Kocamin komşudaki evi bir aileye iiralamiş 2yil önce.. Ailenin 22-23 yaşinda kizi... Kocamdan geçenlerde bi isteyi olmuş kızın o ayri derin bi konu isterseniz anlatirim.. Lütfen Şikayet etmek yerine Yardimci olun bana çok kötü durumdayim.. Kızin isteğini yerine getirdi kocam 2gun içinde ama Karşılığında Kızı istiyormuş ot*e gitmek falan... Sevgilim ol diyor seni gormek istiyorum kalbim seni istiyor falan... Kız teklifini redd edince benimki "b*zsam seni naparsin" yazmiş sonra kiz bishey soylemish bu da "oyle soyledin ki bozmak istedim tam da" yazmiş yine... Gah yasak diyor gah kafami attirma b*zarim diyor..1defa buluşma sozleri varmiş... bu arada 3çocuk var... 2gunde bi kiza whatsapta yaziyor halini hatrini soruyo falan... Senden hoşlaniyorum yazmiş kiz sevgililik teklifini redd ediyo.. Kocam Bekar Kızın numarasini hala telefonda sakliyor... Seviyor mu Kizi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Harun abi sen saf mısın canım mısın her şeyi görüşmüşsün hala şu ne demek bu ne demek ona aşık mı felan diyorsun seni aldatmış işte
Kocanın kıza karşı duyguları var. Muhtemelen onunla birlikte olmak istiyor
Yani gecici heves değil kiza karşi aşki mi kabarmiş ne?
Geçici heves ama tadını alırsa bırakamayabilir.
Galiba 1defa yakınlaşmışlar sonra kocam peşini birakmiyo kizin 2gunde 1yaziyo seni gormek istiyorum diyo ne demek bu?
Tamam o zaman tekrar birlikte olmak istiyor anlaşılan. Kocanla bu konuyu konuştunuz mu hiçç? Nedenini sormadın mı neden böyle yapıyormuş
kız zaten 1defa buluşucaz sonra bir birimizi tanimiyoruz demiş ama kocam yok ben seni tanimak istiyorum diyor israr ediyor
Çok sevmiş ki yine istiyor dimi?
Kocan aldatır seni dostum belki de aldattı ayrıl derim
Aralarinda bişey olmuş belli ki kocam kiza tadin hala gitmemiş ozlemişim deyip duruyor
O zaman 2 yolun var ya ayrıl ya da intikam al.
Boşanacak değil ya ama kizdan gercekten hoslaniyor beni gozden cikarmis?
sen ayrıl
kız zaten 1defa buluşucaz sonra bir birimizi tanimiyoruz demiş ama kocam yok ben seni tanimak istiyorum diyor israr ediyor
Ayrılmaktan başka çaren yok.
Kocam o kizi mi dusunuyor yoksa hoşlaniyor mu gecici heves değil mi?
Bu seni ne ilgilendirir ki seni düşünmüyor seni aldatıyor?
Emin olmak istiyorum
Mesajlar yeterli bence
Seni birakmam diyor kiza dayanamiyorum sensizlige demis gecen hafta
ALDATMIŞ işte dalga mı geciyorsun
Belki kizin aklini karıştırmak icin soylediyi yalanlar olamaz mi?
Sen kendine yapılanı anlamamak için ısrarcısın bence
Seviyo mu kizi
S. kmiş bile olabilir
Aralarinda bişey olmuş fark ediyorum yakinliktan sonra kocam surekli ozledim seni gormek istiyorum seni istiyorum deyip duruyor 2gunde 1
Eee ayrıl işte
Ne demek bu geçici heves mi?
dm yazsana bi
Abla Türkçe hocanın aldığı maaşın kuruşlarını...
Sinirden ne yazdigimi biliyor muyum
Nee
Seviyor beklentisi var ve ilk fırsatta bozar kardeşim net yorum sana
Aşk ve başka bir şey de kabarmış kaçak et kesecektir elbet.
Seni gormek istiyorum demis kiza ne demek?
Geçici heves değil o kızla birkez birlikte olduğunda sürekli olmak isteyecek kızın da ilki olduğu için o hep isteyecek herkesin ilki özel güzeldir aşk olmaya başlayacak sonra da aralarında seninle olan azalacak onunla artacak
Belki de coktan artmis kız zaten 1defa buluşucaz sonra bir birimizi tanimiyoruz demiş ama kocam yok ben seni tanimak istiyorum diyor israr ediyor
Kocan yeni arayışta kızda dediği gibi kız ise sana geçmiş olsun kardeşim
Yani kocam o kizi mi düşünüyo sürekli?
Tabiki de senle olmuş olan artık farklı tat his heves...
