Dış görünüşüne alay eden birinden sana hayır gelmez her ne olursa bir insan kimse için kendini değiştirmemeli bu kişi sevdiği olsa bile ben senin yerinde olsam bana böyle kırıcı laflar söyleyen ve kendimi değiştirmemi isteyen birinden direk ayrılırdım sen de ayrıl bence
seven sevdiğini her haliyle sever demek ki sevmiyor bir gün ağlarsın iki gün ağlarsın üçüncü gün olunca eehh der yoluna bakarsın şu kısa hayat kimse için üzülmeye değecek bir hayat değil aklını başına al
Merhaba burada kimse bir sosyolog veya psikolog değil. Hayatınızın ve geleceğinizin daha iyi şekillenebilmesi için tanımadığınız kişilerden ziyade yakın çevre veya profesyonel destek almalısınız...,
Senin kilonla uğraşacağına bir sehpa olmaya gayret etsin mesela... Daha değer diyemiyor. Çok aradın mı? Uzaklaş. Eziyet olur, dert olur dabaşka bir sey olmaz bundan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bacım sen slk mısın. böyle yaratıklar la ne işin var. bunlar dünyanın mikrobu böceği gibi empati yoksunu, yaptığı ile dediği tutmayan embesiller. Sen kimsin de milleti değiştiriyorsun ulan it derler adama.
soru eklerini ve bağlaç olan "de"yi ayırmayan, değer yerine deyer yazan, tamam yerine tm yazan, uyuyamamıştım yerine uyuyamamışdım yazan biriyle muhattap oluyorsun. ben kendine değer verip de ana dilini konuşamayan bi adamla zaman harcayan kadın görmedim. kusura bakma aşağılık psikolojisindesin ve özdeğerin düşük
Seni sevmek istiyor ama kiloyu sorun ediyor. Aslında farklı bir üslupla söylese aranız bukadar soğumazdı. Tamam zayıflıcam ama sende bana destek ol falan desen birlikte daha iyi olurdu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Midem bulandı son mesajından ayrıca ona ne senin görünüşünden
Ozamn bilmiyorum bi anlık boşluğuna mı geldi moralimi bozuktu. mesajlara bakılırsa oldukça umursamaz bi tavrı var. insan nezaketen gönlüni yapmaya çalışır öyle çıkar uyur