- Aile & Toplum konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim sevgilim ya da eşim bana böyle bir şey sormazdı soruyorsa da zaten bana güvenmiyor demektir bu noktada da zaten güvenim ve sevgim birden azalırdı benim çok kırılırdım sevgilime ayda eşime ve bir daha eskisi gibi olurmuydu bilmiyorum hata ayrılabilirdim bile.. bunun dışında cevap olarak da zaten yanıtsız bırakabilirdim ve ayrılırdım zaten. çünkü beni aldatmak ile suçlayan ya da bundan en küçük şüphe duyan biri beni sevmiyor demektir. ama insanlar için tavsiye verecek olursam Sevgilinin "Beni aldatıyor musun?" gibi bir soru sorması, genellikle duygusal bir endişe veya güvensizlikten kaynaklanır. Bu tür bir soru, ilişkideki güven ve şeffaflık duygusunun eksik olduğunu veya geçmişte yaşanan olumsuz deneyimlerin etkisiyle ortaya çıkabilir. Sevgilinizin bu tür bir soru sormasının altında yatan duyguları anlamak ve sabırlı bir şekilde dinlemek önemlidir. Duygusal olarak onu anlamaya ve desteklemeye çalışın. İlişkide açık ve şeffaf iletişim, güveni ve duygusal bağı güçlendiren temel unsurlardan biridir. Sevgilinizin endişelerini ve duygularını açıkça ifade etmesine izin verin ve siz de aynı şekilde kendinizi ifade edin. Suçsuz olduğunuzu belirtecek şekilde güven oluşturun. Karşılıklı olarak güveni inşa etmek, ilişkideki güçlü bir temel oluşturur. Eğer sevgilinizin güvensizlik duygusu, geçmişte yaşadığı olumsuz deneyimlerle ilgiliyse, bu duyguları anlamak ve onunla birlikte bu duyguları aşmaya çalışmak önemlidir. Daha fazla birlikte zaman geçirmek, birbirinizi daha iyi anlamanıza ve duygusal bağı kuvvetlendirmenize yardımcı olabilir. Eğer ilişkideki güvensizlik sorunu daha derin ve karmaşıksa, bir terapist veya danışman yardımıyla bu sorunları çözmek için çalışmak faydalı olabilir. Unutmayın, her ilişkinin kendi benzersiz dinamikleri vardır ve her iki tarafın da duygusal ihtiyaçları ve endişeleri önemlidir. Açık iletişim, anlayış ve birbirine duyulan güven, sağlıklı bir ilişkiyi desteklemek için önemli temellerdir.
14 Yorumla- +1 yıl
Oha Barış ya shsh sizin sevgiliniz sorarsa değil ki soru :D eğlence amaçlı aslında
- +1 yıl
Yok ben insanlara tavsiye verdim abla :D ahahs
- +1 yıl
Güzel tavsiyelerin için teşekkürler 😅
- +1 yıl
Rica ederim abla 😅 iyi geceler tatlı rüyalar ✨
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni aldatmam kendimi aldatmaktır sevgilim. Seni bulduktan sonra bu hayatta neyi kaybettim bir düşün. Seni kaybettikten sonra neyi bulabilirim.
Her şeyin aleyhime olacağının farkındayken seni aldatma ihtimalini düşünmüş olman bile benim senden korkmama, kendimden utanç duymama yeter.
Seni başkasıyla aldatmayı bir kenarda tut. Aramızda bir fantezi kurgulayıp içimden gele gele seni seninle aldatsam bile bunun insani/vicdanı sorumluluğunu, tarihsel yükünü taşıyamam.
Şu andan itibaren hala şüphelerin varsa devam etmeyelim ne olur. Bitirelim bu serüveni. Unutalım ilk bakışmamızı, unutalım tanışmamızı, unutalım tüm yaşadıklarımızı. Bu hikayeye bir nokta koyup bu oyunun son perdesini kapatalım. Bu aşk masalını burada bitirip kendi gerçeklerimize yürüyelim.
NOT: Şimdiiiii. Bu drama ile ayrılık talebimi ilettim. Eğer ayrılmayı kabul ederse yaşasın. Bağımsızlığımı ilan ettim. Eğer ayrılmayı kabul etmez de bana sevgiyle sarılırsa yine yaşasın.. Çünkü öbür hatun hem güzel hem akıllı, hem de en az benim bir tık üstümde çapkınlık potansiyeline sahip.
