Aşk İlişkileri Bir çocuk var sadece bir gün konuştuk yazmadı niye? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kobuyu hafif şakayla cinselliğe çekti sert tepki verip iyi geceler yazdım o da iyi geceler yazdı sonra yazmadı 🥲 Güncellemeler+1 yıl Yazasım var beni durdurun adetli olduğumdan mantıklı düşünemiyom 🥲 Bir çocuk var sadece bir gün konuştuk yazmadı niye? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ardaxx4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Abi bazen biz bel altı şakalar yaparız hemen cinsellik demeyin eğer nde at işte Azdim derse engelle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Amacı cinsellikmis senden alamayınca başkalarında şansını denemeye gitmiştir hala ne üzülüp özlüyorsun ki 0 33 Yorumla Soran +1 yıl Üzülüyorum demedim ki sbsjxbjssh sadece o gün cinsellik dışı hoş sohbetimiz olmuştu hoşlaşmıştım yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engelle geç salla objeden fazlası görmemiş muhabbetini yapmaya bile değmez Yorumla Soran +1 yıl Öyle birine benzemiyordu ama bilemem neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle birisiymis demek ki neyi kabullenmek istemiyorsun hala Yorumla Soran +1 yıl Gıcıklık yapma oğlum reglim zaten 🥲 karnım ağrıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun umarım ağrısız sızısız atlatırsın Yorumla Soran +1 yıl Ağrıyoor diyorumm ağrısız sızısız diyon ama teşekkürler 🥲 regl gerginliği bu kusura bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin değilim knka iyi dilekten başka ne diyebilirim biraz sakin ol ne bu şiddet bu celal Yorumla Soran +1 yıl 😞 tamam haklısın güle güle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin olsam sana sarılır kedimi karnına koyar aldığım cikolataları ellerimle yediriyor olurdum şu an dhsjfb Yorumla Soran +1 yıl 😭 bunu niye dediiin kiii 🥹 kedin mi var bi de ben kedileri çok severim ama kedim yok annem istemiyor diye :( Yorumla Soran +1 yıl Biiir kediiim bile yook anlııyooor musuun hadi, gülümse 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapacak bir şey yok sokaktakileri sev sende 😃 hemde yünlü yumos bir kedim var Yorumla Soran +1 yıl Sokaktakileri seviyorum zaten hepsi benim yavyulayım Yorumla Soran +1 yıl Bakim fotosuna 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃 Ne güzel devam sevgiden mahrum bırakma onları bende seviyorum kapımın önüne su koyuyorum sende koymayı unutma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğendim Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyu artık agdgwjdh Yorumla Soran +1 yıl Agahhshah uyku tutmuyoooo Yorumla Soran +1 yıl Sesi çok güzeldi be çocuğun mesajları silmesem dinlerdim şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knka kendine saygın olsun salla boş ver seni cinsel obje olarak görmüş sesi tipi ne fark eder ki Yorumla Soran +1 yıl Öyle gördüğünden emin miyiz cinsellik dışı konuştuk sadece üstü kapalı kaydı oraya Yorumla Soran +1 yıl Aman neyse haklısın öyle olmasa illa yazardı şimdiye öööf neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olmasa bile senin tepkinden sonra yazardı. Baktı senin amacın cinsellik değil bu da dedi ben bundan istediğimi alamam zaman kaybı deyip geçti yani olay bu Yorumla Soran +1 yıl Anladım yarın unuturum thanks 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regliden dolayı böyle duygusal belki de cinsel düşünüyorsun, düşünme 😆 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel bi düşüncem yok çocuk cidden hoşuma gitmişti ortak yönlerimiz vardı ondan neyse 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Regliden dolayı olabilir 😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun varmış ama 😆 Neyse yat uyu düşünme fazla yoksa hata yaparsınn Yorumla Soran +1 yıl 🥲 peki ama uykum yok birazdan uyurum teşekkkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değil. Yorumla
