Eski sevgilim aldığı hediyelerin lafını yaptı, çok ayıp değil mi?

Aslında olaylar çok uzun ama kısaca anlatacağım. Netten biriyle tanıştım sevgili gibi bir şey oldum. 1.5 ay konuştuk benle evlenmek istiyordu ama ben onu hoşlanmadığım hatasından dolayı bıraktım. Bu süreçte bana 2 hediye almıştı kutu gül ve boonnyfood. Ben haklı olarak onu bıraktığım halde başta yalvardı baya haftalarca baktı dönmüyorum beddualar etmeye başladı çoluğundan çocuğundan çıksın hediyelerim falan diye ve ben bununla bir kez bile buluşmadım. Uzak şehirlerde yaşıyoruz 3. ayımızda buluşacaktık. Takıntılı baya çıktı şimdi onu bırakalı 3. aya girdim. Hala yazıyor arıyor savcılığa bile verdim hala peşimde tek cevap alamamasına rağmen aç telefonu sadece konuşacağız yazmış beyni yok bunun algılayamıyor. Bir kere bile görmediği insana kul köle oldu. Ne kadar ayıp rezil bir durum. İstemiyorum diye iyice ahlaksızlaştı. Hatta bilerek şöyle mesajlar atmış paramı aldın kandırdın beni falan hatta yakın arkadaşım onu hiç tanımaz ikiside adlarını biliyor kız için bile paramı aldı diyor. 1 tl parasını almadım 2 hediye sadece. İğrenç birisi midem bulanıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Aşırı ayıp değil mi?

Güncellemeler
+1 yıl
…..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu pzvnnkkle bir şeyden kavga ediyordum benim aileme ecdadıma sövdü bende tabi aynen onunkilere. Sonra milyon kez iyi özür yalvarmalı mesajlar attı ama daha dönüşü yoktu sınırımı geçmişti. Ölsem affetmem yani. Ona rağmen sanki yaptığı az bir şeymiş gibi utanmadan yüzsüzce hala peşimi bırakmıyor güya onu kandırmışım nasıl böyle hemen bırakmışım onu bıraktığıma inanamıyormuş 😂😂 lan daha ne yapacaktın da ayrılacaktık sanki Leyla mecnun aşkı. Birbirimizi görmedik anımız olmadı.
Eski sevgilim aldığı hediyelerin lafını yaptı, çok ayıp değil mi?