Günün birinde elbet doyuma ulaşıp onu da aldatacağım illa ki. Ama o kız bu tip üst level numaraları, psikolojik harp oyunlarını zamanında çok oynadığı için sökmez. Sonunda intikam almak için en önce davranıp beni aldatır. Aldatan çapkın, yakalanıp terkedilse bile önemli değil. Önündeki maçlara bakar. Aldatılan çapkının karizması da çizilir, kariyeri de biter.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu sorudan anlaşılıyor ki güven eksiği var bana karşı. O yüzden ayrılmak istiyorum.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 623 cevap paylaştı. 1. "Tabii! Her zaman sizi aldattığımı anlamaya çalışıyorum, çünkü bu gibi durumlarda bir şekilde bunu başaramazsam gerçekten hayal kırıklığına uğrardım. Kısacası, beni daha fazlasıyla tanımak istediğinizi anlıyorum."
2. "Evet! Her gün yüzlerce kez sizinle aldatır. Sizinle konuşmak için farklı bir dil kullanıyorum, farklı bir saç modeli ve bir takma isim kullanıyorum… Ama ne yazık ki, her seferinde yakayı ele veriyor ve yakalanıyorum. Çok üzgünüm."
3. "Hayır, asla! Bunu yapmaya gerek yok çünkü sizinle birlikte olduğum için yeterince heyecanlı zamanlar geçiriyorum. Ama şaka bir yana, her zaman dürüst olmaya çalışıyorum. Bir şeyleri size söylemedimse, sizi üzmemek veya kırmamak içindir."10 YorumlaBeni aldatıyor musun?
Evet. Veya hayır (açıklama ya da savunma gerektirir)
Şüpheler, yalanlar, suçlamalar, inkarlar muhtemelen ortaya çıkacak.
ya da dalgaya alıp geçiştirecek. Ve en yaratıcı olanı bence dürüst olmaktır bu tarz bir durumda.
Aldatıyorsa aldattığını kabul etmesi.
ya da aldatmıyorsa bunu söylemesi ve neden böyle düşündüğünü sorabilmesi. Genelde bu sorudan sonra duygular yükseldiği için sinir olma, güvensizlik açığa çıktığı için sakin kalmak zorlaşabiliyor. Herşeye rağmen konuşabilmek önemlidir.
Ve bir oyunun içinde sorulmuşsa "Evet" de geç sonuçta bu bir oyun olurdu sadece...10 Yorumla
🤣🤣🤣
İşin karikatür kısmı bu da bundan hariç olarak...
"Seni onunla onu da seninle aldatıyorum. Bil bakalım". derdim. 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
😃😃😃
Aldatıyorsan yaratıcı bir cevap yoktur doğruyu söylemek en doğrusu ama eğer öyle bir şey yoksa "seni ne yapıyor muyum?" Diye cevap verilebilir 😄
17 Yorumla- +1 yıl
He anlamamazlıktan geleceğiz yani 😅
- +1 yıl
Normal karşılık nasıl oluyor sence 😃
- +1 yıl
Yok be :D sanmam
- +1 yıl
İyi geceler kuzuş ☺️
+1 yılcevabım kesinlikle bu olurdu..
22 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D ayrılma sebebi
- +1 yıl
Kapı orada kimseyi tutmam..
+1 yıl2882928272 kişiyi aldatmis olmama rağmen hiçbiri birbirinden haberdar olmadi o yüzden bu soruyu hiç düşünmedim şimdi kejwjww
neyse hak etmeseydin aldatmazdim derdim sanırım 😅😅😅19 Yorumla- +1 yıl
Aldatılmayı hak eden olur mu hiç
- +1 yıl
olmaz tabiki aklıma baska bir şey gelmedi, güvenmiyorsan ayrılıyorum ben 😅
- +1 yıl
Sakın tek bi yalan daha söyleme ! Niye biliyor musun 🤔 çünkü inanırım 😢
- +1 yıl
hahahah şakasina bir yorum yapmıştım arkadaşlar şimdiye kadar sadece 1 tane sevgilim oldu oda uzun sürmedi zaten ejwjwjwj
- +1 yıl
Geri kalan 2882928271 kişi ; biz kendi kendimize gelin güvey olmuşuz 🤦🏻♂️
- +1 yıl
tabii ne sandın jwjwwj
- +1 yıl
Ölülerin bile senden alacağı var eyşannnnnnn 🤣
- +1 yıl
😅😅😅😅
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 
Aldatma konusu geçince aklıma gelir hep 😅
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha 😃😃
- +1 yıl
Özrün kabahatinden büyük samett😅
- Aile & Toplum konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılBen sormuştum. Bana verilen cevabı yazayım “canım ben dünyadaki tüm kadınların cenaze namazını kıldım” 😂😂
33 Yorumla- +1 yıl
Gayet tatmin edici olmuş :D
- +1 yıl
Diyen adam beni aldattı 😂hatta burdan sana da sarktı bana özelden yazar mısın diye
- +1 yıl
henüz tüm kadınların cenaze namazını kılmamış belki de namaz kılmayı bilmiyor 😅 kim acaba
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDerhal ayrılırım böyle bir ithamda bulunan beni üç ay en az telefonda dahi göremez.