zzzeeeehhhoooo Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl bence konuşmayı uzatmamalısın ilk konuşmadan cinselliğe çekiyorsa zaten bu iş uzun sürmez niyeti belli demekki sakın yazma o yazmadan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşündüğümden yazmadım galiba bu gidişle konuşmayacağız sbjsbehshs amaaan neyse boş ver Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl çocuk olduğu için oyuna falan dalmış olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk değil be adam 😅 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl gdjgsfjdgsfasjd Yorumla
okadarmesaimizvar Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl cocuk senle tek gecelik dusunuyomus 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tersledim diye değil yani oki Yorumla okadarmesaimizvar +1 yıl yoo tersledin diye. Yorumla okadarmesaimizvar +1 yıl yani cocugu terslemesen sen de istiyosun anlamina gelir bi seyler yasarsiniz. terlemissin ki istemiyosun, o yuzden yazmayi birakmis Yorumla Jeezyy +1 yıl Doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abi bazen biz bel altı şakalar yaparız hemen cinsellik demeyin eğer nde at işte Azdim derse engelle
Amacı cinsellikmis senden alamayınca başkalarında şansını denemeye gitmiştir hala ne üzülüp özlüyorsun ki
Üzülüyorum demedim ki sbsjxbjssh sadece o gün cinsellik dışı hoş sohbetimiz olmuştu hoşlaşmıştım yani
Engelle geç salla objeden fazlası görmemiş muhabbetini yapmaya bile değmez
Öyle birine benzemiyordu ama bilemem neyse
Öyle birisiymis demek ki neyi kabullenmek istemiyorsun hala
Gıcıklık yapma oğlum reglim zaten 🥲 karnım ağrıyor
Geçmiş olsun umarım ağrısız sızısız atlatırsın
Ağrıyoor diyorumm ağrısız sızısız diyon ama teşekkürler 🥲 regl gerginliği bu kusura bakma
Sevgilin değilim knka iyi dilekten başka ne diyebilirim biraz sakin ol ne bu şiddet bu celal
😞 tamam haklısın güle güle
Sevgilin olsam sana sarılır kedimi karnına koyar aldığım cikolataları ellerimle yediriyor olurdum şu an dhsjfb
😭 bunu niye dediiin kiii 🥹 kedin mi var bi de ben kedileri çok severim ama kedim yok annem istemiyor diye :(
Biiir kediiim bile yook anlııyooor musuun hadi, gülümse 🥹
Yapacak bir şey yok sokaktakileri sev sende 😃 hemde yünlü yumos bir kedim var
Sokaktakileri seviyorum zaten hepsi benim yavyulayım
Bakim fotosuna 🥲
😃 Ne güzel devam sevgiden mahrum bırakma onları bende seviyorum kapımın önüne su koyuyorum sende koymayı unutma
Sorunu beğendim
Güzelmiş :)
Teşekkürlerrr
Uyu artık agdgwjdh
Agahhshah uyku tutmuyoooo
Sesi çok güzeldi be çocuğun mesajları silmesem dinlerdim şimdi
Knka kendine saygın olsun salla boş ver seni cinsel obje olarak görmüş sesi tipi ne fark eder ki
Öyle gördüğünden emin miyiz cinsellik dışı konuştuk sadece üstü kapalı kaydı oraya
Aman neyse haklısın öyle olmasa illa yazardı şimdiye öööf neyse
Öyle olmasa bile senin tepkinden sonra yazardı. Baktı senin amacın cinsellik değil bu da dedi ben bundan istediğimi alamam zaman kaybı deyip geçti yani olay bu
Anladım yarın unuturum thanks 🥺
Regliden dolayı böyle duygusal belki de cinsel düşünüyorsun, düşünme 😆
Cinsel bi düşüncem yok çocuk cidden hoşuma gitmişti ortak yönlerimiz vardı ondan neyse 🥲
Regliden dolayı olabilir 😭
Onun varmış ama 😆 Neyse yat uyu düşünme fazla yoksa hata yaparsınn
🥲 peki ama uykum yok birazdan uyurum teşekkkürler
Önemli değil.
bence konuşmayı uzatmamalısın ilk konuşmadan cinselliğe çekiyorsa zaten bu iş uzun sürmez niyeti belli demekki sakın yazma o yazmadan
Ben de öyle düşündüğümden yazmadım galiba bu gidişle konuşmayacağız sbjsbehshs amaaan neyse boş ver
çocuk olduğu için oyuna falan dalmış olabilir
Çocuk değil be adam 😅
gdjgsfjdgsfasjd
Açık açık tek niyetim cinsellik demiş.
Çünkü istediğini alamadı
Böyle konuşacak başka kişiler bulmuştur
cocuk senle tek gecelik dusunuyomus
Tersledim diye değil yani oki
yoo tersledin diye.
yani cocugu terslemesen sen de istiyosun anlamina gelir bi seyler yasarsiniz. terlemissin ki istemiyosun, o yuzden yazmayi birakmis
Doğru
boş ver öyle *