Teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Sevdiğiniz kişinin baskın olması hoşunuza gider mi?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor

Neden bilmiyorum ben böyle baskın böyle atarlı giderli konuşan kızları seviyorum ama böyle hem de sevecen olmalı..
31 Temmuz, 2023 Pazartesi 21.54
Evet tabi ki de gider ben zaten baskın ve sert kadınlardan hoşlanıyorum genellikle birde yaşça biraz benden büyük olması lazım ilişkimizi o yönetsin isterdim ağırlıklı olarak bu yüzden de benim hoşuma gider ama bundan da önce sevgi saygı sadakat güven gibi duygular olması lazım ve karakterini sevmeliyim asıl dış güzelliği benim için hiç önemli değil çünkü kalbe bakarım ben
Bence erkek baskin olması lazım ya
Kadınlar bence ilişkide acı tatlı olmalı acı olmalı Çünkü her şey evet denirse karşıdaki zaten bu her şeyi tamam dediği için umursamıyor hayır derse yani acı olursa karşıdaki soğuyor ortasını bulmak gerekiyor hem tatlı hem acı olmalı ☺️
İki tarafın karakteri de denk olmalı. Bazı kadınlar, hatta çoğu kadın baskın erkek ister. Çok az erkek de baskın kadın ister. Denk gelmek önemli cidden. Beni es geçelim bence en rahatı yalnızlık nett.
Cevap
8Cevap
Hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim şimdi, vursun yumruğunu masaya hssj
Hem de ne yapacak biliyor musun böyle kuru fasulye pişireceksin tamam mı masaya yumruğunu vuracak Kuru soğanı kıracak hhhhhjgg
Öyle seviyorsa öyle yapsın yiğidim djsj
djsjdjsjdjsjdjsjdjsj bir tane video izlemiştim bir kız vardı erkek beni süründürsün diyordu telefonlarımı açmasın diyordu aynı onun gibisin 🤣
djsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsj
aaa aa alakamız yok :D ben ilgisiz olsun beni sinir etsin demiyorum ki, baskın olsun adam dediğin öyle olur
Seninle öyle olabilirdik djsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsj
Sus be!
Aman iyi be sana da bir şey söyleyeyim diye hiç değişmemişsin
Değişmem ben. Çevremi değiştiririm shaj
Evet gider ama çok direttiği zaman agresifleşmeye başlayabiliyorum bende :D
😂😂😂
benim baskın olmam lazım karşıda uysal olucak dediğimi yapıcak üstüne titrerim onun kedi gibi severim
Erkekler genelde baskın karakter kadın sevmez. Öyle kadına hayatı zehir zıkkım ederler. İstisna olabilirsin
Bende baskın karakterim uysal biri ile anlasamam zaten
Olabilir tabi, tuttuğunu koparan, azımlı kadınlar hoşuma gider.
Kılıbıklık kısacası karşıyım ben ona
Hayır ya kılıbık demek istemiyorum yani evin alışverişini yap bilmem temizliğini yap anlamında değil Yani bazı şeylerde kadının yönlendirmesi anlamında diyorum bunu kılıbık olarak düşünmeyin
Evin alışverisini yap ya da temizlik yap kılıbıklık değil zaten 😀
Neyse umarım anlatmak istediğimi anlattım
Ama kendini bir kadına bırakırsan zaten hayatın kayar 😀
Yok dostum sana o konuda katılıyorum bak sen yanlış anlıyorsun ipleri kadının eline tamamen vereceksin demiyorum yeri geldiği zaman kadın da fikrini söyleyecek bazı şeyler de senden baskın olacak tabii ipleri kadının eline verirsen üçün birini alırsın
Senin söylediğin şey zaten Türkiyede var aga olmayan bir şey değil.
Tamam çok uzadı bu muhabbet İyi günler djsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsj
İyi günlet kılıbık 😂
Çünkü birazdan kızlardan linç yiyeceğiz senin yüzünden djsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsjdjsj
Oooo sen kılıbıklığın ötesindesin o zaman 😂😂😂
He tamam kardeş 🤣🤣🤣
Bana karşı yaparsa gider. Başkalarına yapmasın.
Yanlış yere baskın olmus
hayır baskın insanları sevmem
Bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor
Birazcık
Gitmez ya
gider
Gitmez
Dozunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?