Dudaklar ne zaman birleşmeli? Bunun bir zamanı olmalı mı?

Dudaklar ne zaman birleşmeli? Bunun bir zamanı olmalı mı?

Ben hiç öpüşmedim sevgilim de olmadı ama kişiye göre değişir. Sevgililer arasında ilk öpücük, her çift için farklı olabilir ve bu kişisel tercihlere, duygusal olgunluğa ve ilişkinin gidişatına bağlıdır. İlişkiniz ne kadar uzun süredir devam ediyor ve ne kadar yakın hissediyorsunuz? İlişkinizin belirli bir seviyeye ulaştığını düşünüyorsanız ve birbirinize güveniyorsanız, ilk öpücük için daha uygun bir zaman olabilir. İlk öpücüğü yaşayacağınız yer ve atmosfer, önemli olabilir. Rahat, özel ve romantik bir ortamda olmak, her iki taraf için de daha olumlu bir deneyim oluşturabilir. İlk öpücüğünüze hazır olduğunuzdan emin olun ve partnerinizin de aynı isteği paylaştığından emin olun. Karşılıklı rızaya dayalı bir öpücük daha anlamlı ve güven vericidir. İlişkilerde herkesin duygusal hızı ve rahatlık seviyesi farklı olabilir. Kendinizi ve partnerinizi tanıyarak, duygusal olarak hazır olduğunuzu hissettiğinizde ilk öpücüğü yaşamak daha uygun olabilir. ilk öpücük kişisel bir deneyimdir ve sizin ve partnerinizin istekleri ve rahatlık seviyeleri doğrultusunda olmalıdır. Eğer ilk öpücüğü yaşamak için hazır hissediyorsanız ve partnerinizin de aynı şekilde düşündüğünden eminseniz, cesaretinizi toplayarak bu güzel deneyimi yaşayabilirsiniz. İletişim ve rıza, herhangi bir fiziksel temasın yaşanacağı zamanda çok önemli olan faktörlerdir.
Merhaba,
Sevgili ile ilk öpücüğün zamanı yok. Yeri yok. Mekanı yok. Bu tarz şeyleri düşünmem. Çokta saçma buluyorum. Biz daha yeni sevgili olduk, ama daha erken, biraz daha bekleyelim falan filan yalan dolan ne gerek var yani beklemeye, bekletmeye! 😅
Dalgalar kumsallarda mutluluk dudaklarda! 🥰
Kendime güvenirim yanlış yapmam, o yüzden ilk fırsatta yapışırım dudaklara, ortamda müsaitse saatlerce öpüşmeli, en azından ben öyle yaparım! 😅
Sinan Özen'in dediği gibi, öpsene beni Ahu! 😅
Murat Başaran'ın dediği gibi Azıcık ucundan yetmez! 😅
Aşkı doludizgin yaşamalı yesss😅
Her türlü kesinlikle 😅
Cevap
50Cevap
İçinden geldiğinde vakit beklemeye gerek yok sevgiyi bulduğunda
Hemende olabilir biraz zaman geçince de bu biraz da önceki samimiyete bakar
Zamanını bilinmez... en beklenmedik zamanda yakalanırsan en güzeli.. hararetli şekilde tartışırken yanaklarıni ellerinin arasına alıp dudağına yapışsa mesela.. veya uçan balonda belinden tutup dudaklarına yapışsa da kaçacak yerin olmasa.. ansızın olanı.. kaçacak yerinin olmadığı bir yerde olması.. en makbul olanıdır. ha birde sinemaya gitmek bu işin raconudur.. gizli saklı kaçak göçek bir öpücük.. diğer tüm olası öpücükleri sollar..
Ooo çok iyi 🩷
Tecrübe yine sahnede esti acemiler dinledi:)))👏👏
İlk üç buluşma öpüşme için çok erken. Sonrasını güven, iletişim ve karşılıklı uyum ile çekim belirler. Fakat güven yoksa çekim beşpara etmez özellikle kadın kendisini korumalı.
Onun zamanı gelince o çekime karşı koyamıyorsun oluveriyor zaten, o yüzden plan yok akışa bırakın
Yani ilk günde olmamalı tabii ki ama bunun için en uygun an kovalanmalı çok da geç kalınmadan.
