Günümüzde her şey sosyal medyadan ve biriyle tanışma oalyi da sosyal medyadan ve bunun üzerine buluşmalar vs oluyor görüntülü konuşma sonrasında buluşma olacak ama karşi taraf diş görünüş takıntılı görüntülü konuşmada gördü ama yine de emin değilim nirmalden de görmeliyim elektrik alamazsam beğenmezsem olmaz deyip duruyor buda beni strese sokuyor ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen kendimi seviyorum beğeniyorum sadece burnum biraz kötü onun dışında giderim var bence ama kimisi beğenmiyor beğenmeyenlerde hollywood starı sanki 😏 karşımdaki beni beğense bile davranışlarımı sıkıcı bulabilir anksiyetem falan yani senden gerçekten hoşlanan beğenir zaten kişiden kişiyede değişir kimisi manken gibi olsun şöyle olsun böyle olsun diyor kendi kriterleri dışındakilerde güzel olsa bile onlar için cirkin oluyor kendi tipleri de cekici olmamasına rağmen kendinden iyi birisine eh işte diyorlar kimiside çok yakışıklı ve cekici olmasına rağmen ortalama bir tipteki kızı tatlı güzel bulabiliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ilk buluşmaya arkadaşlarınızla gitmeyin kesinlikle
- +1 yıl
Bu arada dış görünüme cok takıntılı insanlara güvenmeyin derim sizi beğenseler bile sürekli baskı yaparlar memnuniyetsiz olurlar ve başka bir güzel bulurlar bir zamandan sonra doyumsuzlardır
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle sen biblo değilsin, insansın. Karşındaki kişi böyle şeylere takılmış bir erkekse, senin iç güzelliğine bakmıyor demektir... Yazının sonrasını bunu bilerek oku lütfen.
İnsanın doğuştan kazanımları ve hayattan kazanımları vardır.
Doğuştan kazanımlar seçilemez, belirlenemez ve tercih edilemez. Önce nerede doğduğun, ailenin kim olduğu, kardeşlerinin olup olmaması gibi coğrafi ve biyolojik kazanımlar.
Sonrasında fiziksel kazanımların, yani ten rengin, saç rengin, göz rengin, boyun, vs...
Bunların hiç birini sen seçmedin. Bunlar sana doğuştan gelen kazanımlardı.
Fakat hayatta senin seçebileceğin çok daha fazla şey var.
Arkadaşların mesela. hobilerin, hayat perspektifin, merhametin, vicdanın, hayallerin, hedeflerin... Bunların hepsini seçebilirsin.
Şimdi bir daha düşün. Sence hangisi daha önemli?
Marketten biblo seçer gibi görünüşler mi, yoksa içindeki hikayesi mi?
Ben demek istemiyorum ki görünüşe önem vermeyelim. Görünüşe önem verelim. Bakımlı ve temiz olalım, elimizden geldiğince güzel şeyler giyinelim. Ambalaj önemlidir. Ama ambalaj, ambalaj açılana kadar önemlidir. Dünyanın en güzel ambalajı da olsa içi kurtlu bozulmuş çikolatayı yer misin? :)
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılutangaç biriyim üstüne öz güvenim de düsük ama bikaç kez ilk bulusmam oldu hepsi de iyi geçti mükemmel güzel değilim ama hep ikinci bulusma da gerçeklesti , aşırı stresli olsam bile rahatlamaya çalıstım öz güvensiz gibi görünmemek için elimden geleni yaptım güzelce de hazırlandım, kısacası demek istediğim kimse beni beğenmez diye bile düsünüyodum bi ara ama hiç öyle bi sey olmadı sende de olmaz emin ol
017 Yorumla
Soran+1 yılKarşi taraf nasıl insanlardi aşiri yakişikli ve özgüvenli insanlar mıydı yoksa normal insanlar miydi
Cevap sahibi+1 yılbiri aşırı yakısıklı olmasa da influencer gibi biseydi (ünlü değildi de) neyse aşırı havalı takılmaya çalısıyodu tarzı falan değisik havalı bi tipti biraz ama onlar da gergin oluyo rahat görünmeye çalıssalar da stres oluyolar anlasılıyo, ben de utandığımı da pek gizlemedim bastan da söylemistim hatta o da gün sonunda başlarda çok utangaçtın ama sonradan açıldın dedi, tek yapmasaydım dediğim sey stres olup hep yüzüğümle saatimle falan oynadım bence iyi bi izlenim vermiyo bu arkana yaslan bacak bacak üstüne at rahatla rahat takıl. karsıdakini de boş ver bi arkadasınmıs gibi düsün
Cevap sahibi+1 yılseni beğenmese hiç konusmazdı beğenmis ama havalı olmak için öyle demis bence
Soran+1 yılTeşekkür ederim içimi rahatlattınz sağolun şu an peki onlardan biriyle mi sevgilisiniz yoksa ayrıldınız mi sonra
