Olabilir
Hayır, olamaz..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Olamaz. Olabileceğini iddia eden varsa sevgilinizden o kankasına "Sevgilimden ayrıldım çünkü ben aslında sana aşığım. Seni seviyorum. Benimle çıkar mısın?" Demesini isteyin. Emin olun ki %90'ı teklifi kabul edecek. Sevgiliniz karşısındakini arkadaşı veya kardeşi gibi görüyor olsa bile karşıdaki, kendisini onun yedeği gibi görüyor veya içten içe platonik. Bu dediğim yöntem şimdiye kadar hiç şaşmadı. Denettiğim kim varsa benim dediğim gibi oldu. O yüzden karşı cinsten yakın arkadaş olmaz. Sevgilimin karşı cinsten çok samimi kankası veya çok yakın arkadaşı olamaz. Normal arkadaşı olabilir. Onunla da baş başa bir yere gitmesine müsade etmem. Giderse eski sevgilim olmayı seçmiş demektir.
Olmaz bana göre değil bu tip durumlar ağzım Bozulur kalp kırarım gerek yok teklif edilmesin üzerine tartışılmasın bile benim gibi düşünmek zorunda değil karşımda olan saygı duyarız defol git deriz kibarca 😂
Eğer ben tanırsam güvenirsem sorun olmaz. Ne kankalar gördük biz ohooo vala sapıklardan daha düşman sevgili için. Yemeyiz ama adamın gözünden anlarım ben.
Bence herkes haddini bildiği müddetçe olabilir. Bu hâd dediğim; aradığı, konuştuğu, mesaj attığı saatlere dikkat etmek, alkollüyken duruşu ve sevgilime ve tabii ki bana da yaklaşımının normal halinden çok farklı olmaması, sürekli sürekli konuşmanın bir sınırının olması gibi…
benim ilişkimden önce de kankam vardı, ilişkim sırasında da… ve ben ne yapacağımı biliyordum karşımdaki insandan da güvenilir bakışlar ve tavırlar alıyorsam yani o da ne yapacağını biliyorsa aynı şekilde ilişkimdeki insandan ve onun kankasından beklentim bu yönde olur. Eğer ki farklı yaklaşımlar görüyorsam ve devam ediliyorsa bazı şeylere ben onu değil; o beni kaybeder. Bu kadar netim
Cevap
32Cevap
Belli bir seviyede olduktan sonra olabilir.
Kankası olamaz normal arkadaşı olabilir
Bir erkekle kadının aşırı samimi arkadaşlığına inanmıyorum. Normal arkadaş olunabilir. Ama 7/24 mesajlaşma ve sürekli görüşme oluyorsa o iş farklıdır.
İstediği kadar kız arkadaşı olsun ama ben varken Erkek olamaz..
Aynen bende kız arkadaşı olsun istemem asla çünkü aşırı kıskanç bir insanım. Karşı cinsten hiçbir şekilde kızla normal bir şekilde bile konuşamaz ben böyle birşeye şahsen karşıyım..
is arkadasi okul arkadasi vs olur. ama hic biriyle gidip de kahve icemez mesela ya da sinemaya gidemez. ne gerek var kahve icicekse ben ona yaparim evde benimle icsin
Travestiyse olabilir. Heteroysa olamaz. Homoysa da olamaz. Gay sa da olamaz. Ama travestiyse olabilir. 😀 😃
Sonuçta sevgilimden sonra olmadı bu arkadaşlarım onun için sorun yok, saygısını bozmadığı sürece arkadaşım
Ben kıskanırım evham yaparım o yüzden olamaz benimde önceden vardı ilişkim olduktan sonra araya mesafe koydum
Fazla samimi hareketler haricinde olabilir. Atıyorum konuşma ve hareket tarzının fazla cıvık olması bir sorundur.
herkes haddini sınırını ve benim hassas noktamı biliyorsa olaiblir
Kanka ayağı sıkıntılı… fakat merhabalaştığı arkadaşı olabilir
Olamaz. Ah o kankalar. Beni az bir kötülesin yürümek için en ufak fırsatı bile kollar.
Sanırım bu soruyu torunlarım da yanıtlayacak
Hayır.
Son bir haftada 15 kez soruldu sanırım :)))
Sevgilimin karşı cinsten kankası olmasına izin vermem Kimseye güvenim yok Sevgilimin her şeyi olurum
tamamen öz güven meselesi olur elbette neden olmasın?
Olabilir @makinadr çok ileriye gitmediği sürece izin veriyorum 😄
ben yokken uzun yıllardır olan arkadaşıysa sorun yok
Neden olmasın benimde var onunda var onun karşı cins arkadaşıyla zaten çok yakın arkadaşız aynı zamanda benim en yakın arkadaşımla onlar çok yakın arkadaş
Olabilir ama fazla yakın olamazlar
Olabilir, sakıncası yok.
Ben şahsen istemem. Çok kıskanç biri olarak karşı cinsten biri ile arkadaşlık etmesine müsaade edemem. Benim dışımda hiçbir karşı cinsle muhabbeti dahi olamaz benim hayatımdaki insanın.
Aldatılmak kullanılmak. Terk edilmek istiyorsanız olabilirr
Olabilir tabii ki.
Benim sevgilim demek güveniyorum demektir
Yok bana ters ben Avrupi değilim
Olsunda görelim
Herkes haddini bilince oluyor
Abartmadıkça neden olmasın
Eşcinselse olabilir ama benim yanıma getirmeyecek tabi
Olamaz
Aynen benim içinde olamaz. Bende çok kıskanç bir insanım asla katlanamam öyle kız arkadaşı çok olan birine. Ben dışında hiçbir kızla arkadaşça dahi olsa görüşemez..
Aynı kafadayız 👍
olmasın
Aynen bencede olmasın. Çok kıskanç bir insanım ben karşı cins arkadaşı olan bir sevgiliye asla katlanamam deli olurum sürekli. O yüzden karşı cinsten kimse ile iletişim halinde dahi olamaz.
Olamaz
Aynen bende kabul edemem. Ben çok kıskanç bir insanım asla karşı cinsten biri ile arkadaşlık etmesi müsaade falan edemem deli olurum. Aynı şekilde bende karşı cinsten biri ile arkadaşlık etmem.
Kanka ayağı.. ayağı derler o işi de serler
Olamaz bence. Ateşle barut...
Olamaaz net çok basit ben mağarada kaliyim
Sevgilim istediği gibi yaşayabilir Çünkü yok
Olabilir
Olabilir
hayır olamaz
olabilir dert etmem
Hayır olamaz
Olamaz
olabilir
Hayır, olamaz..