İlk öpücük ne kadar uzun sürerse o kadar keyif verir. O yüzden bence bir kaç yıl falan beklenmeli. Yani kişilerin sabrına bağlı biraz da 😅 😂
Birkaç yıl az değil mi daha uzun bekleseydin 🤣
Maksat maksimum keyfi almak 🤣 duygular iyice oturduktan sonra daha özel oluyor 😅 güven bana 😅
Hmmm peki ilişki uzmanı öyle olsun hdhdhd
Daha uzmanlık alamadım. Asistanım 🤣😅😂
Aaaa kimin asistanısın acabaaaa😅
😅maalesef senin 🤣😅😂
Maalesef mi 😒😒😒😒
🤣🤣 elim sürçtü. Iyi ki diyecektim 🥲😅😅
İki tarafında bunun olması gerektiğini hissettiği an olsa nasil olur jdjf
En doğru an işte 👍
Yess😂
Yav çok göreceli bir şey bu. İlk buluşmada on level bir kerede atlayan da var. İlişkinin düzeyi ve tutkunun oranı, libido, niyet falan derken...
Yani ilk bulusmada opusmede sonra erkek sürekli yatağın yolunu gözler seni kolay elde eden erkekte çabuk soğur biraz beklenmeli ama fazla abartıp tadinida kacirmamali
İlk geceden veya 2 3 te olabilir herşeyi tatmak ve yaşamak lazım doyasıya sonrası tartılır ve içinde kendisi yolunu bulup duygularına deyecektir bağzı kişileri bu durumda aşık edip tutsak bırakabiliyor mesela 🤷öpüşün tanışır tanışmaz abi ölümlü dünya mezaramı götürcez dudakları veya özel vücut kısımlarını salın bi ya 😉🤗🔥
5. günün şafağında :D
5-6 kere görüştükten sonra olabilir ama bunun kesin bir zamanı yok bence. Her çift kendi zamanına göre öpüşür...
Sohbetin en hayati finalinde, ateşimiz harlandığında, şartlar olgunlaştığında...😄😆😅😅😂🤣😁🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Bunun zamanı yok planlanarak yapılan bişey değil bu ilişkinin akışına göre değişir
İki taraf da bunu istedikleri an, zaten o an doğru andır.
herifim ile ne zaman canımız isterse doğru zaman o andır
O karşındaki kişiye ve aranızdaki çekime göre değişen bir şey
İlk öpücük, beyaz gelinlik giyinmişken anlamlı olur.
Hiç bir zaman olmasın bence masumiyetini kaybetmek
Ne zaman isterlerse öyle olsun bantlayacak değiliz ya 😃
İlk günün sonu olsun. Devamı varsa muck yoksa görüşürüz
Olayların gelişmesine bağlı. Benim ilk buluşmada olmuştu biriyle. Sonra da bir daha hiç olmadı zaten
yani kisiye bagli biriyle 1 ay opusmemistik oburuyle 1 haftada opusmustuk
Aradaki yakınlaşmaya bağlı bence herhangi bir zamanı yok
O an hesaplanmaz duyguya bağlı tarlaya domestes ekmiyon zamanı belli olsun ben ilk opucugumu kız bana küfür edince öpmüştüm
Evlenip helali olunca öpmeli insan..
Aksi halde dünyalık 2 dk zevk için ahiret hayatı kararır
Hiç olmamalı hak yoluna girmek şart
Evlendikten sonra bile caiz değil bebeğim sjjsje
Günah günah sjsjs
Biri yeltendiğinde diğerinin geri çekilmeyeceği zaman.
Bence ikinci uçuncu buluşmada yapilsa çok iyi olur
İlk buluşmada bile olabilir...
Taraflar ne zaman isterse
spontane oluyo zaten zamani mi var
Yükseldiğin zaman
Anın gelişmesine bağlı zamandan muaf bir durum bu
O ne oluyo kanka
İlk tanıştığımda olabilir masum bi öpücük
Öpüşmenin zamanı olmaz içten gelen birşeydir
Üçüncü görüşmede uygundur
Bencee birazcık uzatman gerek hemencecik olmaz
o anın geldiği hissedildiğinde