bi işle uğraşıyorken aklında hiç bisi yok ve boşken bir anda eski sevgilinin aklına gelmesi neden olur yaşadığım için soruyorum sen onu düşünmeden aklına gelmesi neden oluyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takıntıdan
Canın sevgi stemiştir aklına o gelmiş olabilir devam et çalışmaya :D
?
Bir işle uğraşırken aklınıza gelmiş ya geri işinize odaklanın dedim, hani eski olması hasebiyle
Onu çok özlemişsindir
özledim evet cndnfn ama beni düşünüyor mu
İllaki düşünür ben de senin gibiyim aynı
işte çalişiyorum 2 kere aklıma geldi çalışırken
Benim sürekli aklıma geliyor
Bazen beyin geriye Sarar
ne alak
Geçmişi düşünür alakası bu
soru detayını bi daha oku sen
Sevgilin senin aklına gelmemiş mi
evet eski sevgili ama
Eski sevgilin de Eskide kalmış olduğu için beğenin de eskiye şöyle bir gidip geldiği için benim dediğime gelmiyor mu
istediğim cevap değil hala😖😖😖
Ben senin beklediğin cevabı vereyim hala aklında Demek ki Eskiden kalan bir şeyler var Acaba bu bir sevgi Kırıntısı mı bu bir Özlem mi bilemedin
özlem
Beklediğin cevap bu Ben de cevabı verdim Özlem E peki niye bıraktın ki çocuğu eğer ki çocuk seni bıraktıysa eline bir silgi al o Özlem'i de sil
beni düşünüyor olup olmaması merak ettiğim
Düşünse Arar bence Peki sence
instadan yazar ya da takip atması lazım nom yoktur çünkü eski bir aşk bu ama en son 1 bucuk sene önce oradan konuşmuştuk
E sen cesaretliysen ne haber diye sor
öyleyim ama daha önceden ben adım atmıştım bir daha da atmam gururum var
O zaman ya bekleyeceksin boş boş ya da Aman Deyip geçeceksin
işime devam ederim onla uğraşıcak kadar vaktim yok
Evet bir karar vermen lazım o zaman yola devam ileri doğru
öyle tatlım benim her zaman ileri zaten ama yakın zamanda 2 kere rüyama girdi bugünde çalışıyorken 2 kere aklıma geldi o yüzden sordum
Olabilir o da seni düşünüyor olabilir ama daha önce sen bir girişimde bulunmuşsun devamı gelmemiş düşüncen doğru o niyetliyse sana dönüş yapar ya da arardı e O da olmadığına göre ben her zaman şöyle derim salla gitsin
o dönem sevgilim var demişti çünkü bende mutluluk dileyip konuşmayı sürdürmemistim
İyi yapmış sevgilisiyle mutlu olsun Belki de yoktu Belki de vardı artık Çok da önemli değil
vardı sevgilisi gordum fotolarını bende cıkardım instadan oyle yani
İyi yapmışsın doğruyu yapmışsın sen kendine bak bul kafana göre birini
nasip kısmet
Evet nasip kısmet ama ama böyle deyip de beklemeyeceksin
haklısın
Sen de haklısın esasında
ne konuda xkxnfk
Özlem konusunda aklına takma konusunda nedenini araştırmak merak etmek konusunda ani normal duygular İnsanlar bunları yaşıyor ve neden yaşadığını merak ediyor sorusuna bir cevap arıyor yani sen de haklısın cevap arayacaksın tabii
ama beni aydınlattın saol madem öyle aklıma geliyor ve iletişim kurmuyor benimde onu beklememin bi anlamı yok
Dışarıdan gazel Okumak güzel bu benim fikrim abii ki senin kafanın İçinden geçenleri bilemem
anlamadım
Benimle konuştun dinledin cevaplar verdin diyorsun Ben de diyorum ki senin anlattığın kadarıyla kendimce yorum yaptım ama sen bu konuda ne düşünürsün onu tam bilemiyorum diyorum öyle derler dışarıdan gazel okumak ya da davulun sesi dışarıdan güzel gelir bunlar değil yani Birine bir şey anlatmak paylaşmak güzeldir de tabii ki bunu düşünen için ne kadar tatmin edicidir bilinmez