri biliyor ben ve bi kız daha var ikimiz bilmiyoruz sadece
Peki diğer kızla sana aynı mı davranıyor yoksa sadece sana mı böyle
Diğer kızla hiç ilgilenmiyor kenarda tutun ayrılma diyor sadece bu yüzden herkes bana ters ters bakıyor 1 saatlik eğitimin çoğu dksı bana harcanıyor bu yüzden hak geçmesin diye özel ders istedim
Sence başka soru sormama gerek kaldı mı 😄 Adamın niyeti iyi değil işte yüz verme uzak dur, eğer bi hadsizlik yaparsa ver ağzının payını
Off para ödemiş olmasam gitmicem valla aradım hoca değiştirmek istedim olmuyor dediler
Tamam son 4 dersine de git ama hemen bir sonraki derste yine aynı davranacak olursa hocam ben sizin bu kadar samimi davranmanızdan rahatsız oluyorum lütfen mesafenizi koruyun de, herkesin içinde o rencide olur bi daha yanaşamaz zaten sana
Evli misin bekar mısın dedi bekarım dedim ne bileyim böyle olcagını adabıyla yaklaşsa sans verebilceğim biri ama böyle olunca insan şüpheye düşüyor tüm gün kızlarla ne halde diye o yüzden pek güven vermiyor
İşte bide o var bu şekilde ilgilendiği tek kişi sen olmayabilirsin. Ama özel ders talebini bile böyle anlayıp kalp falan atıyorsa başkalarına neler yapmaz..
Hiç başıma bela alamam onunla güven veren biri değil
Aynı görüşteyim. Daha fazla yaklaşmasına müsade etme yüz bulmasın.
Sizin yaş kaç hocanın yaş kaç? Bir de ne zamandır tanıyorsunuz
Sana yürümeye çalışıyor zaten yürümüş her şey bahane
Hiçbir profesyonellik yok, hocalara noluyo? Her kıza atlayacaklar, bu tarz başlıklar açılıyor okuyorum hayret ediyorum. 🤣
Yalnız değilim demekki
Nasıl yani
Yüzme hocası garip davranan
Seni dalgalı sular a çekmeye çalışıyor
Başına bela alır sevcekse adam gibi sevsin yoksa gerisi kötü 🤣
Abooo burada tehlike li bela bir kız görüyorum 😂😂
Adam havuz da boşalmış biz boşuna yaşıyoruz 😂
Yuh be daha neler
Direk balıklama yürüyor yani sana
Niyeti seks
Umarım öyle değildir ben yaşamadım çünkü 😏
Sana yürümüyor uciyor 😂
Amacı gayet açık
Direk engel at
Amacı seks nolcaktı
O derece mi ya ama konuşmadı hiç mesaj arama vs yok yani
Yavaş yavaş kıvama getirir bir anda s! kiselim diyecek hali yok
İyi de ben bunu yaşayan biri değilim ki ne hakla isteyecek bunu benimle çok ilgili ben mi yanlış bir davranış yapıyorum diyorum ama çokta muhatap değilim bilemedim
Adam yávşak knka
iyi başlangıç