Sevgilisi ile birlikteyken para taşımayan kız, sevgilisini banka kartı gibi kullanıyor mudur?

Sevgilisi ile birlikteyken para taşımayan kız, sevgilisini banka kartı gibi kullanıyor mudur?

Bence öyle olabilir ama kişiye göre de değişir belki de aralarında para lafı olmadığı için de böyle yapmış olabilir yani bilemeyiz Bu durumu kesin bir şekilde yargılamak için daha fazla bilgiye ihtiyaç vardır. Her insanın davranışları ve düşünceleri farklı olabilir, bu nedenle tek bir yorum yapmak doğru olmaz. Cüzdanını almayan bir kızın sevgilisini "banka kartı gibi" görmesi gibi bir durum söz konusu olabilir, ancak aynı zamanda farklı nedenler de olabilir. Cüzdanını almayan kız, belki de sevgilisi tarafından finansal olarak desteklenmeyi tercih etmiyor olabilir veya sadece kendisine ait bir bağımsızlık hissiyatı taşıyor olabilir. Bu durumda, sevgilisini banka kartı gibi gördüğü düşünülebilir. Ancak bu durumun diğer olası nedenleri de olabilir. Önemli olan iletişim kurarak ve anlayışla birbirlerini dinleyerek bu tür durumları anlamak ve çözümlemektir. Her ilişki farklıdır ve her iki tarafın da ihtiyaçları ve tercihleri birbirinden farklı olabilir. Bu nedenle, anlayışlı ve açık bir iletişimle sorunları konuşmak, ilişkinin daha sağlıklı ve mutlu olmasına yardımcı olabilir.
Merhaba,
Yanında sevgilisi var diye cüzdanını almayan kız sevgilisini banka kartı olarak görmüyordur. Bu o iki sevgilisi arasında olan bir şeydir. Örneğin ben kız arkadaşımın elini cebine atmasına, para harcamasına asla izin vermem. Ne gerekiyorsa ben öder, hallederim. Kendine şahsi kılık kıyafet bir şey de alsa ben karşılarım, hediyem olur. Bu benim hoşuma gider. Çünkü o benim aşkım, cüzdanı olsa da parası olsa da cebinde kalsın, lazım olur sonra, ben yokken kullansın. Ben varken o iş bende! 😅
Güzel düşünüyorsun ama kızlar bence elini cebine atmalı bu şekilde fazla ezikçe görünebiliyor 😒
Ezik görenler umrumda değil şahsen he aşkıma laf söz edeni ben kendim ezerim zati 😅
Ezik görünen kim ben mi anlamadım djdkd
O tarz kızlar tabiki 😅
Ben öyle düşünmüyorum katılmıyorum 😅 delikanlı adam hatununa para ödetmez o kadar kızın suçu yok sorun benle ilgili 🤣
İdeal erkek waoww😆😆
Teşekkürler senin güzelliğin de diğer iki görüşlerime de beklerim 🤣 misafir ol gel görüşüme 🤣
Cevap
18Cevap
Evet, sevgilisini banka kartı olarak görüyor. Başka bir açıklaması yok
Çok karışık olur bu durum. Ben kendimce böyle bir şeyi normal karşılar mıyım hayır. Yanımda hesap ödetir miyim hayır. Ama Kendi ihtiyaçlarını da ben alır mıyım hayır. Karımın ise kurban olurum ona cüzdan almasına bile gerek yok telefonundan dıt dıt okutsun harcasın. Canım karım benim
Olmayan karısına aşık oldu sjsjjddj
Tabee ne sandın 😂
Banka kartı gibi görmek biraz sert bir tabir olabilir. Arada artık paranın lafı olmuyor demektir. Yani kişilerin birbirinden ne beklediğine bağlı birazda.
Öyle düşünülmemeli aslında erkek varsa kadına düşmez o. diye düşünen tarafım 😃
Her zaman iyi niyetli taraftayız biz😅
👍👏🥀🌹💐
Tabisiiii 😀😜🤗
Gurursuz olmak benlik değil doğrusu. Sevgilimle çıksam bile yanıma mutlaka paramı alırım ve sevgilime bundan bahsetmem.
Görsün be aga ne olacak :D "aa benimde cüzdan evde kalmış haayaattııımmm :D"
Pekiiii eş olarak görmediğin biri olsaydı yeni başlayan bir ilişki mesela
Bir ilişki içindeysek aklımda eş olma ihtimali yatacaktır o nedenle onlara da aynı muamele yaparım. İlk buluşmalarda falan aynen devam ederim. Kızın beni bu yönde kullandığını öğrenirsem, anlarsam, keşfedersem ona göre hareket ederim ve o ilişki çıkar ilişkisine döner. Harcadıklarımın peşine düşmem ama bir daha ki ilişkilerde daha tedbirli olmaya çalışırım doğru insana denk gelme konusunda...
Genelleme yapmasak da olabilir shhsd nerde eşitlik hadi bakim jsjd
Genellemiyoruz aaa biz öyle kızlar değiliz jdjdjd
Ben eşitlikten yanayım sbbff evet genelde ben öderim ama
Yine de bana öyle muamele edildiğini düşünürsem soğurum ya shdb
Erkekler ödememeli bence ortak ödenmeli hesaplar bende böyle düşünüyorum haklısın soğutucu bişey çokk
Ya ortak olmasa bile bugün ben yarın o olur
Bir yerde enayi hissiyatı doğurur çünkü
Ortak dediğim öyle bir şey işte ama siz erkeklere göre bütün kızlar cüzdana önem veriyor
Genelleme yapmıyook perii sen yaptın bak şimdi jsbfnf
Genelde öyle düşünüyorlar diye bir güncelleme geçeyim o zaman sksjdj
Yanii senin ilk dediğinden sonra bana genelleme yaptın baak 😂😂 kendinle çeliştin periii yazdım bunu ahsh
Ben çelişmem arada kafam karışabilir hsjsjd sende hemen yazıyosjn yaa aşkolsun😅
Ben gördüğümü söyledim bilemem artık nsnfg neyse affettim hadi 😅
Sghshs çok saol 😅
😂😂🍁
😅🧚
Erkek ödemek istiyorsa ödeyebilir ama cüzdan taşımamak öyle gördüğünü gösterir.
Ben abim ve babamla dışarı çıktığımda yanıma cüzdanımı almam çünkü onlar o an benim için banka kartı gibi oluyor 😅
Banka kartı gibi görmek değil ama erkek zaten kıza hesap ödetmiyorsa kız neden cüzdanını yanına alsın😂
Aaaa ne muhteşem bir soru 😅 😂 konu bensem elini cebine attırmayacağımı bildiği için yanına almamıştır 😅 😂
Niye alsın ki cüzdanını? Ben o kızın güzelliğini yiyorsam o da benim paramı yiyecek. Hayat farklı kulvarlarda müşterektir.
@Kerem0506 Daha güzelini bulursam önce benim şutlamayacağım ne malum. Bir kadına sahip olduğun sürece masrafı sana aittir. Sen ona besleyeceksin cankuş. O seni değil.
İkincisi; kadın ulaşabildikleri içinde maddi olanaklarını en iyi karşılayan tek erkeğe ait olmak ister. Erkek ise ateşini söndürecek çok kadına sahip olmak ister. ABAZANLIK ERKEĞE HASTIR, KADIN MADDİYATA HASTADIR SADECE ERKEKLERE DEĞİL.
Aynen öyledir... "Her şeyimi erkek ödesin" Aşşkıım Gratis'e girelim mi?
Borç seneti imzalarsak sorun ortadan kalkar. Tabiki de faizli ödeyecek o ayrı mevzu.
Gibi değil öyle bence ☺️ erkeğe kart gözüyle bakıyor
Sürekli yapıyorsa evet
Merkez bankasından hallice yazık adama
O kız dünyanın en ezik insanıdır
Ne yazık ki evet genelleme yapmayayım tabi
Enayi diye görüyordur
Hayır olması gereken durum bence
Uzak durulması gereken insan tipi
Ne kadar ayıp.
Maalesef evet.
Cevap sorunun içinde zaten 😂😂😂
Başka ne görüyordur