Aşk İlişkileri Kızlar, kadında maskülen mi yoksa feminen vücut mu daha çekiyor sizi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Feminen daha çok etkiliyor beni Maskülen daha çık etkiliyor beni Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, kadında maskülen mi yoksa feminen vücut mu daha çekiyor sizi? Cevapla Kadın Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FilozofKarı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yine maskülen ve feminen ne demek bilmeyen biri daha. Ayrıca bir kadını, baska bir kadının bedeni niye ilgilendirsin? 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Neymiş öğret bakalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lezbiyen değilse neden bir kadının vücudu diğer kadını etkilesin 🤔 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Göz zevki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin hoşuna gidiyor sanırım kadının kadından hoşlanması falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göz zevkiyse erkeklere sormak gerekir bu soruyu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Feminen bir vücutla maskülen bir tavır ve tarz daha çekici sanırım bana göre. Yine de her türlü 👑 WOMEN 👑 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bak sondaki yakışmadı, taç krallara yakışır ancak Yorumla Soran +1 yıl ☕ Bu daha iyi gidiyor size 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl MEN ☕️☕️☕️ Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Sanada günaydın pembe görünümlü mavi kardeş👍 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mavi görünümlü olduğunu zannediyordum prenses Yorumla Matmazel58 +1 yıl He soru ne alaka 🤣🤣 Yorumla Matmazel58 +1 yıl Ayrıca bu şekilde dememin sebebi içindeki kızı at dişarıya ☺️ Lezbiyenlerin soracağı bi soru olmuşta Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Erkekte maskulen vucut 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kadında? Yorumla
Yüksektopukk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Lez miyim ne alaka bu soru 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yine maskülen ve feminen ne demek bilmeyen biri daha. Ayrıca bir kadını, baska bir kadının bedeni niye ilgilendirsin?
Neymiş öğret bakalım
Lezbiyen değilse neden bir kadının vücudu diğer kadını etkilesin 🤔
Göz zevki
Senin hoşuna gidiyor sanırım kadının kadından hoşlanması falan
Göz zevkiyse erkeklere sormak gerekir bu soruyu
Feminen bir vücutla maskülen bir tavır ve tarz daha çekici sanırım bana göre. Yine de her türlü 👑 WOMEN 👑
Bak sondaki yakışmadı, taç krallara yakışır ancak
☕ Bu daha iyi gidiyor size 😀
MEN ☕️☕️☕️
Sanada günaydın pembe görünümlü mavi kardeş👍
Mavi görünümlü olduğunu zannediyordum prenses
He soru ne alaka 🤣🤣
Ayrıca bu şekilde dememin sebebi içindeki kızı at dişarıya ☺️ Lezbiyenlerin soracağı bi soru olmuşta
Erkekte maskulen vucut
Kadında?
Lez miyim ne alaka bu soru
Feminen
Feminen tabi ki.