Arkadaşlar ben kocamın arkadaşına aşık oldum elimde değil başına gelen var mı? detayı okur musunuz?

Bakın size olayı anlatayim kocamla 3 senelik evliyim severek evlendik 40 yıl düşünsem tahmin etmezdim onunla evliyken başkasına aşık olacağımı çünkü benim gözüm asla dışarıda değildi hayatım kocaman ibaretti sosyal ortamim bile yoktu hep onu memnun etmek için yaşardım ve gerçekten çok seviyorum ona o kadar bağlıyım ki millet bu devirde böylesi kalmadı derlerdi kocama olan sevgim ve aşkım için amaa bir kaç aydır eşim bana kötü davranıyor yani bana saygısı kalmadı beni hep aşağılıyor çok fazla küfür ediyor bana bir kaç kere de el kaldırdı ve çok tartışmaya anlasamaaya başladık bir kaç aydır onun ufak şeylerden dolayı onun büyük hakaretlerini aşağılamalarini küfürlerini çekiyorum o bana küfür ettikçe ben hep onu canım cicim dedim aramız kötü olmasın ayrılık olmasın diye ama ne yaptıysam ne ettiysem düzelmedi baya değişti bana karşı ondan soğumaya başladım bana olan kötü davranışlarindan dolayı ilgiye sevgiye aşka şefkate merhamete çok aç kalmaya başladım artık bide benim kıskançliklarimdam bunaldıgini söyledi neyse bunun bir arkadaşı var onun bana bakışlarını gördüm daha sonra instagramdan bana istek attı hikayelerime kalp attı bende zamanla ona aşık oldum aklımdan çıkmıyor sürekli istemsizce onu düşünüyorum onu görmek istiyorum onun yanında olmak istiyorum pazartesi eşimin kankasinin nişanı var o da orada olacak onu orada görecem diye heyecan var elimde değil yaa benimle ayni durumu yaşayan var mı çok zor?
Güncellemeler
+1 yıl
Detayin hepsini okur musunuz okuduktan sonra ki yorumlariniz benim için çok önemli o yüzden hepsini üşenmeden okur musunuz 🙏
Arkadaşlar ben kocamın arkadaşına aşık oldum elimde değil başına gelen var mı? detayı okur musunuz?