20 Yorumla
+1 yıl
...
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Aile & Toplum konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yıl"Başkası ile beraberken de seni düşünüyorsan seni değil kendimi aldatmış oluyorum."
🙄😂
12 Yorumla- +1 yıl
shah cidden sinir krizi sebebi 😃
- +1 yıl
"Doktorlar Burak efsanesi" 😂
+1 yılEvet şu an seni aldatıyorum diyip görüntü olarak çok sevdiğim bir yemeğin fotosunu atardım ajshshs taze fasulye ile çok güzel aldatırım adamı
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel tiye almak bu 😃
- +1 yıl
Çok fena tiye alırım adamı 😂
+1 yılBu karikatür aklıma geldi 😄

Böyle soru gelirse sadece gülerim o kadar ((:
13 Yorumla- +1 yıl
shah iyiymiş bu :D
- +1 yıl
Nazar, büyü inanan çok olur, ordan yürür 😄😄
- +1 yıl
Tabii meraklıyız öyle şeylere djsj
doktorlar dizisinin bir sahnesi
evet aldattım. eğer başkasıyla birlikteyken de seni düşünüp aklımdan çıkaramıyorsam ve buna aldatma deniliyorsa evet aldattım.
sokratesin savunmasını tekler ahahahha
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
:)) Aldatmaya girer mi?
😂🤣😅🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Evet 😅
Cevap sahibi+1 yılAaaaa bak şimdi hatırladım hayatımda kimse yok 😅😂🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılO diğerleriyle benim aramda. Konunun muhatapı sen degılsın
11 Yorumla- +1 yıl
shshs 👏
+1 yıl"Cevanbını bildiğin soruları sormamalısın" diyip belirsizliği daha da artırırdım.
Üstelemeye devam ederse şu şarkıyı açar, beraber dinlerdik. d
https://m. youtube. com/watch? v=U9HBRXyA0Ts11 Yorumla
+1 yılO değil de.. sen dün gece neden geç geldin derdim 😅
11 Yorumla- +1 yıl
😅
+1 yılEvet seni ekonomi ile aldatıyorum zira habire skiyor derim
11 Yorumla- +1 yıl
ahahah iyiydi bu :D
+1 yılBu durumda sende aldaniyor musun 😄 sacmalarim 😅 bu soruyu soranla ciddi konuşulmaz zaten 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Hah doğru dedin sen onu 😅
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılharemimin gözdesi olman sadece sen olduğun anlamına gelmez kendine gel haddini bil dkldkldkld
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha 😅 nihayet yaratıcı bir cevap
O korku ve endişe işe çok orijinal bir cevap verebilen adam kendini bile aldatır 😁 ayrıca böyle bir insan sadece aldatmayı bırak çokta güzel yolsuzluk vs birçok işi çok rahat yapar :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Kızım delirdin mi sen? Saçma sapan konuşma ben sana tabiyimmm sen bana ne diyorsun seni zaten zor bulmuşum bide ikincisini nasıl bulayım neyse bir süre mümkünse görüşmeyelim
10 Yorumla
+1 yılHayır bu bir aldatma değil hayatımdaki muhteşem varlığın kıymetini daha iyi anlamak için normal bir kadınla bir kaç saat zaman geçirmek diyelim 😂😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir soru ki nasıl cevap verirseniz verin karşı tarafı ikna edemezsiniz aldatmasanız bile
21 Yorumla- +1 yıl
Tuzak soru kesinlikle tatmin olmuyor verdiğimiz cevaptan
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni gun icinde dusunmek hayalinle aldatmak sayiliyorsa evet hergun defalarca aldatiyorum hemde😎
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onların cinsel iltiyacını karşılamak zorundaydım. Bir nevi toplum hizmeti veya zekat diye düşün. Bende çok cinsellik enerjisi var ve toplum aç.
