Aşk İlişkileri Neden sevgilim olmuyor milletten hoşlanan var benden yok neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Niye yani neden olmuyor olanlar nasıl yapıyor milletten hoşlanan var benden yok Güncellemeler+1 yıl Ne zaman olacak Güncellemeler+1 yıl Moralim çok bozuk Neden sevgilim olmuyor milletten hoşlanan var benden yok neden? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zamanla olur 🙄bu soruyu sormaktan yorulmadın mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yorulmadım Yorumla Soran +1 yıl 28 oldum bakan yok Yorumla u 27esmerim +1 yıl Umarım olur yoksa başımıza kalcan🙄 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor işte kafayı yicem Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Karekterinle alakalıdır belki, sonuçta görünüşte bi yere kadar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karakterim çok düzgün herkes söyler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zamanla olur 🙄bu soruyu sormaktan yorulmadın mi
Yorulmadım
28 oldum bakan yok
Umarım olur yoksa başımıza kalcan🙄
Olmuyor işte kafayı yicem
Karekterinle alakalıdır belki, sonuçta görünüşte bi yere kadar
Karakterim çok düzgün herkes söyler