Cevap sahibi+1 yılbiriyle arkadas olarak bulusmustum daha dün bi daha bulustuk arkadasız oyuzden stres olmuyorum o çok havalı dediğim çocuğun da bi yanlısını gördüm konusmayı kestim 2 kez bulusmustum onla bi daha bulusmadık
Soran+1 yılArkadaş olunca buluşunca insan daha rahat oluyordur
Cevap sahibi+1 yıldiğer yorumda gördüm çok haklı sen de yavastan al benim de beğenmem lazım falan de atıyorum beğenmezse boydan vurursun çok kısaydın desen zaten özgüveni yerle bir ekmspsndhspmshdks
Cevap sahibi+1 yılevet arkadas olunca sorun yok🤌🏻
Soran+1 yılHoşlanma oldu mu peki sende ilerletmek adına o bir adım mi yani geçiş süreci gibi bir arkadaşlık mı yoksa gerçekten arkadaşlık mı
Cevap sahibi+1 yılbende hoslanma olmamıstı ikinci bulusmamızda bana sarıldı ben de biraz soğuk yağtım seni arkadas olarak görüyodum diye o da ben de dedi ama bilmiyotum artık doğru mu yanlıs mı, bi daha temas olmadı
Soran+1 yılBelki tepkinden çekinmiştir yoksa bir hoşlanti olmasa temas istemez erkekler birden bire
Cevap sahibi+1 yılsimdi biriyle konusuyo zaten benden de bi yaş küçük ben arkadas olarak görüyorum bence o da artık öyle görüyodur
Soran+1 yılAnladım teşekkürler evet konuştiğum kişinin boyu standartlarim altında herkes mükemmel olamaz diye gidiyorum ama buna rağmen sürekli aynı komuyu gündeme getiriyor bnde arada laf sokuyorm öğrencilerim boyu 190 falan diye öğretmenm ben o da öğretmenn
Cevap sahibi+1 yılbenim de bulustuğum çocuk 174 tü ama ben kısayım oyuzden sorun değildi ama o sorun yaparsa sen de bunu sür hemen ama bence sorun olmaz hiç olumsuz düşünme çok güzel geçti diye buraya da yazarsınn😌😌🫠
Soran+1 yılİnş sorun olacağini sanmıyorum aslında görüntülü konuşurken çok güzelmişsin dedi bende biraz şaka mı yaoiyorsun deyip dediğini umursamadım sonra o da sosyal medya tabi farklı normalde görüşmemiz gerek görüntülü konuşmada boy vücut belli değil hareket tavır belli değil dedi
Cevap sahibi+1 yılsimdi onu daha iyi anladım ben de onun gibi düsünüyorum birşni sadece resime bakıp sevemem demek istemis tavurların mimiklerin ona çok yatlı gelicek mesela onlara asık olabilir ama birini yüz yüze görmeden sevmek biraz zor, ben de seni beğenmeyebilirim tarzında seyler söyledi sandım, bence haklı kısacası sen de onu direkt fotodan sevemezsin ki mesela kibarlığına düsücekain ya da komik olmasına falan
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler içimi rahatlattınz sağolun ♥️♥️♥️♥️♥️♥️😊😊😊😊
Hayır hiç böyle problemlerim olmadı. Strese girebileceğin bir durum yok öncelikle sakin ol senin en soft halini görsün ha buna rağmen elektrik alamıyorsa kendi bileceği iş yallah diyip geçersin. Önce sen kendinden emin ol...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
34Cevap
ezikmisin yavrum sen? onun seni beğenmeme ihtimali gibi seninde onu beğenmeme ihtimali var. Rahat ol önce git bir göre bakalım belki sen onu beğenmezsin ya da ikinizde beğenmezsiniz veya sen beğenir o beğenmezse ne yapalım başka bir sefer başka biriyle dersin dünyada başka adam mı kalmadı erkeler içinde kadın mı kalmadı. Kafanızı böyle şeyler için yormayın...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende aynısını söyle beğenmezsem olmaz da. Senin beğenilerin önemli değil mi? Böyle bir korkun olduğunu buluşmada hissetirirsen itici gelebilir. Sen özgüvenli durmalisin
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler benm boy takıntım vad ve onun boyu kısa 174 müş bn 168 im mesela ama bunu geçiştiriyor yeter boy farkı olsun ddiyor
Cevap sahibi+1 yılSiz aynı gibi durursunuz büyük ihtimalle
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen karsımdakıne boyle hadsızce bı cumle kurmam bana da soylenmesıne musade etmem en basta ne demek begenmezsem olmaz neden bunu dıle getırıyo bu cesaretı ozguvenı nerden gelıyo? en onemlısı sen neden boyle sacma bırıyle konusuyosun evet dıs gorunus bı krıterdır begenmeyedebılır yuz yuze gorusunce uyusmayabılır ama bu dıle getırılmez o dag ayısına soyle
00 Yorumla
