Kaynanam bugun memleketten dönuyor?

Evet 2 ay sonra dönuyor bugun. Yeni evliyim (5ay) ve kafa yapilarimiz uyusmuyor. Evlendigimde esimle her hafta ondaydik sonra mesafe koydum anca ayda 2-3 kere görusuyorum. Bunun icin degisik sekilde hep söylendi baska sevmedigim sekilde surat asmalar falan. Pek tel konusmayi seven biri degilim oyuzden aramam pek. Esimin ailesinden hoslanmiyorum.

Gecen ay ben ve esim tatile gittik geldik ne aradi ne sordu pazar gunu gelip ertesi gun ise gittim Hic yemek ekmek bisey yapmadi. Bugunde kendi geliyor aksam esim evden calisiyor soruyo esim ne pisirebilirum diye corba yapabilirum dedim esim kendi halletmis. Ve abiside Esime eve buraz kahvaltiliklar al demis gittik aldik haftasonu biraz. Corba haric bisey yapmalimiyim? Bana deger vermeyene bende vermek istemiyorum. Kv görumce falan bunlar beni cok dehersiz hissettirdi ve ben Sadece mesafeli olmaktan baska bi iliski istemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela kv ekmek yapar görumce , kaynim icin torunlaei icin ama bize gelince bisey demez vermez nadir verir veya ekmek yaptim gel al seklinde konusur bende dilenci degilim sonucta tskr edip sen cocuklara yap Onlarin daha cok ihtiyaci var det gecerim. Gönulden vermek isteyen zaten verir
Kaynanam bugun memleketten dönuyor?