Çapkın bir erkek sevebilir mi detaylıca okuyun ve onu nasıl adam edip ayağımıza getiririz?

Onunla aşırı saçma bir şekilde tanıştık aramızda biraz yakınlasmalar oldu duygusal bir anımda onunla yakınlaştık daha sonra ise duygusal bağda kurmaya başladik ve bütün hayatını bana döktü yaşadiği acıları anne babasını, geçmişte akran zorbalığı gördüğünü, onu saraan olayları öğrendim alakasız bir tartışma konusunda o zamanki beni görsen yüzüme bile bakmazdın dedi ben de emin ol o zamanki senden yine de hoşlanırdım dedim biraz sert çıkıştı daha sonra anlıktı bitti dedi bir süre sonra benimle çıkmadan aşırı kıskanmaya başladı nereye gitsem oradaydı arkadaşlarımla bi masaya oturuyoruz dibimizde dururdu yan masalarda olurdu kaç defa masa degisirdik ve o yine gelirdi arkadaşlarım her hareketinden rahatsız oluyordu takıntılı diyorlardı ve benimle çıkmak istemeyip beni kırıyordu bana hakaret edip kırıcı konuşuyordu en son konuşmamızda ben bitirdim yoluma bakacaktım ve gidip o gün herkese beni sevdiğini söyledi her şeyde beni suçlamak gibi bir huyu var başta yedekte tutmaya çalişıyor sanıyordum ama öyle çıkmadı resmen bir arkadaşımla konuşsam yüzü değişiyor bunun haricinde sürekli karşıma çıkıyor garip hareketleri var telefonda bağırıp çağırıyor ben de karşılık veriyorum yüzyüzeyken ise hiçbir şey diyemiyor ama erkek kankalarıma kafayı yediriyor sürekli beni izliyordu ve beğenilen bir kızim ve güzel olduğumu birisi söylese bunda bile beni suçluyor gibi tavırları oldu. Çevresi var benden öncede çevresinde çok kız olmuş ama kısa süreli takılmacalarmış benimle de çıkmıyor ama sürekli kıskanmaları var durduk yere engel atıp çekiyor bunun derdi ne? Arkadaşlarım ise ondan rahatsız oluyor ve onun arkadaşlarıda benim yanımda bir erkek görse yanımdakine bazen ters bakıyor bu arada benden nefret ediyor gibi davranıyor sürekli ve sadece bel üstü yakınlaştık onun dışinda ileri gitmesine izin vermedim o da zaten ben sana kıyamam dedi israr etmeyi bıraktı bana saygı duydu derdi cinsellikte değil aynı şeyler bir daha olmayacak dedi yakın ortak arkadaşımıza da o öyle birisi değil onla f*ck gibi bir dusuncem yok uzulmemesi icin ondan uzak durmalıyım demiş benden uzak durmaya calisiyir rssmen ama durmasini istemiyorum hem uzak durmaya calisiyir hrmde kiskaniyor beni kaybettiğini nasil anlar nefret ettiğini söylemişti arkadaşlarımada omuz atıyor

Çapkın bir erkek sevebilir mi detaylıca okuyun ve onu nasıl adam edip ayağımıza getiririz?