+1 yılTakmaaa ben olsam Begenen bulurum ki zaten... diyelimki o begenmedi ölemem.. etraf adam kaynıyor😅 derim kendime
20 Yorumla
+1 yılKibir budalası insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim kalbini ısınmadı yaratıklardan uzak durmanı tavsiye ederim kalbinde Merhamet olmadığına dair kanaat edindiğin tiplerden uzak durmanı tavsiye ederim hanım kız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç öyle bi korkum olmadı. Son derece rahat olduğum için, karşı tarafın beğenmeme gibi tepkisiyle karşılaşmadım. İlk buluşma gerçekleştikten sonra, fiziksel görünümün bir önemi kalmıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır öyle bı korkum yok ama karsimdkai kişiyi görünce bulsutuktan sonra kesin sogucam diye düşünürüm ben hep 😃
10 Yorumla
+1 yılBende olmuştu ama dedimki kendi kendime o önce kendine baksın 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçti peki buluşma
- +1 yıl
İyiydi gayey
Soran+1 yılSevgili msnz
- +1 yıl
Hayır değilim ama arkadaş kaldık
Soran+1 yılSeni kirmadiysa sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı karşı taraf, resim görüntüde de olsa insan gerçekten görmeden karar verilmez. Kendine güvenen korkmaz. Strese gerek yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Benim korkum yok beğenende var beğenmeyen de sonuç olarak bizimde var beğenmediklerimiz. Bu korkulacak bir şey değil sadece beğeniyorsun ve beğenilmiyorsun bu üzüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılStrese sokma kendini bu yüzden. Belki de sen ondan hoşlanmayacaksın..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo hiç öyle begenme ya da begenmeme olaylarına bakmam Fikri düşüncesi karakterine bakarım onu puanlarım
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma sonrakiler benim için aynı no panic
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış görünüşe takılıp kalmış evlensen bile kilo aldın diye boşar seni 👍 adam gibi birini bul.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyel biri değil sadece görüşmediğimiz öncesinde olumlu ya da olumsuz yorum yaomiyot
Cevap sahibi+1 yılStrese sokuyor mu seni?
Sende aynısını söyle ona çok da kasma kendini yani olursa olur olmazsa olmaz
00 Yorumla- Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ilk buluşma da beğeniliyorum sorun yaşamadım
00 Yorumla bazı ger zekler bile nefes alsın yeter diyor bazıları hiç takmaz dış görünüşe sohbet yeterli oluyor
00 Yorumla
+1 yılSana böyle söyleyen tek derdi dış görünüşün olan birisi için strese mi giriyorsun engelle gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim beğenmeme korkum var🤣
çünkü sosyal medyaya pek mütüş fotiler koymam o halimi beğendiyse normal halimide beğenir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Benim daha ilk buluşma deneyimim olmadı ve evet beğenilmemekten korkarım
00 Yorumla
+1 yılYok. beğenmezse kendi tercihi, beğenecek birilerini bulurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenilme.. aşık olunma korkum var desem … şaka korkma alışkanlığım yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılRahat olmak en güzeli.
00 Yorumla Sana elektrik gelmiyorsa ben sana elektrik almıyorum demelisin ve arkadaş kalmak istiyorsan kendi yolunda ve benim yolumda anlaşalım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm ne demek istedin
Hayır benim yok beni seven güzelliğim için sevmemeli bence eğer beni güzelliğim için seviyorsa sevmesin
00 YorumlaO yüzden de asla gerçekte görüşmediğiniz biriyle buluşmamanız gerek. Belki o yok siz beğenmezsiniz ve vaktiniz boşa gider.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman korkmadım, sen de korkma
10 Yorumla Korkusu olmayan varımdır ki
10 Yorumlayoo hiç böyle bir korkum olmadı :D
10 YorumlaSeni sen olduğun için sevsin bence
10 Yorumlakasma kızım bu kadar ya
10 YorumlaDefol yvşakk deseydin adama bak buluşma şu gt herifle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa beğenmezse değil ya beğenmezsem?