Her gün kabak yenir mi yenmez diyen erkeklerden senin kocan
Seni birakmam diyor kiza dayanamiyorum sensizlige demis gecen hafta
Diyorum ya işte sana geçmiş olsun ve halen duruyorsun birde o evde bir dakika durmam heee duruyor muyum aynısını yap bakalım ne oluyor?
Onun ki can senin ki can değil mi?
Erkek yapınca erkektir yapar kadın yapınca başka bir şey yok ya.
G
Gecici heves değil yani dimi?
Geçici heves böyle mi olur?
Değil tabikide.
Belki kizin aklini karıştırmak icin soylediyi yalanlar olamaz mi?
Hayır bence değil.
Seviyo yani kızı
Evet kabullenmesi güç senin için neden özler özledim der.
Gerçekleri görmelisin
Bekar abisi var neden evlendirmiyo kizla peki sık sık görmezler mi bir birlerini
Bekar abisi napcak haz meselesi his meselesi bu adam abisine dese abisi için uğraşır kendi için uğraşıyor
Yani 1defa buluşmakla her şey bitecek mi yani kiz tutturmuş sadece 1defa buluşucaz sonrasi dahasi yok diye
Kardeşim kızı sevicem anladığın dilden anlatim kızı bozacak bozdu mu?
O kızın da istediği oldu.
Adama da değişiklik kızın da ilki senin adamda artık tecrübeli bir birey o kızı * zevkten öldürür sonrasında o kız senin kocan olacak adamı azdırıp azdırıp çağıracak sik beni dayanamıyorum doyamıyorum diye.
Bi bitmesin be komşu kzıı da komşu kızı. Farklı fanteziler mi deniyorsun ne ediyorsun
Evlisin ama gencecik kiza senden hoslaniyorum keşke bekar olsaydim senle evlenirdim sevgilim ol diyor ne demek bu?
Kaç gündür aynı soruyu soruyorsun. Git kocana sahip çık bu kadar rahat davranma. Ne dmeek bilmiyor musun
Lutfen soyle ihtiyacim var tavsiyelerinize ne demek?
Aldatıyor işte. Onla birlikte olmak istiyor
Peki sen burada ne oluyorsun
Kocam neden kizi tanimak istiyor?
Çünkü onla birlikte olacak
Yani hoşlaniyo kizdan belki de seviyo dimi?
Sevmekle alakası yok. Kızla birlikte olmak için seks yapmak için kızın yanında
Bu kadar mi önemli erkeklere seks?
Ya sen niye hiç kıskanmıyorsun. Önemli evet ama kocam o senin sahip çık senle yapsın niye başkasına izin veriyorsun ki
İstedikten sonra ben ne yapa bilirim ki istemeseydi
Neyi istemeseydi ya
Kizi
Karısı değil misin sen. Ayrıl o zaman
Yani 1defa buluşmakla her şey bitecek mi yani kiz tutturmuş sadece 1defa buluşucaz sonrasi dahasi yok diye
Ya aldatıyor diyorum sen bir defa diyorysn. Bir defayla da kalmaz zaten
Aralarinda bişey olmuş fark ediyorum yakinliktan sonra kocam surekli ozledim seni gormek istiyorum seni istiyorum deyip duruyor 2gunde 1
İllaki olmuştır aldatıyor zaten. Sen niye bu kadar rahatsın ya
Sevmekden cok ona karşı istegi cok fazla işin cidden zor
Abla kaç kere soracaksın aldatıyor işte kocan
Ge
Geçici heves değil mi yani?
Ne fark eder ki
Yani duygulari mi var kiza? Evlisin ama gencecik kiza senden hoslaniyorum keşke bekar olsaydim senle evlenirdim sevgilim ol diyor ne demek bu?
Daha ne kadar açık olabilir
Yani ne demek?
OFFF KIZI * İSTİYOR İŞTE NE DUYMAK İSTİYORSUN
Ahahahah anlamak istemiyor galiba kabullenemediğinden.
@baylibidos kız zaten 1defa buluşucaz sonra bir birimizi tanimiyoruz demiş ama kocam yok ben seni tanimak istiyorum diyor israr ediyor
o kızda geçenlerde buradaydı
Oyle mi ne yuzle
sen hala boşanmayıp buraya yazıyorsun ya
öyle düşün
güzel hikaye moruk
He aynen sagol
Komsu kızı fantazin mi var mahmut abi
Aynen
Afferin sana
Özelden konuşalım anlat iyice
Ne
Konuşmak istersen ayrıntılı anlata bilirsin
Detaylı anltsana
Bu kadar yeetmezmi
Tkp at dty lazm