Kör bir sevgilim var?

evet başlıktada belirtiğim gibi kör bir kız arkadaşım var onunla 3 senedir arkadaş tık ama o bana karşı başka şeyler hisediyormuş daha doğrusu aşık mış 1 hafta önce bana aşkını itiraf eti ilk önce biraz incildim çünki ondan başka arkadaşım yoktu sonra evine gitim arkadaş kalmak istediğimi söliyicektim ama bana sölediği şeyler kalbimi parçaladı ve onu öptüm ve ilişkiye girdik artık sevgiliyiz onla arkadaş ken ne yapıcağımı biliyordum ama şu anda hiç bilmiyorum kör bir sevgiliyle ne yapılır ne edilir sinamaya gitsen gidilmez göremiyor tiyatro olmaz müzikale gide biliriz ama o kadar param yok parkta falan otursak diyicem olmaz yürüyüşe çıkamayız onla arkadaş ken hep evinde oturup sohpet ederdik müzik dinlerdik bazen ben onu dizlerimde veya göğüsümde masal okuyarak uyuturdum şimdi sevgiliyiz gine yapa bilirim ama sırf sohpet edemeyiz bir şeyler eklemem gerekiyor onu çok seviyorum içi çok saf kalbi çok temiz ve onu üzmek istemiyorum hep yanındayım her gün her saat ve ne yapıcağımı bilmiyorum çok masum çok saf hayatı boyunca benden başka arkadaşı olmamış benden başka ona şefkat gösteren olmamış hep çevresi onla dalga geçmiş okulda birkaç trajik olay da yaşamış sanırsam anne si ve babasının anlatığına göre bana onunla ilgilenen ilk kişi sensin dediler maşalah boyum posum da yerinde yakışıklıyım da milet beni kınıyor ama ben onu çok seviyorum kalbini seviyorum o göremiyen gözlerini seviyorum onun yanaklarını okşadığımdaki yüzünde alan o güzel ifadeyi seviyorum o narin elerini öpmeyi seviyorum göğüsünün üstüne kafamı koyup kalp atışlarını dinlemeyi seviyorum ama onla böle boş boş oturmak istemiyorum bir şey ler yapmak istiyorum çok parası olan biri değilim böle pahalı aktiviteler yapamam sizce ne yapa bilirim? ve bu arada yaşlarımız 18
Kör bir sevgilim var?