Aşk İlişkileri Erkek arkadaşımla her şeyi yapıyoruz ama buluşmaya gelmiyor, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor buluşmaya gelmiyor, arzulayan erkek buluşmaz mı ya? Güncellemeler+1 yıl utanıyorum diyor hqhahahah Erkek arkadaşımla her şeyi yapıyoruz ama buluşmaya gelmiyor, neden? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. dememki yeteince arzulamıyor birde su an ki fb var bir tane görüşmek istiyor ama ben gidemiyorum işlerim çok yoğun 0 0 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Seninle sadece seks için mi buluşuyor diğer zamanlarda gelmiyor mu? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır hiç buluşmadık Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. buluşur bu arada :D bi erkek olarak kız arkadaşımı görmediğim, birlikte bi şeyler yapmadığım günüm iyi geçmez. 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl :) Sana karşı duygusal bir bağı yok. sadece zükü sana bağlı gibi. sevişmelik birisin onun için 0 0 Yorumla
Sinan0161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Önce mastürbasyon yapiyordur hevesi kaciyo o yuzden gelmiyor 0 0 Yorumla
Denizinkızı01 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Buluşmamak için her hangi bir sebep sunuyor mu istemediği için mi yoksa gerçekten geçerli bir sebebi var mı ona dikkat etmen gerek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl çalışıyor. Yorumla Denizinkızı01 +1 yıl O zaman geçerli bir sebebi vardır her fırsatta görmek ister aslında izinli zamanlarında da buluşmaktan kaçıyor mu? Yorumla Soran +1 yıl vardiyaları çok değişken… izinli olsa bile işten gece çıktığı için uyuyor Yorumla Denizinkızı01 +1 yıl Sana zaman ayırmaya çalışıyor mu peki? Yorumla Soran +1 yıl ayırıyor evet Yorumla Denizinkızı01 +1 yıl O zaman işi olduğu için zaman buluşamıyordur tabi o da istiyordur ama durumlar el vermiyordur bu konuya kafanı çok yorup kendini üzme derim Yorumla
Cacana Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Vaktı oldugu halde gelmıyorsa sıkıntı ya gıdılmezmıı 0 0 Yorumla
karyağsınartık Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Demek ki yeteri kadar arzulamıyor ve senin gibi istekli değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaderimi talihimi skm Gel beni al lan gel beni al 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mood Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. kıymetini bilmiyor yani :/ 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. daha hiç mi buluşmadınız? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tecrubesızse korkuları vardır ya sence? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtlamadın Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. g. tü yemiyordur onu yapmaya :) 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İstemiyo 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlginç.. 0 0 Yorumla
l_Sude_l Takip Et Xper 4 Yaş: 121 +1 yıl Canı istemiyor demekki 0 3 Yorumla saulMed +1 yıl Nasil Yorumla l_Sude_l +1 yıl Seçeneği çoktur arada bununla takılıyor işte Yorumla saulMed +1 yıl Aga be. Kaclisin sen bu arada Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Taktiği uygula uçarak gelir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne taktiği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu nası 2 satırla anlatayım gizliymişsin Yorumla Soran +1 yıl anlatma o zaman aq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
dememki yeteince arzulamıyor birde su an ki fb var bir tane görüşmek istiyor ama ben gidemiyorum işlerim çok yoğun
Seninle sadece seks için mi buluşuyor diğer zamanlarda gelmiyor mu?
hayır hiç buluşmadık
buluşur bu arada :D bi erkek olarak kız arkadaşımı görmediğim, birlikte bi şeyler yapmadığım günüm iyi geçmez.
:) Sana karşı duygusal bir bağı yok. sadece zükü sana bağlı gibi. sevişmelik birisin onun için
Önce mastürbasyon yapiyordur hevesi kaciyo o yuzden gelmiyor
Buluşmamak için her hangi bir sebep sunuyor mu istemediği için mi yoksa gerçekten geçerli bir sebebi var mı ona dikkat etmen gerek
çalışıyor.
O zaman geçerli bir sebebi vardır her fırsatta görmek ister aslında izinli zamanlarında da buluşmaktan kaçıyor mu?
vardiyaları çok değişken… izinli olsa bile işten gece çıktığı için uyuyor
Sana zaman ayırmaya çalışıyor mu peki?
ayırıyor evet
O zaman işi olduğu için zaman buluşamıyordur tabi o da istiyordur ama durumlar el vermiyordur bu konuya kafanı çok yorup kendini üzme derim
Vaktı oldugu halde gelmıyorsa sıkıntı ya gıdılmezmıı
Demek ki yeteri kadar arzulamıyor ve senin gibi istekli değil
Kaderimi talihimi skm
Gel beni al lan gel beni al 😄
mood
kıymetini bilmiyor yani :/
daha hiç mi buluşmadınız?
Nasıl yapıyorsun gelmiyorsa
Arzulasa kaçırmazdı fırsatı
tecrubesızse korkuları vardır ya sence?
yanıtlamadın
g. tü yemiyordur onu yapmaya :)