Üni okuyorum ama erkek kardeşim ve annemle ve benim kendi maddi gelir kaynagim yok okuduğum bölüm bilgisayar müh.
Özgür olmak için orada bekliyor ruhum sanki an meselesi herseyi atip mutlu ve özgür olmayı istiyor
Bu ruha ne iyi gelir
Tavsiyenize ihtiyacım var biraz olaya dışarıdan bakan biri olarak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yakın zamana kadar ben de sorguluyordum bunu
Sonra noldu peki
Yakın zamana kadar sadece 1 çocukluk aekadaşım bir de liseden yakın arkadaiımla sadece görüşürdüm şimdi onlarla beraber yakın geçmişte sağdan soldan tanıştığım insanlarla muhabbet kurmaya başladım lisedeki çok görüşmediğim bazı arkadaşlarımla görüştüm geçenlerde toparladım
Benim lise berbatti hatirlamak bile istemiyorum
Bitek spora gidiyorum yani ama bunu istemiyorum ki ben mesela yeni yerler ve insanlar kesfetmek istiyorum ama nasil
İlgi alanların ışığında bulunduğun ortamları çeşitlendirebilirsin mesela ben ortaokul yaşlarımdan beri siyaseti çok severim gittim ilçedeki İyi Parti teşkilatına katıldım oradan birileriyle tanıştım geçen seçimlerde görev aldım orada arkadaşlar edindim 2 turda çaycı kültürüm var çoğu zaman orada karşılaşıp konuştuğum insanlarla samimiyetim son dönemde hızlandı ezcümle sevdiğin ve ilgi duyduğun alanları gösterebileceğin sosyal ortamlara gir
Haa anladım konu aileye deginiyor birda izin vermeme ya da burnundan getirme olayı var bizde ve evde böyle şans ola ki bu annem erkek kardeşim ve ben aynı unideyiz
Benimkiler fanatik akpli onların da haberi yok iyi parti üyesi olduğumdan hatta 4 senedir müdavimi olduğum çaycıdan bile haberleri yok hep bir şekilde sakladım işime karışılmasından nefret ederim
Mudavim ne bilmiyorum Google yazmaya usendim hshsh
Ben de aynı ya sorun ne biliyor musun baskıcı aile maddi kazancimin olmaması ve üni diye belki iyi gelir dedim orada da hem derslerden kaldım depression yüzünden hem de erkek kardeşim ve annem benimle aynı yerde ogreciyiz
Müdavim = sürekli gidip gelen oranın olmazsa olmaz kişilerinden
Seni en çok annen ve erkek kardeşinle aynı okulda olmak zincirliyor hiç mi boş zamanlarında yalnız kalamıyorsun
Hmm anladım ama napiyorsunuz ki orada
Maalesef kalamiyorum yurda çıkarım belki hiç bilmiyorum Şu an
Sevgilim sosyal çevrem olsun istiyorum yani ama işte baskıcı aile hiç modern değiller çok eski kafalilar ve ben dün nobet geçirmek seviyeye geldim aynı nefret ediyorum yani bunu da kız kardeşim söylemiş anneme o yüzden çocuk gibi karsilarina oturup mahkeme yapmislar Allah akil versin bunlara
Çay içiyorum bazen kulaklığı takıp şarkı dinliyorum tam da şu an yaptığım gibi bazen de oradakilerle sohbet muhabbet dönüyor
Yurda çık rahat edersin zaten başımıza ne geldiyse lanet olası "türk aile yapısından" Geldi
Kime nasıl mahkeme yapıyorlar
Bana yapıyorlar
Ailece oturuyoruz söz hakkı veriyorlar vs vs
Hmm anladım çay ve muzik
Sen ne yap ne et kurtul onlardan
Caliscam
Aslında çok basit hangi şehirdesin
Tavsiyenizi bekliyorum o zaman
Büyük bir yerde mi yaşıyorsun
Baku de yaşıyorum
Oraysa sıkıntı biraz nasıl bir yer oldugunu bilmiyorum
Genel tavsiyeye ihtiyacım var o yüzden