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun ☺️☺️
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbegenmeme korkum var.. cogu hatun shop guzeli oldugundan
00 YorumlaBu tiplerle buluşacak kadar düştünüz mü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Var ya herkeste vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beğenir ya da beğenmez. Korkuya gerek yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. sende aynısını ona söyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Rahatla kendine inan ne kaybedersin ki
00 Yorumla
+1 yılBunu yaşamamak için o işlere girmem
00 Yorumla
+1 yılBende çok var bu
00 Yorumla
+1 yılhayır beni beğenmiyorsa kimi beğenecek acaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiç öyle bir korku yaşamadım
00 Yorumla
+1 yılYok.. ule buluşma filan da olmadı bende hiç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. İş olacağına varacaksa hiç gerek yok derim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet vardı ama aksi oldu çok beğendi
017 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu anlatır msn nasil geçti neler yaptın bana da fikir olsun
Cevap sahibi+1 yılHiç bişey yapmadım hiç makyaj yapmasınıda bilmeyen biriydim sade rinel sürdüm okadar ama beğendi ve şuanda 1 yıl 3 aydır sevgiliyix evliliğe doğru gidiyor çok şükür
Soran+1 yılBuluşmadan önce görmş müydü yoksa ilk defa buluşmada mı gördü
Cevap sahibi+1 yılGörüntü konusuyorduk ama aynı diyil gerçekle fark çok o beni gördüğünde çok minnak ince biriymissin dedi
Soran+1 yılSizde sosyal. medaydan mi tanişmştnz biz öyle taniştik 3 kere görüntülü konuştuk sesli de konuşuyoruz ama o ilk izlenim başka olduğubu söyledi onu söyleyinve insan geriliyor ne yapayım ne giyeym vs diye
Cevap sahibi+1 yılBende oyundan tanışmıştım yaaa 3 ay ya 4 ay sonra buluştuk yüz yüze ama ben ona bakamıyordum utanclmdan elimi bile vermedim tutsun diye😅😅 ben sade giymistim beyaz krop üstüne siyah gömlek ve beyaz pantolon beyak ayakkabı saç açık siyah çanta
Cevap sahibi+1 yılYok biz her gün her saat konusuyorduk görüntüde ama pek yüzümü göstermezdim ağzımı burnumu yüzümün bir yarısını gösterirdim ama artık görüntüde her anımı gösteriyorum
Soran+1 yılSen onu beğenmem diye korktun mu
Cevap sahibi+1 yılKorkmadım çünki seviyordum kalbini onun
Soran+1 yılOyundan nasıl başladi çok iyiymiş güvenmem buluşman biz ögretmeniz ikimizde aynı ilçedeyiz MEB'in sayfasindan yanlişlikla eklmeisim onu derken olay uzadı ama sorsan korkuyorum beğenmez diye
Cevap sahibi+1 yılBen oyunda ilk defa yazıştım mahelle vardı hayday oyunu ilk oyuna girdiğimde yazıştım işte o benden büyük okul tahsil hakda sorular verdim cevapladı ama mahellede çok konusma vardı ayrı odaya gittik sonra o benim konuşmama aşık oldu ve yazıştık ama sevgili olmadık o istedi ben olmadım en son yanlışlıkla kalp attım ve işler karıştı o olmadığı zaman hep ağlardım çok bağlanmıştım ve onun numarasıyla telegram açtım o verdi numarasını ki ben istemedim benim numaram onda olsun ve sonra sesli konustuk en son görüntü ve şimdi buluşuyoruz evliliye gidiyor çok şükür ama uzak mesafe ilişkisi çok zor 400 km
Cevap sahibi+1 yılBence beğenir ya sen onunla konus yazış kalbini çal ondan sonra ne görse beğenir ben ona hep yalandan çirkinim derdim ama o vaz geçmedi kalbine aşığım dedi
Soran+1 yılİlk o mu geldi senin yanına uzak yerden iyi cesaret
Cevap sahibi+1 yılEvet ben uniye gide bildim başka şehire gittim evet o geldi görüştük gibi bisey oldu ama çok utandım
Cevap sahibi+1 yılArada sevdiğine şüphe ederim uzak olunca ama sevmezse hep gelmex okadar yolu
Soran+1 yılAileniz ne diyor
Cevap sahibi+1 yılAnnem biliyor tabi babam bilse ### ama onun ailesi biliyor ve sadece işini daha ileriye götürmesi çalışması lazım evlenmek için annesi öyle diyor
Bnde yok hc olmadı da
00 YorumlaYok begenmezse o kaybeder
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yok bevenirse de olur begenmesede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni niye bulmuyor sosyal medyadan tanışmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnka daha o aşamaya geçemedim
00 YorumlaToksik ol aynısını ona söyle
00 Yorumla
+1 yılBu gayet normal bir durum bence
00 YorumlaKendine güvenin varsa olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılGüven mevzusu değil bu karşidakinin takıntıları
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşma
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Takıntılı biri çünkü.
Soran+1 yılKesinlikle ama herkese bu şekilde yapınca bu sefer yalnız kaliyorum kimse mükemmel değil diye bakıyorum artk
+1 yılÖyle bir korkum yok
10 Yorumla
+1 yılYok.
10 Yorumlabeğenmeyen küçük oğluna almasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Benn
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi