Benim ilk sevgilim onunda ilk ciddi ilişkisi daha önce sevgilisi olmuş beni çok küçüklükten beri seviyordu da imkansızdım onun için bı gün tesadüfen oldu bende istedim gel dedim elini tuttum o günden beri birlikteyiz üç yıldır ciddi gidiyor ilk seneden beri evlilik düşlüyoruz ama ilk sevgiliyle evlenmek bilemiyorum var mı yaşayan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkese nasip olmayacak bir güzellik sevgi saygı seviye her şey bir kişide varsa düşünme bile fakat aşkın da gözü kör gözlerini açık tut 😉
Her şey bı kişide nasıl olsun abim ya fndkkx var tabi hataları eksikleri statü farkı falan da var ama mutluyuz işte ne bileyim sevildiğimden eminim en azından
Kendini yüzde yüz hissediyorum dersen ama evlen hatalarını da seviyorsan mesela oda senin hatalarını seviyorsa sadece iyi zaman geçirmek değil her şey tüm haliyle sevmek sevebilmek artı kadar eksileri düşün değerlendir ömür geçecek sonuçta
Çok zor çok buralarda çare arıyorum ben 22 yaşında bı insanim nasıl böyle biseye karar vereyim ki keşke bı uygulama olsa sorsak söylese her şeyi
Dürüst ol o zaman kendisine sor sorularını bu kadar ciddi seviyede giden ilişki var karşındaki de adamsa adam gibi yanıtlasın.
Ben oturup mesela söylüyorum geçmişimi ciddi bir yol var ise önümüzde benden duysun diyorum hataları vs kabul eden de var etmeyende var tabiki buda kendi tercihleri herkes insan evladı kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok
Onunla konuştuğumuzda bütün sorunlar çözülecek gibi geliyor her şeyi soruyorum cevaplıyor ediyor ama o yokken yalnız kalmisken kafamda bazi şeyler oturmuyor evlenmek istediğime eminim onunla ama daha önce hiç evlilik düşünmemiş hiç yaşam tarzına uymayan biri olarak atfedilirdim bütün arkadaşlarım bana bu evlenmez falan derlerdi şimdi bı hata yapıyor olmaktan korkuyorum bı iki sene her şey güzel gidicek iyi tamam ama sonra? Ya sıkılırsam pişman olursam... Bunların cevabı bende de yok onda da
İşte değerlendirme kısmı önemli ve en iyi yakınlarından destek almalısın konuşarak bu konuların tamamını onların yorumları da çok önemli senin atladığın şeyleri görürler
Ilki güzel olur aslında ama alamadiklarinda aklın kalırsa diye düşün acele etme evlilik için 26 28 yaş iyi
22 yaşındayım 3 yıl oldu ailem bir ay önce öğrendi asla desteklemiyor ya evleneceksiniz ya ayrılacaksiniz diyor dini değerler vs sebebiyle
Anladim bilmiyorum iyi tart ölç ama erken gibi evlilik
Evlilik olması imkansız ztn okuyorum iki senem var ailem direkt ayrılığa zorluyor ya da bana hata yaptırıp sen sectin dicekler
Anladim biraz mesafe aç o zaman çok görüşmüyorum dersin okul bitiminde gelirse samimidir sevgili o zaman belki evlenirsin
Haklısın teşekkürler
Benim bir kuzenim lisede tanıştığı ilk erkek arkadaşıyla evlendi , şimdi iki tane çocukları var. Gayette mutlular.
Bi şey sorucam senin kuzenin eşiyle sevgililik döneminde hiç defalarca kez ayrılıp barışmış mı
@sennurakbas Hayır, yanlış hatırlamıyosam hiç ayrılmadılar.
@sennurakbas yyaa sen şu sürekli aynı soruyu soran kişimisin 😅 Düşününce direk aklıma o geldi.
İlle de yüz kişiyle tanışmak sevgili olmak mı gerekiyor
Zaten evlenmek isteyenler ayrılan kişiler değil midir?
İlk olması önemsiz yapmaz veya eksiltmez
Bu dönemde seven bulunmuyor bile ilki sonu takma
Evlenmeden bilemezsiniz evlenin görün bir de öyle tanıyın birbirinizi
Bence şanslısın. Ne güzel ilk aşkınla evlenmeyi düşünüyorsunuz. Mis gibi. Daha ne istiyorsun ki
En azından seni geçmişin ile yargılamaz her şeyde ilki oldugun için daha çok değer verir. Kendini kullanılmış hissetmezsin dezavantajı yok
Tecrübesizlik hata yaptırır
gayet avantajlı durum dezavantajı olduğunu sanmam
Dezavantajı boldur bence
başkalarını merak edersin
Nerden bilelim
Ee daha ne istiyon işte
Çok güzel bişeyy yaa keşke bende ilkimle evlensem
Ben istemezdim ilk sevgilimle evlenmeyi.
Ben ilk aşkım ile evlendim
Mutlu musun? Ne bileyim kendimi hiç başka bı iliskide hayal etmedim başka bı insana hiç o gözle bakmadım sadece o oldu hayatimda sonradan keşke der miyim diye soruyorum
Evlendikten üç yıl sonra sevgili yaptım bana yaptığı haksızlıklardan sonra:(
Aldattım diyosun yani? Haksizlik yaptıysa ayrilabilirdin kadının haberi var mı bundan
İki çocuk var nasıl ayrılayım haberi yok ama ilişkim bitti zaten
Yazık cidden ama kınamak istemiyorum insanoğlu çiğ süt emmiş ilk aşk falan dinlemiyor baksana kimseye kendine dahi güvenmemek lazım cidden
Güzel bir şey
Harika ya