Denebilir.12 Yorumla- +1 yıl
Fedakarlık kraliçesi. d
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 YorumlaSenin iyiliğin icin aldatiyorum...
Şaka şaka... böyle asla demem zaten sevdigim kisiyide asla aldatmam...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. "Senden daha güzel bir kadın gosterebilirsen bana dusunebilirim" 😁
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 606 cevap paylaştı. Hayır sana kıyamadığım için başkasını kullanıyorum ndjcndjcjdkcv
10 Yorumla
+1 yıl"Hangi hallerde aldatma sayılıyor ki?"
10 Yorumla
+1 yılSeni o kadar çok özlüyorum ki yokluğuna dayanamadığım için bütün bedenlerde seni arıyorum. 😆😆
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır aslında onu senle aldatıyorum hahhahayyyyt!
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Gerçekten bunu mu tartışacağız? Sevmiyorsun yani beni
10 YorumlaHayır şimdilik deneme yapıyorum, bakalım aldatabiliyormuyum 😄🥳
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 senedir sevgilim bunu tam olarak sormasa da güvenmedigini hep dile getirdi hep en ufak şeyden güvenmedi neyse dersimi aldım ama bazı konularda hic öyle aldatacak biri olmadım ama suclandım bende keske aldatsaydım seni dedim ona bu sefer de bu kelimeye takmıs neymis sinirlenince her seyi yaparmışım sen beni sürekli gunahımı al ben zıvanadan cıkınca da neyse ya
10 Yorumla
+1 yılBunu soruyorsa güven bitmiştir. Güven de bittiyse o ilişki hepten bitmiştir..
10 Yorumla
+1 yılBunu soran insanın güven sorunu vardır ve o ilişki bitirilmelidir.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Çünkü sen aldatılmayı hak etmiyorsun. Derdim.
10 Yorumla
+1 yılTabiki bebeğim sen aldatılmayacak kadın mısın?❤️💃🏻
10 Yorumla
+1 yılNe zaman? Eğer dünden bahsediyorsa hayır, geçen haftasonundan bahsediyorsa evet. Gibi vb.
10 Yorumla
+1 yılkızınca böyle uyandırma fikri iyiymiş ha 😂😂😂
10 Yorumlakendine güveni olan bu soruyu sormaz ...
11 Yorumla“Nerde bende o şans bulamıyorum ki birini aldatayım” derdim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Rol icabı canım senaryo öyle. Benle alakası yok. Senaryoyu ben yazmadım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle olunca aklıma bişey gelmedi gerçekten yaşarsam ancak olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılAltalıdığını düşündürecek bir hatan mı var yoksa
10 Yorumla Ben öyle uygun gördüm derim
(Sülümanın en iyi sözü buraya yazılır gibi geldi)21 Yorumla- +1 yıl
😅😅
Soru üretmek zor mu?
.. bu kadar aynı türev sorular bana biraz zorlama iş gibi geliyor.
.. of aman Nalan!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatan biri neden seni aldatıyorum desinki yüreği olsa zaten arkadan iş çevirmez senden ayrılırdı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim Ben Mi?
Bunlar hep cafedeki kızların yani dış güçlerin oyunu canım😄10 Yorumla sarhostum sen sandim askim
11 Yorumla- +1 yıl
puahaha berbat 😃
- Aile & Toplum konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet demeyeceğine göre bu soru çok saçma
14 Yorumla- +1 yıl
Soru sana yöneltilmiş olsa diyelim :D
- +1 yıl
Eğer bu soruyu durduk yere soruyorsa ondan şüphelenirim. Kendisi yapıyor ki benim yapmamdan da şüpheleniyor. Kafamda deli sorular 😃
- +1 yıl
Aynı şekilde :D “ooo kişi kendinden bilir aşkım”ı yapıştırırım djdj
- +1 yıl
Cuk oturdu 😃
Yaz kızım 4 torba Çimento 3 kamyon tuğla 🗼🗼🦼
10 YorumlaSana zor katlanıyorum birde başkasının mı kahrını çekeyim
10 Yorumla
+1 yılHayııırrrr... Sadece senin bukadar yipranmani istemiyoruuuumm... Her şey senin içinnn...
10 Yorumla
+1 yılKendini aldatilacak bir kadın olarak görmen önce kendine sonra bana hakaret.
10 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun bana, öyle düşünmene mahal verecek davranışlarda bulunmuşum.
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat