Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kıskançlık hissinin önüne geçemiyorum. Arkadaşım ve hoşlandığım kişi fazla konuşmuyor. Ama konuştukları zaman arkadaşımın yüzünde bir tebessüm oluyor.. Negatif bir şey olsa bile... Bazen onun adını söylediğini sanıyorum, tekrar etmesini istiyorum, başka birini söylüyor. Belki de ben kuruntu yaptığım için psikolojik olarak onun adını söylediğini sanıyorum. Zaten saklı bir ilişkileri olsa söylemez ismini falan. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum ☹️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızı bi yokla bakalım durum nedir bi bak uzaktan takip et sanmıyorum yoktur birsey
Bence de yoktur.. Ben böyle biraz kuruntulu bir insanım, o yüzden acele eder kaybederim.. aceleye gelmez ama..
Bu yüzden kıskanç kadınlardan uzak durulmalı
Öyle diyorsun ama bir ilişkimiz olsaydı böyle kıskanmazdim. Başkasına gider diye kıskanıyorum.. aman napim ona giderse bir şekilde onu kendine daha uygun bulmuş demektir..
Sen bir insana hayatı zindan ederdin valla. Umarım sana katlanabilecek birisi hayatınds olur
Ya ne alakası var 🤣 sevgilim olsa böyle kıskanmazdim
Ayrıca da ben buraya fikir almak için soru soruyorum. Hem hiç yardımcı olmayıp hem de neden kendimi kötü hissedeceğim bir yorum yapıyorsun. Bence sen çok konuşma ve bu siteyi zindan etme. Eğlence ve boş zaman için, keyif için kullanıyorum bu siteyi. Yakın arkadaşlarıma soyleyemedigim konuları buraya yazıyorum. Buraya yazdığım her şey bütün düşüncelerimi, beni yansıtıyor anlamına gelmiyor. Beni tanımadan konuşma o yüzden.
Sen kimsin 🤣
Sıradan birisiyim. Kusurs bakma kırılacağını dişünmedim.
Teşekkürler 😇
🫠
Dün de bu arkadaşım başka bir şeye sinirliydi ben de takılmak istedim ve beni tersledi resmen. Daha sonra özür dilemesini beklerdim. Bakalım dileyecek mi? Eskisi gibi olmam sanırım, başka bir şeye sinirlenmiş olsa bile bana saygısızlık yapma hakkı yok. Ayrıca ben iyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum, insanların duygularına ve söylediklerine karşı hassasım, gözlerine bakarak dinlerim. O benim kadar duyarlı değil. Hoşlandığım kişi onun takım lideri olsa da ondan bahsetmesi ve bahsederken gülmesi sinirime dokunuyor. Zaten bu kız yaşlanmış, saçları beyazlamış, pek güzelliği olduğunu da düşünmüyorum. Hoşlandığım kişi öyle birine bakmaz bile diye düşünüyorum ama bu işler belli olmayacağı için kıskanıyorum işte.. hani onun takım lideri ya, biraz onu sahiplenmis oluyor, benim takım liderim gibisinden... Bilmiyorum hoşlanılan kişinin başkaları tarafından herhangi bir şekilde sahiplenilmesi sinir bozucu değil mi sence de? 🤣 Bir de bu kişi çok yakınımda olunca ve ondan bahsedince, ondan bahsederken gülünce falan iyice sinirime dokunuyor işte. O kişinin başka kız arkadaşları da var çevresinde, onlara karşı bir kıskançlık hissim yok..
Sen bildiğin aşık olmuşsun çocuğa. Sana güzel bir plan yapmak lazım. Yoksa içinde patlayacak hepsi
☹️☹️
Ne önerirsin?
Şuannda araba kullanıyorum. Uygun zamanda özelden konuşalım
Yazabilirsin o zaman müsait olunca..
tamam. Sorunuu beğeniyorum
sen de o takima gir
O zaman belki de ilişkimiz olması için hiç şansım olmaz. Çünkü etik olmaz. Ya da ilişkimiz olduktan sonra başka takıma göndermesi gerekir beni. Başka takımda olmamız gerekiyorsa neden şimdi ilişki kurmuyoruz 🤣 demek ki bu yeterli olmuyor her zaman
Onla yattın mj