Çocukluk aşkım?

6 a giderken bir çocuğu seviyordum ama asla söyleyemedim. 8. sınıfta babası asker olduğu için görev yerleri baska yere çktı ve oraya gittiler. Aradan 10 sene geçti istek attım ona. Geri takip attı. 1 ağustosta normal şekilde yazdı ve eski çocukluk anılarımız hakkında konuşmaya başladık. Sonra bana dediki ben seni seviyordum. Donup kaldım bende seni seviyordum dedim. Aslına hislerimiz karşılıklıydı. şu an flört gibiyiz ama o da asker yeni mezun oldu ve ilk 5 senesi zor doğu görevi olduğu için. Oyüzden 5 sene boyunca manita yapmayı düşünmüyor. Kim bekler beni diyor. Benimde okulum 4 seneye biticek. 4-5 sene sonra onla evlenmeyi bile düşünüyorum. Çünkü ben eski sevgililerime hiç içimi dökemiyordum güzel şeyler diyemiyordum bana kalpsiz derlerdi meğersem güzel sözlerim ve kalbim aslında 10 sene boyunca onu beklemiş. Ha bu arada 1 ay içinde görüştük görüştük görüşemedik ne zaman görüşceğimiz belli değil. Çünkü o şu an izinde ve çok uzakta. 🤧 Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun. Dün bana hala seviyorum dedi iyi ki varsın falan dedi ama sizce bu 5 sene geçer mi. Benle kalır mı 5 sene boyunca?

Çocukluk aşkım?