Icimde ki kin duygusu ile nasil basederim?

Merhaba arkadaslar, benim adim Melis. 29 yasinda evli ve bir cocuk annesiyim. Yurtdisinda yasiyorum ve guzel bir meslege sahibim. Aslinda evliligim cok guzel gidiyor, kocam beni cok seviyor bende onu. Ama su aileler yokmu.. ilk once iyi bir sekilde Turkceyi yazamazsam af ola.

Hersey biz evlenmeden once basladi. Babam kinami yapacakti, sozler verdi ama hic birsey yapmadi. Ve kina parasini kaynanamdan aldi ve maalesef bu parayi baska seyler icin harcadi. Korona oldugu icin ne kinamiz oldu ne dugunumuz. Aslinda babam herzaman hayatimizda en buyuk sorunde, kumari karisi kizi bitmedi simdiye kadar. En kotusude hirsizligi, nisanimdan sonra bile bana takilan altin kolyeyi caldi.

Tabi bizim nikahimiz oldu, evlendik cocugumuz oldu ve gorumcem problem cikarmaya basladi para ortada yok diye ve annem ve babamin evini basip bagirip cagirmaya basladi. Babam paranin bir miktarini verdi ve sonra yine para vermemeye basladi ve ben 9 aylik hamileyken gorumcem babama sosyal medyadan tehtitler yagdirarak yine kapilarina dayanid. Busefer babam maalesef evde degildi ve olan anneme oldu. Bagirtilar, cagirtilar kufurler havada ucmus.

Ben canım kafam annemi korumadim, sesimi cikartamadim ve Şu an bunun kinini yasiyorum. icim nefret ve kin dolu. Hayatini maafetmek istiyorum gorumcemin. Tabi biryandan haklilar, babamin yaptigi yer yutulur bicimde degil. Sonradan cunku ogrendim evimden de altin calmis.. Ama soz konusu annem olunca.. Şu an gorumcem ile aram iyi, herzaman ki gibiyiz ama icten ice cok sinirliyim. Birde anneme demis onlari ayiririm istersem demesi aklima geldikce intikam almak istiyorum.

Bu kin ve nefret duygusu ile yasiyamiyorum artik. Kendisi devletten kacak calisip hastaliktan para aliyor. Sikayet bile etmeyi dusunuyorum ama olan bana olur diye korkuyorum. Birdaha anneme saldiran olursa bende tabi ki susmayacam artik bende saldirabildigim yere saldirim cocugumu alip gidecem.

Ama Şu an ki nefret duygusu ile nasil bas edebilirim? Bana lutfen yol gosterin., Neyapmam lazim? Intikam almam lazim mi? Yoksa zaten iyi anlasiyorsunuz boş ver mi diyorsunuz?

Icimde ki kin duygusu ile nasil basederim?