Ne kadar dekolteli, bikinili, aşko gacı varsa takibe almış :)))
Güvenirim, bu yaptığı sadece göz zevki
Güvenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ne kadar dekolteli, bikinili, aşko gacı varsa takibe almış :)))
Öncelikle kimse bir başkasının önceliği olamaz. Ayrıca dünyadaki en güzel kadın elbette ki ben olamam. Benimle ilişkisi olduğunda, diğer tüm kadınlar ona çirkin gözükecek diye bir saçmalık yok. Çoğu erkeği beğeniyorum, takipte ediyorum bu aşık olduğum anlamına gelmiyor her gördüğüme. Bir insana güvenmenin şartları nelerin hoşuna gittiği olmamalı. Nerede serseri, sorunlu, piskopat, ergenliğinden çıkamamış, dizilere kapılıp o ruh haline bürünmüş erkek varsa onlarla yatıp kalkıp ayy ben güven pıroblemi yaşıyorum yiaa diyenleri gördükçe çıldırıyorum be
Hayır asla güvenemem. Benim sevdiğim adam hiçbir kadın ile takipleşemez bir kere. Hatta sosyal medya dahi kullanamaz ben sosyal medya ortamına pek güvenmiyorum şahsen. Çünkü yazan kız olur çok bende aşırı kıskanç olduğum için sürekli sinirlenirim bu duruma. Takip etti diyelim kendi bilir. Ayrılmayı eğer göze aldıysa buyursun takip etsin.
evde kaldın ozaman çoğu erkek takip ediyor bende öyle ama hepsi normal kız arkadaşlarım kankalarım bunun için kıskanacaksa zaten gerek yok öyle bir kıza
O tarz kadınları takip etmek genelde onlara ulaşamayan erkeklerin yaptığı birşeydir. Onlardan biriyle birlikte olma şansı olsa neden benimle olsun?
Cevap
2Cevap
önceden takip ediyorsa olabilir sonuçta erkektir, beğenebilir ancak sonrasında takipten çıkmıyor ise ve ısrarla bakmaya devam ediyor ise başka arayışlarda demektir, güven vermez
Senin sevgilin gidip yarı çıplak,, yakışıklı, kaslı erkekler takip etse ne düşünürdün?
bir erkeğin keşfeti ve takip listesi cv’sidir.. arz ederim
Kadınlarla muhabbeti olanlarla asla.
Davranışlari. ile desteklemeyen hiç bir sözün anlamı yok
Güvenimi zedeler ayrıca kalbimi de kırar. O yüzden bu tarz bir beyle ilişki istemezdim.
güvenmem s* olup gitsin başkasını sevdiğini söylesin
Sosyal medya bana göre bir insanın evidir takip ettikleri ve takipçileri de o eve gelip gidenlerdir. Sanırım cevabım yeterince açık oldu 😊
Gözlerini de alıp hayatımdan d*efolabilir.
Güven sadece takiple olmuyor. Takip etmeyen güvensiz şerfsizler de var
Böyle erkeğe güvenen düzenli vurduruyordur
Kimseye güvenmiyorum. (;
Güvenmem güvenilmezde.
Hayır güvenmem
Asla..
2 metre ötemde bile yürüyemez
Guvenmem eski sevgilim de öyleydi
Aldatma potansiyeli çok yüksek...
güvenmem ve aşırı derecede soğutan bir şey beni
Kesinlikle güvenmem. Niyeti açıkça belli.
Gözü kayanın gönlüde kayar gö*tü de 😀
Guvenilmez tabi, sen de boyle misin
Koşarak uzaklaşırım.
G-ü-v-e-n-m-e-m-!
Güvenmem, öyleleriyle işim de yok zaten.
Hangi manyak güvenir gelsin yanıma 🤨
Güvenmem guvenmedigim gibi engel atarım sjjee
çakal tipli erkektir
Aslaaaaa
Hayır
Güvenilmez
Guvenemem
güvenilmez
Güvenilmez
Hayır güvenmem.
Yaa çekerim s... i
Hayır işim olmaz.