Arkadaşlarım bile evli olduğuma inanmıyor, boşanmalı mıyım? O kadar iltifat alıyorum, kıskanmıyor. aramıyor, neredeyim kimle?

İş arkadaşlarım bile evli olduğuma inanmıyor. Yalan söylüyorsun diyorlar. Ben 5 senelik evliyim ama kendimle evli gibi hissediyorum. İş yemekleri oluyor, gel diyorum gelmez. Geç kalırım ( mesai) neredesin diye kolay kolay aramaz. Ben ararım nerdesin diye. Eşim aşırı ilgisiz. Evden işe , işten eve. Tek yaptığı tv izleyip, yemek beklemek. Aldattığını düşünmüyorum ot gibi yaşıyor. Severek evlendik noldu anlamadım. Çok mutsuzum. Boşanmak istiyorum zaten hayatımda bir fark olamayacak. İş yerinde arkadaşlarımız var erkek onlardan bile daha çok ilgi ve iltifat görüyorum. Eşime gel tanış diyorum ama umrunda değil. İlişkimizi kurtaralım diyorum ne var ki diyor. Sevdiğim adamı böyle görmek artık acıtmıyor ama üzüyor. Süsleniyorum, giyiniyorum çıkalım diyorum sen çık diyor arkadaşlarınla. Boşanmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Boşuyorum
Arkadaşlarım bile evli olduğuma inanmıyor, boşanmalı mıyım? O kadar iltifat alıyorum, kıskanmıyor. aramıyor, neredeyim kimle?