Yakışıklı erkekler kendi yakışıklılığından haberdar olunca çok tuhaf davranıyorlar. Açılsan ayrı dert açılmasan ayrı.
dipnot herkes kendince yakışıklı ve güzel sayılır.
Yakışıklı erkekler kendi yakışıklılığından haberdar olunca çok tuhaf davranıyorlar. Açılsan ayrı dert açılmasan ayrı.
dipnot herkes kendince yakışıklı ve güzel sayılır.
Şimdilik istemiyorum. İlerde ne olur bilemem. Fikrimi değiştirecek biri çıkabilir karşıma. Ayrıca öyle dikkat çeken bir güzelliğim de yok. Kendimle barışığım ama.
Cevap
12Cevap
Yakışıklı değilim çünkü
Sen neden pp kaldırdın?
Sıkıldım
Neden ben sana yakışıklı derken ciddiydim
Sana inanıyorum benim moralim kötü olduğu için kaldırdım tip ile ilgisi yok :)
Anladım buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Neden moralin kötü konjşmak istersen söylemen yeterli özelden burdan hiç fark etmez. Yardımcı olmak ya da sadece bir sırdaş olmak isterim.
Teşekkür ederim bazen arada oluyor ama geçiyor sonra :) düşünmen yeterli
Peki sen bilirsin. Ben burdayım☺️
☺️☺️
Takibe aldım bir şey olduysa çekinme yaz.
Ben yakışıklı arkadaşlarım üzerinden gidiyim. Söyledikleri şey neden 1 kişiyle yıllarımı heba ediyim nasılsa istediğmi elde ediyorum kafasındalar.
Yalnız olduklarını düşünmüyorum sadece ciddi olmuyorlar
Evet mantıklı ve adice o arkadaşına benden selam söyle ne kadar adi olduğunu ayakta alkışlıyorum o kadar hayran kaldım kendisine😉😂😂
E öylelerini seviyosunuz ben napıyım 😅
Siz sanki rus kızlarını bulsanız bize dönüp bakacaksınızda🙃
Yerli malı Türkün malı herkes onu kullanmalı. Bulamıyoruz işte niye yüzümüze vuruyosun 😅
Hahah oh olsun😂
😂😂
Sevgili işi öyle basit şeyler değil ya göründüğü kadar
Neden değil? Evlilik yapmıyorsun ki😂
Ponçik sevgili olmak istediğin kişiye elbette duygular beslersin. Ha bazı erkekler var kullanan o onların mal*lığı ama ben sevgili yapmak için sevgili yaptım diyeni de ne gördüm ne duydum🙄
Bu hem aptalca hem acımasızca 🙄
Bence bi daha yapma sevgilinin gözümde emin ol eğlenilecek kızsın sana yazık olur evlenecek diye Allah bilir vaadde veriyo sana içten içe duyguların ve mantığın sana bunu dedigin psikolojik olarak suclu hissettiğin için tiksiniyorsun. Cunku biliyorsun. İlerde hayatında biri olduğunda kınayacak ve kimse evlenmek istemicek
Ne gibi anlamadım? Benim sevgilim yok ki ayrıca açıldığım kimse de yok. Ortaya konuştum🙄🙃😂
Yakışıklıysa, devamlı kız düşürüyorsa canım mı evlensin
Gerek yok hayatımı yaşıyorum her gün birisi paramı yiyorum kazanıyorum kadına ihtiyacım yok vallahi
Erkeklere sorsan hepsi yakışıklı zaten
Hahaha bu da doğru 😂
Biliyorum olsaydı şu an beraber yürürduk ama yok
Makine mühendisiyim ortam yok.
Çünkü hep göz 👀 önünde oldukları için
* olsugum için
evliyim ya sıkıntı yok :)
Herkes terk ettiği için yalnızlığı seçiyoruz
Seni de terk eden gün sonunda terk edilir merak etme 😉
İnşallah aminnn
Böyle rahat
Yeni bittiği için