Güncellemeler
+1 yıl
Benden önceki sevgilisi de kapalıymış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selaam kızlarsoruyorrrrr ailem ben erkek arkadaşımla kapanma konusunu çok konuştuk her defasında bana bıraktı ne yapmam gerektiğini en son sanırım darlandı ve bana evlendikten sonra yap dedi yani şu an ben sana böyle hani alıştım benim için de çok zor olur ve hani biraz yakınlaştığımız için de kapalı olduğun zaman daha günah olur falan dedi off sizce ne yapmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu sizin kararınız bizim değil. siz vermelisiniz
Buluştuğumuz da sormalı mıyım sizce çümkü bu konuyu hep mesajdan konuştuk
Gerçekten sen istiyorsan kapan. başkası istedi diye değil
O karışmıyor sen nasıl istersen öyle yap diyor en son konuşmamız da eğer istersen evlendikten sonra da yapabilirsin dedi
içinden gelen sesi dinle. İyi düşün ve öyle karar ver. Kapa aç olmasın
Erkek arkadaşım da öyle demişti bana ama ben görüyorum ki evli erkekler de eşi kapalı olanlar dahi açık bayanlara bakıyorlar normal dekoltesiz olsa dahi
bakmanın kapalılık açıklıkla alakası yok. Kim kafası kapalı kadınlar varki açıklardan daha açıklar.
Öylr tabi ben bu konuyu erkek arkadaşıma 4 5 defa sordum en sonunda da böyle demişti bana acaba çok sorduğum için mi
olabilir. Ama bazen evlilikten önce sen bilirsin derler. Evlilikten sonra baskı yaparlar dikkatli ol
Bence kapanmalısın. İslam bunu emrediyor. Allah rızasını kazanmak için kapanamalsıın
Evet Allahın emri bu zaten
Daha günah :D He kapalı olmayınca az günah yani o nasıl mantık gidin evlenin ne halt yiyecekseniz öyle yiyin günahı düşünebiliyorsanız.
Ben daha çok düşünüyorum
Durum onu bozmaz zaten seni bozar düşünmek zorundasın yani... Bizim toplumumuz da erkeği bu b0ku yedi diye alkışlıyorlar, o kadar kötü bir zamandayız yani
O en son bana evlendikten sonra yap dedi ne yapmam gerekiyor bu durumda bilmiyorum
1 kapanmak senin özgün düşüncen kimse sana bunu dayatamaz. Öyle oldum demekle de olmamalı... 2- Edepli, adaplı bir insan böyle bir düşünceye girmez uçkurunu ve düşüncesini sevdiği için tutar. 3- Güzel sözlerle kandırılması kolay bir insan olma bi zahmet
3 ne alaka
Benim düşünceme göre izin verdiğine göre böyle şeylere toleransın var. Yok ise çözülmen kolay, sana bile isteye zarar veriyor körsen görmezsin bunu
Ne gibi bir zarar açık konuşur musun
Şöyle anlatayım. Sevdiğin kişi benim varsayıyorum. Aynı şeyleri istedim cinselliğin üzerine durdum seni de ayarttım bir şekilde birlikte olduk. Bundan sonra ben erkek olarak seni istemeyebiliyorum bu devirde bu gibi olay çok oluyor. Sen bu hal ile baş başa kalıyorsun. Ve genelde içinden çıkılmaz bir hal oluyor bu... Sonra başını kapatmışsın kapatmamışsın çokta önem arz etmiyor. Sen kendinden sorumlusun...
Hayır hayır birlikte olma gibi bir durum yok ortada
İşte sence yoktur ama Allah bilir o düşünce de olan birinde hangi senaryolar vardır.
Sen öpüşüp seviş sonra da kapancam de ne kullanıyorsunuz
Bir şey kullanmıyoruz ikisi farklı bir şey
Kapanmanın manası ne bide fazla günah olur diye kapanmamak 😂😂
Hal mı 1400 sen öncesinin Arap dini yaa... Bu millet ne zaman alacak bu cahilliği ah bir bilsem
Nasıl yani pek anlamadım ciddi soruyorum açık olmak günah değil mi
@Helinuser hala mı bu uydurma dinlere inanıyorsunuz yaa yuh yaaa. Sen ne mezunusun?
Ben lise sonum ama uydurma olduğunu kim söylemiş anlamadım sen neye inanıyorsun ki
@Helinuser bu dünyada yaşayan 1.5 milyar müslüman hariç kalan 6.5 milyar insan söylemiş. O 1.5 milyarın da zaten çoğu cahil ötesi cahil. Son seçimde ispatlandı bu durum.
Ya ben öyle dindar bi insan değilim bir yaratıcısin olduğunu inanıyorum (Allah) ama örneğin kıyafet mevzusunda inanmıyorum bu tarz şeylere yani bilmiyorum böyle ne kadar günah ama herşeyin giyim olduğunu inanmiyorum
@Helinuser evet tanrı vardır ve gerçektir ama Arap dinini asla yüce tanrı göndermemiştir anlayın artık bunu.
Yani dinler ne oluyo pek anlayamadım bu durumda ( ya bide benim ailem mesela giyimime falan karışır ben kapalılıktan soğudum dedim gibi kapalılık olduğunu düşünmüyorum ) siyah çarşafla gezen kişilere de ayrı sinir oluyorum
@Helinuser ne kadının kapanmaması ne de kadının evlenmeden cinsellik yaşaması günah falan değildir. Aşın artık bunları
Anladım teşekkürler
@Helinuser yüce tanrı bunlarla uğraşmaz senin kalbine niyetine ve eylemlerine bakar. Haa elinden ve en önemlisi gönlünden geldikçe de ibadet edersen tamamdır.
Ya açıkçası bana da öyle geliyo sonuçta ben iyi birisiyim kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorum önemli olanda bu bence
@Helinuser sen spirtüalizmi hiç duydun mu helin?
kendin istiyorsan yap birnidirektifleri seni yorarar
Bir şeyleri diretmiyor da ben sadece onun düşüncelerini merak ediyorum benden önceki sevgilisi kapalıymış
Ne kapanması ya hayatını yaşa
Bu hayatın öbür tarafı ne olucak
Başını kapatan öbür tarafa gidecek de diğerleri mi yanacak yani 🤣 ayetlere olmayan manalar yükleyip inanıyorsunuz bi de orada örtünün diyor siz tek saç teli gözükmeyecek kadar kapanma olarak algılıyorsunuz kuranda nerede geçiyor tek saç telin gözükmeyeceği mesela? ya da örtünün ne manada kullanılıyor ne biliyorsun?
Nur suresi 31. Ayete bakabilirsin
Baktım saçının tek teli gözükmeyecek yazmıyor örtünün diyor
Kapanma
Neden
kapan istersen
Ne yapacağımı bilmiyorum işte sorun da orada başlıyor
gel konuşalım istersen
Burdan konuşmak daha iyi
burdan olmaz
Neden
gel anlatayım