Arkadaşlar. Bu soruyu daha önceden de sormuştum. Cevaplayanlar bilir. Benim karşı dükkanımda 1 tane baklavaci var. Onun kardeşiyle takiplesiyor, konuşuyordum. Tabiki arkadaşça. Sonra bu çocuk beni beni baklavaciya söylemiş.2 gün sonra çocuk birden bana engel atmıştı. Bu olaydan birkaç gün sonrada baklavaci benim hikayeme bakmisti.2 gün önce yine instagram hesabimi acik yaptım. Bi baktım baklavaci yine benim hikayeme bakmis. Ama onunla takiplesmiyoruz. Ardindan bi kiz arkadasima onu takibe aldırdım. Onunda hikayesine bakmis ama gt yapmamış. Sonra kıza bırak takibi dedim. Oda birakti. Madem o benim hikayeme bakıyor. Bende bakayim dedim ve attığı hikayeye baktım. Sonra oda yine benimkine bakmis. Hala hesap acik. Takipte etmiyor. Ama bugün attığım hikayelere bakmamış. Acaba bu beni gizliden mi takip ediyor? Siz ne düşünüyorsunuz? Yani takiplesmeyip, hesabı gizliden cikarinca bakmasi. Neyin nesi bu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belli ki bir şekilde sana belii etmeden takip ediyor. Niyetini bilemezsin elbette ama anlaşılan ilgi duyuyor ama bunu çok göz önünde tutmak istemiyor, sebebi ise her gün yüz yüze baktığınız içindir
Benimde o aklıma geliyor. Cunku direk karşılıklı dükkanlar. Gecen mesala önümden geçti. Gunaydin bile demedi. Halbuki az çok konusmuşlugumuz var. Kardesine de vetoyu bu verdi diye düşünüyom. Konusma dedi bence. Hesabim 3 gündür açık. Ama her hikaye attigimda bakmıyor. Arada bakıyor
Muhtemelen kardeşinin konuştuğunu öğrenince sana bir tavır aldı. Kendince hoşlandı ama belli etmek istemedi sana ve kendince ufak kontrol etmeler başladı. Açılamadı ve belli de etmek istemedi. Sonuçta her gün yüz yüze bakıyorsunuz ters bir cevap versen yzüne bakmaktan utanma riskini almamış
Birdaha bakınca yazsam mı acaba? Birde neyin kontrolü bu
Yani bir sor olmadı, yani belki de olayın içinde başka bi şeyler vardır bak bende merak ettim şimdi :D
😅😅😅
Ama tabi eğer hoşlandığı halde yazmıyorsa o da hoş değil, sonuçta karşındakine net olmalısın. Belirsiz olmak her zaman kaybettirir
Bence hoşlanmıyor. Daha önceden baktığı için hesabim otomatikman önüne düştü. Yani arama kisminda çıkmıştır. Oda bakmıştır. Buda geliyor aklima
Her ihtimale karşı renk verme ama bir yoksa bakalım acaba yeniden bakacak mı? Eğer bakıyorsa sen hayırdır üslübunda bir mesaj atarsın o zaman belki rengi çıkar
Tekrar bakarsa atacam zaten.
o halde iyi şanslar :)
Thsnks
Hesap açık ama 3 gündür bakmıyor. Oda dün bi hesabi gizledi. Sonra bugün açtı. Hikaye atmis. Ama bakmadim
İşi yokuşa sürüyor belli ki boş ver. Böyle insanların sevgisinden de hayır gelmez adamı kanser ederler
Bak dün baklava almaya gittim. Tek başınaydi. O kadar soğuk davrandı ki. Ses tonu bile. Sonra baska bisi ister misiniz gulsah hanım dedi. Bende yok istemiyorum ibrahim bey dedim. Biyikaltindan gülüyor. Instagramdan biliyor yaa adımı. Birde ben 15 tane istedim o 16 tane koymuş.7 TL da almadı. Sonra baklava yetmedi. Instadan paylaştım. Herkes 2 tane yerken ben bi tane yedim yazdim hikayeme. Isyerinj de etiket yaptım. Bakmis hikayeme. Yazdi sonra. Sen 15 istedin ben 16 tane koydum. Fazlasini yeseydin ya yazdı. Bende cevap verdim. Goruldu atti birakti.
Yani ağırdan alan ve kendini ağırdan satan birine benziyor. Yani açıkçası anlaşılan peşinden koşan değil peşinden koşulan olmak istiyor
Bence adamda tık yok. Yani bana karşı birseyi yok. Dun hikayesine baktım. Hesabim acikti. O dönüp bakmadı. Bence ben yanlış anlıyorum onu
Bence de. boş ver gitsin, böyle gelgitli ve seni arada bırakan insanlardan hayır gelmez emin ol.
Gelgitler değilde. Bence ben çocuğun tavirlarini yanlış anladım.
Belki de.. Neyse hayırlısı olsun hiç değilse her yönünü masaya yatırıp incelemiş olduk
Aynen
Yani bomboş hayatında ne kadar inceye inebileceğinin göstergesi Allah aşkına saçmalama
Kanka sacmaysa bosgec. Cevap verme. Bu kadar basit
Yazmadan geçemedim
İyi aferin. Good boy
+1🤣🤣🤣