4 yıllık ilişkimde sevgilim ilk defa "seni evire çevire döverim" dedi. Sinirle mi söylemiştir?

Arkadaslar bugün cok ciddi kavga ettik. İliskimiz 4 yıllık normalde bu sekilde kavga etmeyiz bu defa kimin haklı oldugundan emin olmadıgım bi tartısma yasadık ve ben tokat attım Nasıl oldu bilmiyorum lütfen linçlemeyin tavsiye verin. Kendisi de bir anda üstüme yürüdü dua et ki seni cok seviyordum yoksa seni evire cevire döverdim dedi Normalde bu üslupla konusan biri de değil Ne yapmam gerekiyor sonucta benim yaptıgım davranıs da dogru değil o yüzden onu suclamam dogru mu bilmiyorum. O an sinirle mi söyledi yoksa gercekten böyle bir sey yapar mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar umarım terk eder gibi şeyler yazıyorsunuz ama ben gerçekten çok pişmanım çok üzülüyorum Bana olan sevgisi azalmış mıdır gerçekten?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar yanına gittim ve dünkü tartısmada cok kırıldıgımı ama tokat icin cok pisman oldugumu söyledim sonra o sarıldı zaten ikimiz de özür diledik. O da çok üzülüyormuş dünden beri uyuyamamış benim gibi. Bir daha ikimiz de bu duruma düsmemeye dikkat edeceğiz. Samimiyetle yardım etmeye calısan herkese cok tesekkür ederimm :)
4 yıllık ilişkimde sevgilim ilk defa "seni evire çevire döverim" dedi. Sinirle mi söylemiştir?