Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse yorum yapmıyor lütfen
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sosyal medya'ya karşı aşırı büyük bir önyargı var yani tavsiye etmem. Önceliğin her zaman yüzyüze olsun ve ileride kurduğun samimiyet doğrultusunda sosyal medyadan zaten ekstra etkileşim kurarsın ki kızda yadırgamaz zaten yakın olduğunuz için.
Haklısın ama kızla karşılamamiz da imkansıza yakın muhtemelen çıkışını falan bekleyip tesadüfe getirmem lazım kız beni hiç tanımıyor dan diye söyleyince acayip olmaz mı
Siz olsanız bu durumda nasıl karşılaşdiniz
Aşırı Etkilenirdim çünkü sosyal medyadan önüne her gelen yürüyor. Ayrıca araya birilerini koymak her zaman işe yaramaz çünkü kız seni görmemiş yani ilişki düşünmüyor ve istemiyorsa zaten direkt kolayca reddeder ama birebirde senin yüzüne karşı tepkisi biraz daha utangaç, düşünceli ve acabalı olur. Kızla hiç mi konuşma imkanın yok yüzyüze? Eğer bu şekilde yapamıyorsan; yüzyüze söylemek istediklerini mesajdan yazıp etkileşim kur. Diğer erkeklerden farkını ortaya koymalısın ki kızın dikkatini çek.
Biraz yüzyüze görüşmem zor kız görüşmek istemiyor demişler karşısına da anca takip ederek falan çıkmam lazım tesadüf gibi bile olsa nerden tanışıyoruz diyeceğine eminim
Sosyal medyadan yazmayı bende istemiyorum ama başka çare kalmıyor sanırım
Takip isteği aşırı itici çünkü aşırı atanlar var zaten. Cidden kızla birşeyler düşünüyorsan oturup samimice güzel bir mesaj yazmanı tavsiye ederim ama sıradan birşeyler yazma. Arada tanıdıklar varsa sonra onları devreye sokarsın.
Bence sosyal medya
Nasıl yapıyım ne yazabilirim önerin var mi
Yani dışarda gördüğünü tanışmak istediği söyleyebilirsin gerçek hayatta tanismani saglayacak ara bulucu birileri olsa çok daha etkilidir
Ara bulmaya çalıştım ama kız ben ilişki istemiyorum deyip kestirip attı birbirimizi görmediğimiz halde yani beni hiç görmedi
O nasıl oldu
İstek atsam özel yazsam olur mu
Olur
Attım 8 ile biten
Mesaj yazamıyorum size